sanırım ben bir odunla evliyim

Her ilişkinin kendi içinde bir devinimi vardır ki , bireylerde bu devinim içinde beklentilerini şekillendirirler .
Kimi dewamlı ilgi gördüğünden beklenti içine girer , kimi fazla ilgi görmediğinden bu tip beklentileri yersiz bulur .

Yani işin özü ; doğum günü kutlamak caiz değil ki ne bekliyorsun , sadece caiz olanları önemse olmamalı !

Hatırlamak we hatırlanmak önemli olan ...

Konu sahibi arkadaşım ; bence bu sorununu eşine uygun bir lisanla ifade et . Kendi kendine düşünerek bir çözüme ulaşamazsın ...

canım sen evli miin ya da nişanlı ya da erkek arkadasın var mı ya da kadın mısın? yoksa böyle konuşmazsın. her kadın hatırlanmak ister hediye değil.

evliyim canım hattaa bugün eşim bana yandık diyordu sebebi ise doğum günüm 24 şubat evlilik tarihimde19 şubat eeeee 14 şubatta var yandık diyordu bende güldüm boşver yaa dedim oda dur şimdi boşvermeyelim dedi şimdiden düşünüyor yani ne komikk kızlar ramazan geliyor arkadaşın canı sıkılmasın mübarek ayda hiç üzme kocanı ... seni kırıyorsa allah ona sorar merak etme sen

yokcanım eşinin sana özel günlerden önce yaklaştıgını planlı porogramlı yapmıyodur erkekler öyle ince eleyip sık dokuyca zekaya sahip degiller sanmam

siz bir organizasyon bir sürpriz hazırladınız mı eşinize??

ben sadece bugün yapmadım geri kalan günlerde hep bir süprizim oldu..yapmasam da kutlarım bir kez öperim gönlünü alırım..benmim istegimde bu zaten hediye falan değil.hediye normal zamanlarda alışverişe falan çıktıgımızda alıyor zaten çok şükür herşeyim var..istegim hediye falan değil ama bazı arkadaşlar anlamadı

ediyorum daha önce de defalarca söyledim kırdıgını biliyor ama nasıl olsa evliyiz ya iki gün surat yapar nasılsa barışırız havalarında

ne demek liseliler gibi ya... insanın her yaşta sevmeye sevilmeye, değer görmeye ihtiyacı vardır ayrıca doğumgünü kutlamakta sünnettir

:111:

bi karar verin kafam karisti

Milletin yiyecek ekmeği , nefes alacak huzuru yok ..
Ne boş işlerle uğraşıyorsunuz..
Sağlığınız yerinde, eşiniz yanında .. çok şükür diyeceğinize kvga ediyormuşsunuz
Bazen erkeklere hak verıyorum .. Her seferinde kafamda zırıldayan bır kadın olsa bende vurur kafayı yatardım
ayrıca : doğum günü gibi bazı gunleri özelletirmek islam dininde hoş karşılanmaz ( caiz falan denmiş ) o yuzden yazıorum )

Son düzenleme:
benim eşimde aynen anlattığın gibi ne yıldönümü ne doğum günü hiç sevmez değerde vermez ilk zamanlar bende çok üzüldüm kavga ettim ama anladım ki onunda huyu öle sevmiyor öle özel gün falan bende takmıyorum artık sende takılmamayı dene

yaaa dedik de kovulduk burdan inan ki yaa ne güzel dedin bide odun diye hitap etmesi varya yemin ederim ohhh etmiş dedim yani insan kocasına böyle hitap edermi yaa kadınlar klübü değilde erkekler düşmanıolsun burasıbari bu ne yaaa

hala anlamayan arkadaşlar var konuyu okumadan mı dalıyorsunuz kimsenin koca başında zırıldadıgı falan yok kavga etmedigimi dırdır yapmadıgımı da söyledim..derdim hediye de değil eşyalarımı yenilemekten arabama kadar aldı bana şunu bunu yapsın arkadaşlarıma anlatıp hava atayım derdinde de değilim... başkalarında imreniyorum dediğim şey de sadece ilgi eşine gösterdigi saygı... eşini önemsemesi.. yapmasını istedigim salaga yatmaması bir kutlaması öpmesi hatırlaması eline alıp çamaşır sepetini dan dan vurup şarkı söylemesi üzerine birde geçip yatması değil

Arkadaşım sen de beklentini bu kadar yüksek tutmayıver,görüyorsun adamın alışkanlığı yok işte..

Hala nişanlılıktaki gibi hediyeler çikolatalar olmaz ki..

Sen de artık kendini alıştır ki bu adamın huyu bu.Değişmez..Sen de surat etme..

Her sene özel günlerinizde kavga gürültü etmeyin..

Kutlasa iyi ama kutlamamış işte..Ne yapalım,yani bu kadar gün küs kalmaya değer mi?

Ayrıca bir gün önce eşinizle birlikte olmayı bu işe niye karıştırıyorsun?

"Benden istediğini aldı" demen çok rahatsız edici..Senin eşin o ya..

Seninle birlikte olması için illa bir fedakarlıkta mı bulunması gerekiyor?

Bir gün sonra sana bir güzellik yapmayacaksa birlikte olamayacak mı yani seninle?

Sen böyle düşündükçe mutsuz olmaya mahkumsun..Bakış açını değiştir bence..

ertesi gün benle dalga geçer gibi davrandıgında kendimi sadece kullanılmış hissediyorum...üstelik böyle düşünmemi sağlayan başka şeyler de var uzaktan bakıldıgında bende sizin gibi düşünürdüm belki ama böyle düşünmemi sağlayan başka şeyler de var bu yüzden...

Son düzenleme:
cinsellik kısmı cabası adam karısı istemicekte kimi isticek hem yatakta küslük olmaz hiç duymadınız mı bunu büyüklerden ...hastalık sıcak veya soğuk gibi durumlar haricinde rededme lüksümüzde yok hep islamımızı bilmemekten oluyor bu sıkıntılar boş düşünceler

ben anliyorum esmerbugdayin ne demek istedigini

tabiki karsilik beklenmez esler arasinda ama ertesi gün de nasilsa alacagimi aldim edalarinda bide sepet calarak dalga gecmesi cok ayip ve cocukca

hem erkekler sandiginiz kadar saf degil, is o ise gelince hertürlü kurnazliklari düsünürler ve hepde özel günden bi gece önce böyle yapmasi düsündürücü

ne var yani bi cicek alsa seni seviyorum dese kutlasa

biliyoruz merak etmeyin hiç bilmesekte size sorar ögreniriz nasılsa.ben neyden bahsediyorum siz neyden gelmiş burda fetva veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…