- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aslinda amacim calismayanlara tas atmak degil. Diyorum ya ben kendi safligima , bi de bana o rahatligi saglayamadigi için kocama kızıyorum. Gorur o gununu bu sene calismiyorum bi zayıflayayim en marka magazalara gidecegim tatile de o biriktirsin .Sen de çalışma, madem kazandığın bile senin değil ne diye çalışıyorsun?
Doya doya harcayamadıktan sonra ... Tatil parası için mi yaşıyorsun? Kendini geliştirip, şu hayatta bi söz sahibi olamadıktan sonra istediğin kadar mükemmel tatiller yap, boş...
Bu konu çalışan kadın çalışmayan kadın ayrımı yapan insanlarla dolacak birazdan.
Bu imkanlar o kadar önemliyse sağlayabilecek bir eş seçseydiniz kendinize. Evlenirken her türlü şartı kabul ediyoruz öyle değil mi?Aslinda amacim calismayanlara tas atmak degil. Diyorum ya ben kendi safligima , bi de bana o rahatligi saglayamadigi için kocama kızıyorum. Gorur o gununu bu sene calismiyorum bi zayıflayayim en marka magazalara gidecegim tatile de o biriktirsin .
Bu kadar moralinizi bozmayın hemde lohusa döneminde, bu duruma ithafen ben istanbulda lise okurken çok değerli bir edebiyat hocamız insan bu hayatta çalıştıkça, çaba harcadıkça değerli olur derdi ben hep bu sözü anımsarım.Aslinda amacim calismayanlara tas atmak degil. Diyorum ya ben kendi safligima , bi de bana o rahatligi saglayamadigi için kocama kızıyorum. Gorur o gununu bu sene calismiyorum bi zayıflayayim en marka magazalara gidecegim tatile de o biriktirsin .
Suan da doğum yapali 3 ay oldu evdeyim yeni kiyafet almaya gerek duymuyorum. Hem kilo verme umudumdan hem de evde oturan biri ne diye boyuna alışveriş yapar anlamiyorum yoksa bu da safliktan mi
Evet sanırım safım ben ! Evlenmisim , ipleri de eşimin eline tutusturmusum Ama yeni farkediyorum!!
Ben aslinda calisan biriyim atanamadim ama özel sektörde mezun oldugumdan beri çalışıyorum. Ona ragmen kendime bisey alirken 10 kere düşünüyor, mumkunse indirim ,sezon sonu yada marka olmayan eşyalar aliyorum.
Ama bakiyorum da daha hayatinda hic çalışmamış BAZI bayanlar ;altinda arabasi üstünde en şık kıyafeti o alışveriş merkezi benim bu kurs senin geziip duruyor.
Evine duzenli temizlikcisi geliyor çocuğu da krese veriyor oohhhhhh ne ala !
Ben gbi SAF da afedersiniz es.k gbi çalışıp saf saf gelecege yatirim yapayim ,bu yaz gidecegimiz tatil parasini cikarayim diye uğraşıyorum ..mehirimle alinan arabayi eşim lutfettiginde kullaniyorum... guya araba benim .. o benden izin isteyecegi yere ben istiyorum ondan.
28 yasindaydi evlendigimizde. babasina bir araba aldirtamamis (babasi varyemez amca resmen)
Etrafim böyle gününü gun eden ev hanimlariyla dolu ve sinir oluyorum once onlara sonra da kendime !!! VE KOCAMAAA
Para nasıl kazanılırı sadece çalışan kadınlar mı biliyor? Çalışmıyorum ama nasıl kazanılır biliyorum, nasıl harcanır da biliyorum. Bu tutumlu olmak ya da olmamakla alakalı bir durum. Hem tutumlu olup hem harcayanlara kızmak biraz anormal olmuyor mu?Ben seni cok iyi anladim. Insanlar ev butcesine katkida bulunmadiklari halde catir catir gozunu kirpmadan harcana yapabilirken ben neden kendi parami harcarken kirk kere dusunuyorum diyorsun dimi ? Cunku sen para nasil kazanilir biliyorsun ondan dolayi da zor kazandim kolay harcamayim diyorsun...
Ben seni cok iyi anladim. Insanlar ev butcesine katkida bulunmadiklari halde catir catir gozunu kirpmadan harcana yapabilirken ben neden kendi parami harcarken kirk kere dusunuyorum diyorsun dimi ? Cunku sen para nasil kazanilir biliyorsun ondan dolayi da zor kazandim kolay harcamayim diyorsun...
Peki en marka giymek sizi her şeye rağmen mutlu eder mi?Aslinda amacim calismayanlara tas atmak degil. Diyorum ya ben kendi safligima , bi de bana o rahatligi saglayamadigi için kocama kızıyorum. Gorur o gununu bu sene calismiyorum bi zayıflayayim en marka magazalara gidecegim tatile de o biriktirsin .
bende seninle aynı fikirdeyim.. burda diğer kadınlara sinir olmuyorsun kendine sinir oluyorsun aslında..Ben seni cok iyi anladim. Insanlar ev butcesine katkida bulunmadiklari halde catir catir gozunu kirpmadan harcana yapabilirken ben neden kendi parami harcarken kirk kere dusunuyorum diyorsun dimi ? Cunku sen para nasil kazanilir biliyorsun ondan dolayi da zor kazandim kolay harcamayim diyorsun...
Ben de sizin gibi düşünenlere sinir oluyorum.
Yazan: Gününü gün eden ev hanımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?