dünden beri sarı lekelenmem vardı dün ve bugünde pembemsi oldu silince çok değil ama geliyo doktorumu aradım bugün pregeston hapını çifte çıkar dedi parça düşürünce haberim olsun dedi arada karnıma ağrı giriyo gidiyo sabit bir ağrı yok ama çok korkuyorum ne olur dua edin benim için bebeğim beni bırakmasın
merhaba tatlım dinlenmek çok önemli bu konuda eşinden destek almalısın mecburi yapılması gereken şeyler dışında kesinlikle bişi yapma manı öneririm süpürge yapma çünkü eğilerek yapılıyo yemek aparatif şeyler hazırlayabilirsin
tşk ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için...Eşim hiçbişi yapma dese de içim rahat etmiyor...Alışırım herhalde bu duruma...daha 1. günüm..10 gün raporluyum...Ama çalışmayada zaten hiç tahammülüm yok.. Dr. um fazla ayakta kaldığım için kanamanın olduğunu söylemişti zaten..Hayırlısıyla şu 4 ayı atlatsam bebeğimi kucağıma alsam...Tek arzum bu..Onu kaybedersem çok üzülürüm....
eşin eve geldiğinde beraber yaparsınız 4ayın kalmış lütfen boşver işi gücü bebeğini düşün bişi olursa affetmazsin kendini mahvolursun herşeyi salla gitsin hiçbişi senden ve bebeğinden önemli kıymetli değil inşallah Allahın izniyle bişi olmaz ben senin duacınım arkadaşım
arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım çok şükür rabbim bebeğimi kucagıma almayı nasip ettim 8 ayımız bitti bir erkek bebeğim oldu darısı bekleyenlerin ve isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?