sanirim ben ezigim

babam 7 sene once vefat etti bu arada soylemedim onu bana oyle davranmasina ragmen eksikligini hissediyorum arkadasimin babasi kucagina alırdı kizini on uc yasinda falan bile boyle severdi yanaklarini sikardi benim babam hic böyle şeyler yapmadi sadece basimi oksardi kucukken o kadar olmeden once hastayken kemerle dovmustu bi kere
Allah rahmet eylesin
Sana yaşattığı çocukluk için üzgünüm sadece
Ablanı boşver bak kaç yaşına gelmişsin eğitimine devam edıyorsun hayatın iyi yönlerini gör onlar konustukca dahada hırslan daha ıyısını yap
Okulum bıtınce kendı ayakların ustunde durur uzaklasırsın evden

babam 7 sene once vefat etti bu arada soylemedim onu bana oyle davranmasina ragmen eksikligini hissediyorum arkadasimin babasi kucagina alırdı kizini on uc yasinda falan bile boyle severdi yanaklarini sikardi benim babam hic böyle şeyler yapmadi sadece basimi oksardi kucukken o kadar olmeden once hastayken kemerle dovmustu bi kere
Benim babamda beni hiç böyle sevmedi keske sevseydi. Ama sevmedi. Halamın kocasi ne guzel severdi kuzenimi kucaginada alirdi yanina alir sarilirdi. Canım kizim vs. Derdi hep. Simdi benim babam bunlari yapmadi diye ben ezik mi oldum. Hayır aksine ben o kuzenimden daha dikdurabilen zorluklarla daha iyi mucadele edebilen bi kadın oldum. Bazı babalar boyledir. Yani eskiden buyuklerin yaninda sevemezlermis cocuklarini ayipmis...
Simdi cocuklugunu 12 13 yasini bırak. Sen 22 yasinda kocaman bir kız oldun artık. Okulun biticek kendi ayaklari ustunde durabilen birisi olacaksın. Su dunyada senden bir tane. Takma kafana hicbirseyi. Ezik falan degilsin. Bak dunya donüyor hayat güzel. Bırak geçmisini hayatının tadını çıkar..

Nickini duzeltmelisin once ;)
Bi de kasar muamelesi cok argo kullanma bu lafi ...
O ailede dogdun diye olene kadar onlarin boyundurugu altinda olacak degilsin
Okuyorsun ,kendine guven
Dur ayaklarinin ustunde..
Sen kendine saygi duymazsan
Sam a vali olsan umursamazlar seni unutma!

Bende hiç dayak yemedim yüksek ses duymadım ama öyle vıcık vıcık da bir ilişkim olmadı babamla. Ha annem dersen hala dudağımdan öper mesela çok sever ama babam bana da hiç o kadar aşırı sevgi göstermedi. Ama bilirdim geriden ferden beni çok sevdiğini çünkü en büyük hatalarımda bile bana sesini yükseltmedi öğreneceksin düşeceksin kalkacaksın hayat bu derdi. Dedikleri de oldu düştüm kalktım bak evliyim mutluyum aşığım seviyorum seviliyorum. Allah sana da nasip eder de babandan görmediğini eşinden görürsün şnşallah. Bak sana ders olmuş sen çocuğuna çok iyi bir anne olacaksın demektir. Hayat pişirmiş seni.

hic mutlu olamiycam hep ezilicem agliycamgibi geliyor kucuklugumden beri hep ezildim bbabam kac kere dovdu benı bi keresinde 12 yasinda falanim koyde babam yegenim ben köydeki dort bes cocuk ucurtma ucurcaktik ben gittim tuttum kostum biraktim falan birkac kere babam da ipini tutuyodu sonra ucmadi ucurtma cakildi babam yanina cagirip kocaman bi tokat atti herkesin icinde eve gidip agladim camdan onlari izledim babam yegenim birlikte uçurtma ucurdular bana hep sakar esek gelmişini gecmisini ... kopegi diye bagirirdi lisede de hep dalga gecildim kulaklarim kepçe bi kere sinif arkadasim facede durumun yorumlarinda benim hakkimda konuşmuştu kepce anten falan diyip gulmuslerdi bu arada yalnizca bir kere cikma teklifi aldım iki yil ciktik ayrildij ailem iliskimi ogrendi ve sürekli kasar muamelesi gordum evde surekli küfür eden bi ablam var diger sevgilimle de iki sene ciktim ve internetten ekleyip kendim konustum ve normalde erkeklerle konusamiyorum saçmalıyorum yuzune bakamiyorum ve bir erkeğe gunaydin bile desem kasar muamelesi yiyeceğimi düşünüyorum bi donem 65 kg falandim bikac akrabam arkamdan obez olmus falan demisler ablam soylemisti gordugunuz gibi hep boyle hayatim hic mutlu olamiycam ve gercekten ezigim sanirim 22 yasina girdim bu arada uni okuyorum
Senin kendine güven sorunun var. Önce bir kendine güven kendi kendini tedavi et hayata olumlu bak olumlu özelliklerini gor kişisel gelişim kitapları oku maneviyata yonel kendini çok hissedeceksin

hic mutlu olamiycam hep ezilicem agliycamgibi geliyor kucuklugumden beri hep ezildim bbabam kac kere dovdu benı bi keresinde 12 yasinda falanim koyde babam yegenim ben köydeki dort bes cocuk ucurtma ucurcaktik ben gittim tuttum kostum biraktim falan birkac kere babam da ipini tutuyodu sonra ucmadi ucurtma cakildi babam yanina cagirip kocaman bi tokat atti herkesin icinde eve gidip agladim camdan onlari izledim babam yegenim birlikte uçurtma ucurdular bana hep sakar esek gelmişini gecmisini ... kopegi diye bagirirdi lisede de hep dalga gecildim kulaklarim kepçe bi kere sinif arkadasim facede durumun yorumlarinda benim hakkimda konuşmuştu kepce anten falan diyip gulmuslerdi bu arada yalnizca bir kere cikma teklifi aldım iki yil ciktik ayrildij ailem iliskimi ogrendi ve sürekli kasar muamelesi gordum evde surekli küfür eden bi ablam var diger sevgilimle de iki sene ciktim ve internetten ekleyip kendim konustum ve normalde erkeklerle konusamiyorum saçmalıyorum yuzune bakamiyorum ve bir erkeğe gunaydin bile desem kasar muamelesi yiyeceğimi düşünüyorum bi donem 65 kg falandim bikac akrabam arkamdan obez olmus falan demisler ablam soylemisti gordugunuz gibi hep boyle hayatim hic mutlu olamiycam ve gercekten ezigim sanirim 22 yasina girdim bu arada uni okuyorum
arkadan her konusuna bakarsan ben dahad eziğim . yada ilkokulda ögretmenden dayak yemiştim sırf yazım kötü diye.bir akrabamız vardı 2 yas civarı kızına kızcagız kümçük bir hata yaptı diye tokat atmıstı yavrucak ben ordayım diye nasıl utanmıstı aglamıstı. düaünsene 2 yasında bir cocuk ne yapabilirki yada 7 yasında 10 yasında yada 15 yasında bir ergen sonucta seni sucladıkları seyler herksin yapabilecegi seyler hatalar insanlr için büyüdükce degiseceksin onların sana yapıstırdıgı hakaretleri dinleme.lisede sınıfım cok haylazdı bende derste işlenen konuları irdelerdim ve ilk yıl adım saçma diye kalmıstı sonraki yıllar hep korktu yine sacma diyecekler diye be kabullendin sacma oldugumu ancak sorularıma derslere katılmalara devam ettim ama bu durum benim özgüvenimi etkiliyordu. son yıl bir arkadas sınıfta benimle ilgili sınıfın cok zeki oldugunu konustuklarını söylüyordu sonradan biraz büyüyünce baktım ki onlara savma geliyordu tavırlarım cünkü akıllıca ve olguncaydı. yani seni suclamalarına bakma .

Back
X