sanırım ben bir odunla evliyim

esmerbugday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
23
0
36
İzmir
bunları yazarken aglıyorum çünkü bugün evlilik yıldönümümüz.yani birbirimizin oldugumuz gün...ama ne yazık ki 7 sene mi verdigim insan unutmamış olmasına ragmen ne kutlama,ne bir çiçek ne bir hediye,ne bir yemek ne bir güzel söz hiçbiri yok.eskiden böyle değildi nişanlıyken ben eve gelmeden annemle anlaşır yatagımın üzerine kocaman ayıcıklar koyar içine çikolatalar doldururdu...mektuplar bırakırdı..kutlardı özel günleri birbir.hediyelere boğardı...ve herzaman bana karşı değişmeyecegini aynı kalcagını söylerdi.bende inanırdım evlendik ilk yılbaşında bir alışveriş bile yapmadan gelmişti oturup normal bi akşam yemegi yedik sonrada birbirimizi...sonra sevgililer günü beni bıraktı ailesinin yanına gitti.yalnızdım ilk senemde.sonra doğum günüm kavga ettik kırılmadık dökülmedik şeyler kalmadı.3 sene boyunca hep aynı..doğum günümde de aynıydı.kavga etmedim ama yapmadıgı şeyler için beni suçladı hep.sen surat yapıyosun sen benle konuşmuyorsun nasıl yapsaydım içimden mi geldi gibi... bugünde evlilk yıldönümümüz ve bildigi halde gitti uzandı...uyudu..tek bir söz bile söylemedi.bana değer vermiyor beni sevmiyor artık ama dün yanıma yaklaşan başkasımıydı...her özel günden önce bana yaklaşıp istedigini aldı...sonrada böyle döndü arkasını bana.işine gelirse der gibi..çok kötüyüm.ben bunları haketmedim..ne yapsam nasıl davransam kestiremez oldum.

yaaa 7 sene olmuş artık bunları aşmanız gerek yani liseli sevgililer gibi ağladınız konuyabakın yaşınız sanırımdaha küçük olgun bir kadın bunusorunetmez benim içindoğum günü bilmem ne unutsun önemli
değil ama kalkıp bi kandilde namaz kılmazsa işte o zaman üzülürüm....

çok üzüldüm canım ya bunları okudukça erkeklerden iyice tiksiniyorum. nasıl bu kadar değişebiliyorlar. bence al karşına konuş; bana bu duyguları yaşatmaya ne hakkın var diye hesap sor

kadının yuvasını bozmayın küçük şeylerle huzursuzluk yapma derim ama sen bilirsin
7 sene senin hiç yanlış yapmamış bırak unutsun yaaa bişe olmaz neler var okumuyor musun boşver yaaa sende alma daha hediye

ne demek liseliler gibi ya... insanın her yaşta sevmeye sevilmeye, değer görmeye ihtiyacı vardır ayrıca doğumgünü kutlamakta sünnettir

bütün erkekler odun canım hiç merak etme. bugün ben de şu saate kadar evde temizlik yaptım şimdi bütün kemiklerim sızlıyo. hem de eşimin dağıtıp kirlettği ev. o da çıktı gitti gezmeye. bi yardım etme zahmeti bile göstermedi. hafta ortası çalışıp eve gelirim iş yaparım haffta sonu öyle. onun hiç umrunda bile değil. kirletmeye devam ediyor.

Ben özel günlerden önce eşime hatırlatma yapıyorum:)Oda yapıyor bişeyler ama sırf hatırlattığımdan değil onunda hoşuna gidiyor sürpriz yapmak.

3 senedir evliyiz.Toplamda 5 senedir tanışıyoruz.İnan artık ben de sıkıldım bu özel günlerden yavaş yavaş:):)Saçma geliyor bir zaman sonra.Sevgi ve saygısını eksik etmesin o gün gelince gene seni seviyorum demeye devam etsin yeter.

HAA AMA ÖZEL GÜNLERİ HATIRLAMAYA GEREK YOK DİYE EŞİME SÖYLEMEM ÇÜNKÜ ERKEKLER BİR KERE KARŞI TARAFTAN TAVİZ GÖRÜNCE İPİN UCU KAÇIYOR...

Eğer sana normalde sevgisini ifade ediyorsa çok kafaya takma bence.Ve sende onun sana davrandığı gibi davran.

Belli bir zamandan sonra böyle seyler loyor.Essinizin sucu zamaninda fazlasiyla yapmis olmasi.O yapmiyorsa sizde yapmayin.ben sahsen öyle yapiyorum.

bugün 3 sene oldu evleneli.geri kalan günler flört ve nişanlı kladıgımız zamanlar yeni evliyiz sayılır.çocugumuza yok henüz..ben hediye almadı diye oturup aglamıyorum.eline almış çamaşır sepetini davul yapmış şarkı söylüyor dalga geçer gibi ne güzel kutluyorsun evlilik yıldönümümüzü dedim.güldü ve tek bir söz söylemedigi gibi birde geçip uzandı...ha birde beni tersledi.ben avizeyi sökermisin silmem lazım dedim bırak ya ugraşma ordan siliver bu evde hergün temizlik yapıyorsun geldigimde evde ya halıları toplamışsın ya başka şeyi diye...bugün deilki sadece...evlendigimiz günden beri aynııydı..ama geçen doğum günümde hiçbirşey yapmadıgı gibi bak evlilik yıldönümüz hangi güne geliyor diye kendisi sordu...benim beklentim hediye deil.çevremde o kdar örnek var ki baktıgımda ben de imreniyorum sonuçta koca senede 1 gün benim yüzümü güldüremezmi bi kadına çok mu bunlar.eskiden yapmasaydı alıştırmasaydı deseydi ben hoşlanmıyorum diye herşey elde edene kadar mı..üstelik geçtiginiz bir yer var bugün dikkat ettim de her özel günden önce aramızda yakınlaşma oldu bunu kendisi istedi neden acaba ertesi gün kavga edecegiz bir ay kadar surat yapacagım yanıma yaklaşamayacak diye mi

yaa olaya bak bana hediye almadı ne saçma yaaa iğrendim ne komik olaylar yani eminimki amacınızda arkadaşlarınıza anlatıp hava atmaktır eminim yani bunaa

yaa olaya bak bana hediye almadı ne saçma yaaa iğrendim ne komik olaylar yani eminimki amacınızda arkadaşlarınıza anlatıp hava atmaktır eminim yani bunaa

canım sen evli miin ya da nişanlı ya da erkek arkadasın var mı ya da kadın mısın? yoksa böyle konuşmazsın. her kadın hatırlanmak ister hediye değil.

geçim derdine düşmüş adam yorulmuş gelmiş yatmış olmaz mı biz ilk günde bugünde olsun masraf olmasın diye özel günleri önemsemeyiz tatlı bakış bi öpücük yeter sende bencce bundan ötesini isteme eğer bunuda yapmıyosa sen hatırlat ve sen yap buna rağmen karşılık vermiyosa odun diyebiliriz başlıktaki gibi

ya niye böyle diyosun kadın sadece beni birazdüşünsün diyo yani diyoki daha 7 senede böyleyse 17 senede adımı hatırlamaz demeye calışıyo bence

yardımcı olmayacaksan cevap verme; sana komik gelen bir şey, başkası için önemli olabilir!!! kabalığını git başka yerde sergile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…