sanırım ben bir odunla evliyim

yangına körükle gitme yani alacamı aldım diye mi çalıyomuş davulu yani bunu eşine sölersen sana güler karısı için erkek böyle bişe düşünmez asla zaten onunsun neden böle bişe yapsın belkide sen artık bu cinsellik işini alışveriş olayına mı çevirdin ki almadan vermiyorsun gibimi yani ne bilim ne saçma öylese haklı kusura bakma kadınlar böyle yapıyor yaaa gıcık oluyorum bizim bi tanıdığımızda aaltın bileziğine yatıyordukocasıyla mide bulandırıcı sanki o...

Arkadaşım olayı abartma istersen,yeter artık..

fetva verirken birden böyle igrenç bir yorum yapman beni şaşırttı...çok çirkinleştin bence ne demek o cinselligi alışverişe çevirmek ben derdim hediye falan değil dedikçe hala anlamamakta ısrar ediyorsun anlamıcagın belli kapasiteni zorlama artık haddini bil

canım acaba çevresinden baskı görüyor olabilir mi* hani arkadaşları filan dalga gecmiş yada geciyor olabilir mi? yada belkide o da sıkılmıştır bu özel günlerden bizde eşimde 5 senedir taşıyoruz 2 yıllık evliyiz bizde artık pek kutlamıyoruz acıkcası he hatırlıyoruz o ayrı ama öyle özel kutlamalar filan yapmıyoruz..
biz her gün birbirimizi seviyoruzzz özel olmayan günlerde birbirimize süprizler de yapıyoruz... boşver canım bunları siz normalde mutluysanız bunları geçin...

ben konunun hediye yemek ibi şeyler olmadığının farkınayım
7 senede her bi özel günde tartışma çıkmıs kawga etmişsiniz
seni bırakıp gitmiş
bu sene de yatmış uyumuş
bence senin için önemli olan hediye yemek deil
2 çift tatlı söz söylese eminim sen fazlasını istemezsin onunla mutlu olursun

Konunuzla ilgli bsey dyemeyeceğim evli olmadığım için... Ama şu her konunun dine çekilmesi beni acayip rahatsz ediyo... yarım yamalak bilgileryle,babannelernden duydukları efsanelerle konuya dini esintiler katan arkadaşlara bi kaç sözüm olacak.. Yapmayın kızlar yaa.. Bu ülkeye bi tane zekeriya beyaz yetiyo doğum günü kutlamak sünnet diyen güzel insan allasen kimden neyden nerden duydun bunu? Gözünüzü seveyim yaa git mahallenin imamına sor bi gel... Ya arkadaslar bilmemek ayıp değil ama bilmyosan bi git arastr yaa.bunlar çok ince mevzular insanları yanlış yönlendrmeyn lütfen..7 yılını dini eğitime vermiş biri olarak söylüyorum çok konuda ihtilaf duydum.. Bi çok mevzuda tereddt edenlerle karsılastm ama d. Günü kutlamak sünnet diyeni ilk defa duyuyorum.... Bir de her mevzuyu dine çekip konuları kapattrmayalm.

bundan öncekilerde hep o süprizler hazırlamış jestler yapmiş
bi kere de sen onu şaşirt ve süprizi sen yap canim
kimbilir belki o da aynı şeyi düşünüyordur

Hanımlar ; Bir konuyuda karşılıklı tartışmaya çevirmeden yürütün ..
Nedir bu kadınlar arasındaki savaş ya ?

Konu açılır , kişiler düşüncelerini yazar katılan katılır , katılmayan katılmaz .. Neden birbirinize sarıyorsunuz ?
Evde saracak kimseyi bulamayıp burdamı hırsınızı alıyorsunuz ne ayıp ya ..

Biraz hoşgörülü olun , sabrlı olun birbirinize karşı ..

Son düzenleme:

yok canım baskı falan yok .başkalarını suçlayıp,beni önemsememesini dalga geçmesini hiçe saymayacagım bana yaptıklarını ve yapmadıklarını görmezden gelip onu haklı çıkarmayacagım

amaann canım benım eşinde saglıklı sen de saglık lı,hayatın tadını çıkar.
bu gibi seyler için kadın olarak azıcık mızıkcılık şımarıklık yapalım,ama uzun surat asmalar agır kaçabılır,erkeğn en nefret ettgı şey suratsız bı kadın dıe gözlemlıyorum,
ama ne kadar zıddını idda edenler warsa da ,kaçan kovalanır zıhnıyetı biraz işe yarıyo:)))
herşey dozunda güzel,mutlu evlilikler bizlerle olsun inşallah

Bu ikinizin evlilik yil donumu madem, sen ne yaptin?
Adam isten yorgun gelmis, ola ki unutmustur diyelim, peki senin aklindaydi bu gun. Hatirlattin mi ona? sen kutladin, sen 1-2 guzel soz soyledin mi?
Bana desen ki, ben hazirligimi yaptim, ona guzel sozler ettim. Aldi camasir sepetini oyun yapti, dalga gecti, benim duygularimi asagiladi. O zaman hak veririm sana. Ama adam eve gelir gelmez bekledigini goremeyince bodozlama karara vardiysan, o zaman seni haksiz buluyorum. Belki O da senden bekliyor ayni seyleri, bugun 2 kisinin gunuyse, neden ille erkeklerden surpriz bekleniyor, kadin neci? Adam butun gun calistiysa, kadin ne yapti evde?
Ben senin yerinde olsam ne yapardim, ona guzel bir sofra hazirlayip gunumuzu kutlardim. Eger iyi bir es ise, zaten o da devamini getirip sana guzel sozler soyleyecektir. Hic de huzuru bozmaya gerek yok surat yaparak.

Dikkatimi cekti, her ozel gunde ayni sorun yasaniyorsa biraz da igneyi kendine batiracaksin. Belki de her ozel gunde adamin ozel gunu hatirlamadigi her ana surat yapiyorsan vay o adamin haline. Ya da adamin aliskanligi yok iste, ozel gunlere onem vermiyor da olabilir. Sen cok fazla beklenti icine girerek huzursuzluk cikariyorsun bence. Tamam, herkes ilgi ister, hatirlanmak ister. Ama koskoca insanin huyunu degistiremezsin iste, oyle kabul edip, ona gore beklentilerini ayarlayacaksin.

bugüne kadar hiç bir doğumgünümde eşim yanımda olamadı görevinden dolayı, ilk evlilik yıldönümümüzde de olamadı.
tek istediğim şey o günlerde yanımda olabilmesiydi.
eşiniz yanınızda ya kıymetini bilin konu sahibi, dünyanın en değerli şeyi bu.

al benden de o kadar...
hep birbirimizden uzakta kutladık özel günlerimizi...
kaderin cilvesi işte

Yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Konunun dinle imanla namazla niyazla ne alakası var yahu??
Konu hakkında fikriniz varsa dile getirin paylaşın.
Size doğru gelen şeyleri herkese göre doğru kabul edip herkesin aynı şeyden mutlu olacağını düşünüp de kendinize göre yorumlar yapmayın.

Konu sahibinin sorusuna cevap vereyim;
Eşiniz nişanlılık döneminizde de aynı şekilde davranıyor olsaydı 'evet karakteri böyle,ben onu öyle kabul ettim de evlendim' diyip takmazdınız.
Ama evlilik döneminizde değişmiş olması haliyle sizi düşündürüyor haklısınız.
Eşler 'nasıl olsa artık benim' mantığıyla düşünüp evlendikten sonra bu tür şeyleri boşlamamalı.

bundan öncekilerde hep o süprizler hazırlamış jestler yapmiş
bi kere de sen onu şaşirt ve süprizi sen yap canim
kimbilir belki o da aynı şeyi düşünüyordur

evet bugüne kadar daha doğrusu evlenene kadar o yaptı ama bende ona özel günlerinde bir tebessüm ettirmeyi çok görmedim bende ona yaptım bugün hariç.zaten bekledigim hediye falan değildi..gelir gelmez internetin başına oturması...sonra eline alıp çamaşır sepetine vura vura şarkı söylemesi ima yaparak ne güzel kutluyosun yıldönümümüzü deyince gülüp geçmesi gidip yatması hiç oralı olmaması canımı sıktı...gelip bir bardak çayı benle içebilirdi..

7 senede bi odun kereste olmadıysa yapıcak bişi yok....
ama özel günlerde kutlama süpriz yapmaması seni sevmediği anlamına gelmez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…