- Konu Sahibi esmerbugday
-
yaa olaya bak bana hediye almadı ne saçma yaaa iğrendim ne komik olaylar yani eminimki amacınızda arkadaşlarınıza anlatıp hava atmaktır eminim yani bunaa
yaaa 7 sene olmuş artık bunları aşmanız gerek yani liseli sevgililer gibi ağladınız konuyabakın yaşınız sanırımdaha küçük olgun bir kadın bunusorunetmez benim içindoğum günü bilmem ne unutsun önemli
değil ama kalkıp bi kandilde namaz kılmazsa işte o zaman üzülürüm....
canım sen evli miin ya da nişanlı ya da erkek arkadasın var mı ya da kadın mısın? yoksa böyle konuşmazsın. her kadın hatırlanmak ister hediye değil.
ne demek liseliler gibi ya... insanın her yaşta sevmeye sevilmeye, değer görmeye ihtiyacı vardır ayrıca doğumgünü kutlamakta sünnettir
siz bir organizasyon bir sürpriz hazırladınız mı eşinize??
Her ilişkinin kendi içinde bir devinimi vardır ki , bireylerde bu devinim içinde beklentilerini şekillendirirler .
Kimi dewamlı ilgi gördüğünden beklenti içine girer , kimi fazla ilgi görmediğinden bu tip beklentileri yersiz bulur .
Yani işin özü ; doğum günü kutlamak caiz değil ki ne bekliyorsun , sadece caiz olanları önemse olmamalı !
Hatırlamak we hatırlanmak önemli olan ...
Konu sahibi arkadaşım ; bence bu sorununu eşine uygun bir lisanla ifade et . Kendi kendine düşünerek bir çözüme ulaşamazsın ...
sünnetmi dogum günü kutlamakilk defa duydum :26:
ne demek liseliler gibi ya... insanın her yaşta sevmeye sevilmeye, değer görmeye ihtiyacı vardır ayrıca doğumgünü kutlamakta sünnettir
Her ilişkinin kendi içinde bir devinimi vardır ki , bireylerde bu devinim içinde beklentilerini şekillendirirler .
Kimi dewamlı ilgi gördüğünden beklenti içine girer , kimi fazla ilgi görmediğinden bu tip beklentileri yersiz bulur .
Yani işin özü ; doğum günü kutlamak caiz değil ki ne bekliyorsun , sadece caiz olanları önemse olmamalı !
Hatırlamak we hatırlanmak önemli olan ...
Konu sahibi arkadaşım ; bence bu sorununu eşine uygun bir lisanla ifade et . Kendi kendine düşünerek bir çözüme ulaşamazsın ...
:111:
bi karar verin kafam karisti
Milletin yiyecek ekmeği , nefes alacak huzuru yok ..
Ne boş işlerle uğraşıyorsunuz..
Sağlığınız yerinde, eşiniz yanında .. çok şükür diyeceğinize kvga ediyormuşsunuz
Bazen erkeklere hak verıyorum .. Her seferinde kafamda zırıldayan bır kadın olsa bende vurur kafayı yatardım
bugün 3 sene oldu evleneli.geri kalan günler flört ve nişanlı kladıgımız zamanlar yeni evliyiz sayılır.çocugumuza yok henüz..ben hediye almadı diye oturup aglamıyorum.eline almış çamaşır sepetini davul yapmış şarkı söylüyor dalga geçer gibi ne güzel kutluyorsun evlilik yıldönümümüzü dedim.güldü ve tek bir söz söylemedigi gibi birde geçip uzandı...ha birde beni tersledi.ben avizeyi sökermisin silmem lazım dedim bırak ya ugraşma ordan siliver bu evde hergün temizlik yapıyorsun geldigimde evde ya halıları toplamışsın ya başka şeyi diye...bugün deilki sadece...evlendigimiz günden beri aynııydı..ama geçen doğum günümde hiçbirşey yapmadıgı gibi bak evlilik yıldönümüz hangi güne geliyor diye kendisi sordu...benim beklentim hediye deil.çevremde o kdar örnek var ki baktıgımda ben de imreniyorum sonuçta koca senede 1 gün benim yüzümü güldüremezmi bi kadına çok mu bunlar.eskiden yapmasaydı alıştırmasaydı deseydi ben hoşlanmıyorum diye herşey elde edene kadar mı..üstelik geçtiginiz bir yer var bugün dikkat ettim de her özel günden önce aramızda yakınlaşma oldu bunu kendisi istedi neden acaba ertesi gün kavga edecegiz bir ay kadar surat yapacagım yanıma yaklaşamayacak diye mi
Arkadaşım sen de beklentini bu kadar yüksek tutmayıver,görüyorsun adamın alışkanlığı yok işte..
Hala nişanlılıktaki gibi hediyeler çikolatalar olmaz ki..
Sen de artık kendini alıştır ki bu adamın huyu bu.Değişmez..Sen de surat etme..
Her sene özel günlerinizde kavga gürültü etmeyin..
Kutlasa iyi ama kutlamamış işte..Ne yapalım,yani bu kadar gün küs kalmaya değer mi?
Ayrıca bir gün önce eşinizle birlikte olmayı bu işe niye karıştırıyorsun?
"Benden istediğini aldı" demen çok rahatsız edici..Senin eşin o ya..
Seninle birlikte olması için illa bir fedakarlıkta mı bulunması gerekiyor?
Bir gün sonra sana bir güzellik yapmayacaksa birlikte olamayacak mı yani seninle?
Sen böyle düşündükçe mutsuz olmaya mahkumsun..Bakış açını değiştir bence..
ertesi gün benle dalga geçer gibi davrandıgında kendimi sadece kullanılmış hissediyorum...
cinsellik kısmı cabası adam karısı istemicekte kimi isticek hem yatakta küslük olmaz hiç duymadınız mı bunu büyüklerden ...hastalık sıcak veya soğuk gibi durumlar haricinde rededme lüksümüzde yok hep islamımızı bilmemekten oluyor bu sıkıntılar boş düşünceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?