sanırım ben safın tekiyim:((

Hayatta herkesin imtihanı farklı
Bunun çalışıp çalışmamakla ilgisi yok
Boşuna o kadınlara kem bakıyorsun
Senin imtihanında eşinle demek, senin kazandığını sana yedirtmeyen bir adamla
Saf değilsin de yanlış yere bakıyorsun

Para, harcamak içindir be konu sahibi, harca gününü gün et Bin arabana, dünya malı dünyada kalır. Varsın tatile gitmeyiver, sıkıntı çekip gidilen tatilin ne anlamı var?

helal olsun valla öyle ev hanımlarına çatır çatır kocalarının paralarını yiyorlar akıllı kadınlar vesselam biliyorlar erkeğin cebinde para bırakılmaz :) sizde yeyin para harcamak içindir, kenarda köşede kötü günler için biraz para bırakın yeterli...

Aslinda amacim calismayanlara tas atmak degil. Diyorum ya ben kendi safligima , bi de bana o rahatligi saglayamadigi için kocama kızıyorum. Gorur o gununu bu sene calismiyorum bi zayıflayayim en marka magazalara gidecegim tatile de o biriktirsin .

Bu imkanlar o kadar önemliyse sağlayabilecek bir eş seçseydiniz kendinize. Evlenirken her türlü şartı kabul ediyoruz öyle değil mi?

Bu kadar moralinizi bozmayın hemde lohusa döneminde, bu duruma ithafen ben istanbulda lise okurken çok değerli bir edebiyat hocamız insan bu hayatta çalıştıkça, çaba harcadıkça değerli olur derdi ben hep bu sözü anımsarım.

Suan da doğum yapali 3 ay oldu evdeyim yeni kiyafet almaya gerek duymuyorum. Hem kilo verme umudumdan hem de evde oturan biri ne diye boyuna alışveriş yapar anlamiyorum yoksa bu da safliktan mi

yaa Allah aşkına evde oturan derken ev hanımını kastediyosan yuh onların sosyal çevresi geleni gideni yokmu saf değilsin de bi hoşsun o kesin

valla ben ücretsiz izindeyim çalışırken 5 alıyosam şimdi 3 4 alıyorum bu imkan meselesi o zaman çift maaştık şimdi tek üstelik şu an kış doğalgaz faturaları can yakıyo kendi çapına göre sende bişeyler alıp giyip gezebilirsin

Ben seni cok iyi anladim. Insanlar ev butcesine katkida bulunmadiklari halde catir catir gozunu kirpmadan harcana yapabilirken ben neden kendi parami harcarken kirk kere dusunuyorum diyorsun dimi ? Cunku sen para nasil kazanilir biliyorsun ondan dolayi da zor kazandim kolay harcamayim diyorsun...

Siz bence bi psikoloğa görünün kiyamadiginiz paralarinizla. Yoksa yazık haliniz iyi değil. Size ne kim napiyosa ne kadar kiskancsiniz. Sizin gibilere de sinir olan çoktur emin olun.

Mesajimi tekrar duzenliyorym bence saflik degil tutumlu olmanizdan ileri geliyor ama bunu dert etmeyin ben de calisan bayanim ayni ekonomik kosullar icindeyiz eşimle mutlumuyum cocuklarim saglikli mi tamam gerisi hikaye yoksa onun şu su bu su var bnm niye yok dersem kiskancliktan oteye gitmez durum

Para nasıl kazanılırı sadece çalışan kadınlar mı biliyor? Çalışmıyorum ama nasıl kazanılır biliyorum, nasıl harcanır da biliyorum. Bu tutumlu olmak ya da olmamakla alakalı bir durum. Hem tutumlu olup hem harcayanlara kızmak biraz anormal olmuyor mu?

onlar yer konu sahibi yemez belkide yiyenlerin kocaları öyle istiyo var öyle adamlar süslen püslen tak takistir diyo adamlar

Peki en marka giymek sizi her şeye rağmen mutlu eder mi?

bende seninle aynı fikirdeyim.. burda diğer kadınlara sinir olmuyorsun kendine sinir oluyorsun aslında..

canım onların kocalarıyla kendi kocanı kıyasla bence.. mesele kadınlar değil... herkesin kocası aynı değil maalesef ... diğer kadınlar gibi olayım derken mutsuz olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…