- Konu Sahibi esmerbugday
-
ben anliyorum esmerbugdayin ne demek istedigini
tabiki karsilik beklenmez esler arasinda ama ertesi gün de nasilsa alacagimi aldim edalarinda bide sepet calarak dalga gecmesi cok ayip ve cocukca
hem erkekler sandiginiz kadar saf degil, is o ise gelince hertürlü kurnazliklari düsünürler ve hepde özel günden bi gece önce böyle yapmasi düsündürücü
ne var yani bi cicek alsa seni seviyorum dese kutlasa
:111:
bi karar verin kafam karisti
eşinize odundiye hitap etmenizde ayrıca ne kadar acı bir durum duysa çok üzülürdü bence
yangına körükle gitme yani alacamı aldım diye mi çalıyomuş davulu yani bunu eşine sölersen sana güler karısı için erkek böyle bişe düşünmez asla zaten onunsun neden böle bişe yapsın belkide sen artık bu cinsellik işini alışveriş olayına mı çevirdin ki almadan vermiyorsun gibimi yani ne bilim ne saçma öylese haklı kusura bakma kadınlar böyle yapıyor yaaa gıcık oluyorum bizim bi tanıdığımızda aaltın bileziğine yatıyordukocasıyla mide bulandırıcı sanki o...
yangına körükle gitme yani alacamı aldım diye mi çalıyomuş davulu yani bunu eşine sölersen sana güler karısı için erkek böyle bişe düşünmez asla zaten onunsun neden böle bişe yapsın belkide sen artık bu cinsellik işini alışveriş olayına mı çevirdin ki almadan vermiyorsun gibimi yani ne bilim ne saçma öylese haklı kusura bakma kadınlar böyle yapıyor yaaa gıcık oluyorum bizim bi tanıdığımızda aaltın bileziğine yatıyordukocasıyla mide bulandırıcı sanki o...
hayretsin yani erkeksin bence sen.odun kotu birseymi sanki
erkek değilim kötü bişe değilse iyi öyle hitap edin birbinizeo sana safinaz desinsen ona odun pehh
canım acaba çevresinden baskı görüyor olabilir mi* hani arkadaşları filan dalga gecmiş yada geciyor olabilir mi? yada belkide o da sıkılmıştır bu özel günlerden bizde eşimde 5 senedir taşıyoruz 2 yıllık evliyiz bizde artık pek kutlamıyoruz acıkcası he hatırlıyoruz o ayrı ama öyle özel kutlamalar filan yapmıyoruz..
biz her gün birbirimizi seviyoruzzz özel olmayan günlerde birbirimize süprizler de yapıyoruz... boşver canım bunları siz normalde mutluysanız bunları geçin...
bugüne kadar hiç bir doğumgünümde eşim yanımda olamadı görevinden dolayı, ilk evlilik yıldönümümüzde de olamadı.
tek istediğim şey o günlerde yanımda olabilmesiydi.
eşiniz yanınızda ya kıymetini bilin konu sahibi, dünyanın en değerli şeyi bu.
bundan öncekilerde hep o süprizler hazırlamış jestler yapmiş
bi kere de sen onu şaşirt ve süprizi sen yap canim
kimbilir belki o da aynı şeyi düşünüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?