Sanırım ben guzelmisim

Simdi su yazdigin sey profilindeki resimle hic uyusuyor mu? :rolleyes:
Colin Farrel i geri koy sen.... Harbi bende de bir Colin saplantisidir gidiyor:KK70:
:KK70:aynen ya, bende simdi farkettim. Hic uymamis. Profile hoca koymusum, icelim diyorum :KK70:
Colinim, nickimin ilham kaynagi :KK68: o her daim kalbimde. :KK8:

Deryacım sevgili günlük diye bi bölüm var bdv de üst kısımda sen en iyisi oraya yaz

Kafalar bos olunca insan goruntuye daha takintili hale geliyor galiba.
Bir de sahsi fikrim goruntuye bu kadar takili insanlar komleksli oluyor ve Allah herkesi kompleksli insanlardan uzak tutsun diyorum

Işte bunlar hep vitaminsizlikten :KK59:

Icin nasil acaba onemli olan o bunlarin hepsi gecici hallerine laflarina bakinca fos geldin bana.

Sen burnu,yanağını boşver kafayı toptan değiştir :KK52:Yoksa düzelmez hiçbir şey.

yüz yanaktan burundan ziyade güzelliğe güzellik katan dişler bence. gülüş insanı çok güzelleştirir. güzellik takıntın varsa tel takıp ardından diş beyazlatmayla iki yılda çok hoş görünürsün. artı spor yap .vücud yapısı direk değişir giydiklerin daha hoş durur. hadi byyy

Estetik yaptırıcam o ayrı yine daha guzel olmak icin ama sanırım guzelim ben ya hu biraz gülümseyince

Keşke güzellik değil de farklı konularda da kendinizi geliştirme fırsatınız olsa. Mesela forumda kategoriler neden var ?

Back
X