sanırım ben safın tekiyim:((

Ben de sezon sonundan alisveris yaparim kendime pek birsey almam falan. Asla markayla isim olmaz(kiyafet konusunda) Ama parayi daha cok gezmeye tozmaya veriyorum. Calistigim donemle calismadigim donem arasindaki harcamalarimda fark yok.
Bu karakter meselesi herkes alisverisi sevmez, ya da bazilari tutumludur falan.
Emin ol sen calismasaydin da ayni olurdun.

tatil için para biriktirmeye gerek duyuyorsanız "en marka" kıyafetleri alamazsınız ki çatır çatır giyebilesiniz.. giyemediğiniz gibi de giyenleri hırs yaparsınız.. kendinizi doldurmayın, herkesin kesesi ayrı.. bakın mesela siz bir yere gitmek için para biriktirmek zorundasınız, ama Bihter Ziyagil gibi takılanlar tatilin ücretini bile bilmezler..

Derdiniz ne?saçma bi kiyaslama olmuş sizde dilediginizce yaşayın kimseye gibta etmeyin ozaman.ben 2 üniversite mezunuyum ama calismiyorum.cocuklarimi kendim büyütmek için ve dediğiniz kadar da cook rahat yaşıyorum suçum ne ?siz böylesiniz diye ben napayım şimdi?saçma düşünüyorsunuz ve kıskançlık yapıyorsunuz bence.ama kızdım yani böyle şeyler söylemenize herkesin kendi hayatı.

Para nasil kazanilir sadece calisan kadinlar biliyor diye birsey demis miyim? Dememisim. Size calisip calismadiginizi sordum mu? Sormadim. Konu siz misiniz? Degilsiniz... Kaldi ki katiliyorum bu tutumlu olmayla alakali bir durum. Kimse ustune alinmasin ben topigi acan arkadasin dusundugunun bu oldugunu anladigimi soyledim. Oraya da yazdiklarim arkadasim sen bence boyle dusunuyorsun dogru anlamis miyim manasindaydi...

onlar yer konu sahibi yemez belkide yiyenlerin kocaları öyle istiyo var öyle adamlar süslen püslen tak takistir diyo adamlar

Oyle adamlar da olabilir tabi zaten kimsenin ne yiyip ne yemedigini kimse bilemez. Ayrica simdi calisan birinin yarin da bir isinin olacaginin garantisi var mi ? Bu yapi meselesi yani buraya yazan arkadas tarzindaki tipleri cok iyi tanirim annem de bu kafada bir insan bu yuzden. Arkadasimiz da benim soylediklerimi demek istemis manasinda yazdim...

Annem onlara kukusu altından der kulakları çınlasın

Annem onlara kukusu altından der kulakları çınlasın

Aynen demek istedigim bu iste bu kafa meselesi. Burdaki arkadas neden kazanmayan rahat harciyor der baskasi da der ki sanane kocamin parasi istedigimi yaparim. Bu tip konularda orta nokta bulmak mumkun degil. Hele ki ev hanimlarinin isi de calisan kadin kadar zor tek maasla butce yapmaya cabalarlar hep...

huy işte ben çalışan bir kadındım bebek olunca ücretsiz izin aldım aman şimdi çalışmıyorum almıyım demiyorum her zamanki. gibi dışardan. da. yiyoruz. arada alışkanlık meselesi

herkes parasını istediği gibi yer, kiminin çok kiminin az parası olur. kimin nasıl yediği sizin yaşamınıza niye etki ediyor.
öyle yaşayana tü kaka diyorsunuz ama 'ah ben de öyle yaşasam ' diye iç geçiriyorsunuz gibi geldi bana.

huy işte ben çalışan bir kadındım bebek olunca ücretsiz izin aldım aman şimdi çalışmıyorum almıyım demiyorum her zamanki. gibi dışardan. da. yiyoruz. arada alışkanlık meselesi

kesinlikle... yoksa dun hemsire konusunda yazdigim mesajdaki gibi hicbir meslek grubunu asagilamak kimseye dusmez. Ev hanimligi da bir meslektir neticede hem de sabir ister planlama ister...

bu çalışan kadınların ev kadınını vasıfsız görmesi çalışmayanın da çalışana çocuğunu düzgün büyütemiyosun, evinle ilgilenmiyorsun diye çemkirmesi bitmedi gitti. sana ne yahu. sen kocanı darla.

ev hanımı ev eşyası mı? niye kıyafet almayacak kendine? çalışmayan insanın hayatı yok mu? çalışmıyorum keyfime göre bi üniyi bırakıp diğerine gidiyorum,kurstan kursa koşuyorum kocam olsa parasını da çatır çutur yerdim. bunların hiçbirini de yapmam aldığım son moda kıyafetlerle pasta yer tv izlerim. bunun sizi mutsuz etmesi,sinirlendirmesi hatta ilgilendirmesi bile ne kadar anormal. yardım alın bence.

herkes seçimini yaşar. siz bu hayatı seçmişsiniz. kendinize kızın. ne bekliyosunuz hepimiz bir olup püü ev kadınlarına bi de utanmadan para harcıyolar mı diyelim?

kesinlikle... yoksa dun hemsire konusunda yazdigim mesajdaki gibi hicbir meslek grubunu asagilamak kimseye dusmez. Ev hanimligi da bir meslektir neticede hem de sabir ister planlama ister...

hemşire konusunu merak ettim valla dillerden düşmüyor ayrıca ev hanımlığı daha zor bence bunu ikisini de tecrübe eden biri olarak söylüyorum

bu çalışan kadınların ev kadınını vasıfsız görmesi çalışmayanın da çalışana çocuğunu düzgün büyütemiyosun, evinle ilgilenmiyorsun diye çemkirmesi bitmedi gitti.

Yuzde bin katiliyorum

Herkes butcesine gore yediginde bir sorun yok. Ama siz butcenizden memnun degilseniz ya isinizi ya esinizi degistirmeniz lazim.
esiniz paralari istifleyip yedirmiyor degildir heralde.

planını yap istediğin gibi yaşa bundan sonra canım
tutumlu da olma bu hayat bi kere geliyorsun
kendi istediklerini gerçekleştiremediğinden kadınlara kızıyorsun
sen kimseye bakma

Artık kendi değerini bilme zamanı geçmişte geçiyor. Sen kendine değer vermezsen karşındaki hiç vermez. Ben de bazen alacağım şeyi düşünüyorum ama çalışsaydım ne düşüncem. Bide sizin olan arabaya nasıl izin alıp biyorsun. anahtarı alır gidersin. Eşine gideceğin yeri belirtsen yeter. Eşini bu şekilde alıştırma sonra sorun olur, yavaş yavaş değişime başla bence...

hemşire konusunu merak ettim valla dillerden düşmüyor ayrıca ev hanımlığı daha zor bence bunu ikisini de tecrübe eden biri olarak söylüyorum

Hele bir de cocuk varsa vay kadinin haline... yemek mi bulasik mi utu mu temizlik mi cocuk mu kendisi mi bin parcaya bolunurler... calisan kadin da calismayan kadin da

kadının doktor kocası varmış yanında çalışan bütün hemşireler ona aslıyormuş hatta biri dul ve azgınmış o böyle tabir ediyo falan filan

valla hem ev hanımıyım hem çalışan bir insanım.okuldan gelir gelmez yemek,bulaşık,çamaşır çcuklar kreşten gelince de oyun,eğlence doyur temizle..yani kimse yanlış anlamasın ama benim için çalışan kadın olmak on kat daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…