Alışverişi seviyordur yapar, harcayacak parası vardır yapar, size ne ki bundan?Suan da doğum yapali 3 ay oldu evdeyim yeni kiyafet almaya gerek duymuyorum. Hem kilo verme umudumdan hem de evde oturan biri ne diye boyuna alışveriş yapar anlamiyorum yoksa bu da safliktan mi
Ya iste ben de onu söylüyorum. Millet catir catir koca parasi yiyor ben kendi kazandigim halde yemiyorum.. belki de nekadar zor kazanildigini gördüğümden bildigimden boyle.. zaten kendime kiziyorum ama en cok da kocama.. ben azicik pahali biseyler alsam yuzu asilir .. donra dogum günü anneler gununde falan da olmadik seylere olmadik paralari verir kocakafa :/Sen kendi tabirinle 'safsin' diye millet ne yapsin ??? kocasi kazaniyor ki marka giyiyor catir catirda geziyorbence kimseye sinir olma kendinle uğraş zira anca ceneni yorarsınn :) obur turlu
Suan da doğum yapali 3 ay oldu evdeyim yeni kiyafet almaya gerek duymuyorum. Hem kilo verme umudumdan hem de evde oturan biri ne diye boyuna alışveriş yapar anlamiyorum yoksa bu da safliktan mi
Suan da doğum yapali 3 ay oldu evdeyim yeni kiyafet almaya gerek duymuyorum. Hem kilo verme umudumdan hem de evde oturan biri ne diye boyuna alışveriş yapar anlamiyorum yoksa bu da safliktan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?