Sanırım bebeğimi kaydediyorum :((((

Smy1987

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
53
0
16
Bartın
dünden beri sarı lekelenmem vardı dün ve bugünde pembemsi oldu silince çok değil ama geliyo doktorumu aradım bugün pregeston hapını çifte çıkar dedi parça düşürünce haberim olsun dedi arada karnıma ağrı giriyo gidiyo sabit bir ağrı yok ama çok korkuyorum ne olur dua edin benim için bebeğim beni bırakmasın

dünden beri sarı lekelenmem vardı dün ve bugünde pembemsi oldu silince çok değil ama geliyo doktorumu aradım bugün pregeston hapını çifte çıkar dedi parça düşürünce haberim olsun dedi arada karnıma ağrı giriyo gidiyo sabit bir ağrı yok ama çok korkuyorum ne olur dua edin benim için bebeğim beni bırakmasın

canım hemen başka bir doktorada görün.ben doktor hatası yüzünden kaybettim 20 haftalık bebeğimi.

kesildi normale döndü eğer fazlalaşsaydı gidecektim ama şu an çok şükür normale döndü inşallah c.tesi günü çok güzel haberlerle gelirim

Korkma, bende de olmuştu. Önce kahverengi leke geldi. Doktor "önemli değil ama kırmızı olursa haberim olsun" dedi. Bir hafta sonra yeniden kahverengi geldi, gene "kırmızı olursa gel mutlaka" dedi. Bir akşam kırmızı bir kanama oldu. Progestan kullandım bir hafta kadar, 10 gün de rapor aldım. Atlattım. Her kanama düşük olacak diye birşey yok.

progeston ilk hamile kaldığım zamandan beri kullanıyorum.tek tek kullanıyodum pembemsi olunca çift çift yutmaya başladım doktorum öyle dedi 4 gün evde yattım şimdi kahverengimsi oluyo normaldir dediler bakalım hayırlısıyla kucagımza alacagımız günlerde gelir inşallah

Dün akşam önce pemde sonra kırmızıya dönen kanamam oldu.. Hemen dr ma gittim..collumda açıklık var dedi proluton iğnesi haftada 1 olmak üzere 3 doz verdi..1. iğneyi yaptırdım hemen..kasılmaları önlemek içindecalcium sandozverdi.. Ve istirahat dedi...bugün yine oldu kanamam..Çok endişeliyim...inşallah bebeğime bişi olmaz..Sürekli yatmak mümkün olmuor..5 yaşında oğlum var..Raporluyum ama küçük çocuğumda olunca yardımedecek kimsende olmayınca böyle kalakalıyorsun...Bu istirahat sürekli olmak zorunda mı..hiç mi ayağa kalkmıyacağım zorunluluk dışında...dinlenip işimi yapsam yeniden yatsam..böyle olmaz mı akadaşlar...lütfen yardım edin bana..

merhaba tatlım dinlenmek çok önemli bu konuda eşinden destek almalısın mecburi yapılması gereken şeyler dışında kesinlikle bişi yapma manı öneririm süpürge yapma çünkü eğilerek yapılıyo yemek aparatif şeyler hazırlayabilirsin

merhaba tatlım dinlenmek çok önemli bu konuda eşinden destek almalısın mecburi yapılması gereken şeyler dışında kesinlikle bişi yapma manı öneririm süpürge yapma çünkü eğilerek yapılıyo yemek aparatif şeyler hazırlayabilirsin

tşk ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için...Eşim hiçbişi yapma dese de içim rahat etmiyor...Alışırım herhalde bu duruma...daha 1. günüm..10 gün raporluyum...Ama çalışmayada zaten hiç tahammülüm yok.. Dr. um fazla ayakta kaldığım için kanamanın olduğunu söylemişti zaten..Hayırlısıyla şu 4 ayı atlatsam bebeğimi kucağıma alsam...Tek arzum bu..Onu kaybedersem çok üzülürüm....

tşk ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için...Eşim hiçbişi yapma dese de içim rahat etmiyor...Alışırım herhalde bu duruma...daha 1. günüm..10 gün raporluyum...Ama çalışmayada zaten hiç tahammülüm yok.. Dr. um fazla ayakta kaldığım için kanamanın olduğunu söylemişti zaten..Hayırlısıyla şu 4 ayı atlatsam bebeğimi kucağıma alsam...Tek arzum bu..Onu kaybedersem çok üzülürüm....

eşin eve geldiğinde beraber yaparsınız 4ayın kalmış lütfen boşver işi gücü bebeğini düşün bişi olursa affetmazsin kendini mahvolursun herşeyi salla gitsin hiçbişi senden ve bebeğinden önemli kıymetli değil inşallah Allahın izniyle bişi olmaz ben senin duacınım arkadaşım

eşin eve geldiğinde beraber yaparsınız 4ayın kalmış lütfen boşver işi gücü bebeğini düşün bişi olursa affetmazsin kendini mahvolursun herşeyi salla gitsin hiçbişi senden ve bebeğinden önemli kıymetli değil inşallah Allahın izniyle bişi olmaz ben senin duacınım arkadaşım

allah razı olsun sizden..İnşallah bişi olmaz...Moral verdiniz cevaplarınızla bana...Dualarınızla...Kızımız inşallah sağlıkla doğar...

kızlar 1 haftadır kanama tarzı lekelenmelerim oldu:( bebeğimin kesesini gördüm ama kendini göremedim daha:( dr kesenin tam yuvarlak olmadığını söyledi:(konuyla ilgili bilgisii olan varmııııı

arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım çok şükür rabbim bebeğimi kucagıma almayı nasip ettim 8 ayımız bitti bir erkek bebeğim oldu darısı bekleyenlerin ve isteyenlerin başına

arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım çok şükür rabbim bebeğimi kucagıma almayı nasip ettim 8 ayımız bitti bir erkek bebeğim oldu darısı bekleyenlerin ve isteyenlerin başına

Allah uzun ömür versin canım. Ne mutlu sana . Rabbim herkese nasip eder inşallah

Back
X