- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Para nasıl kazanılırı sadece çalışan kadınlar mı biliyor? Çalışmıyorum ama nasıl kazanılır biliyorum, nasıl harcanır da biliyorum. Bu tutumlu olmak ya da olmamakla alakalı bir durum. Hem tutumlu olup hem harcayanlara kızmak biraz anormal olmuyor mu?
onlar yer konu sahibi yemez belkide yiyenlerin kocaları öyle istiyo var öyle adamlar süslen püslen tak takistir diyo adamlar
tatil için para biriktirmeye gerek duyuyorsanız "en marka" kıyafetleri alamazsınız ki çatır çatır giyebilesiniz.. giyemediğiniz gibi de giyenleri hırs yaparsınız.. kendinizi doldurmayın, herkesin kesesi ayrı.. bakın mesela siz bir yere gitmek için para biriktirmek zorundasınız, ama Bihter Ziyagil gibi takılanlar tatilin ücretini bile bilmezler..
Annem onlara kukusu altından der kulakları çınlasın
bende seninle aynı fikirdeyim.. burda diğer kadınlara sinir olmuyorsun kendine sinir oluyorsun aslında..
Aynen demek istedigim bu iste bu kafa meselesi. Burdaki arkadas neden kazanmayan rahat harciyor der baskasi da der ki sanane kocamin parasi istedigimi yaparim. Bu tip konularda orta nokta bulmak mumkun degil. Hele ki ev hanimlarinin isi de calisan kadin kadar zor tek maasla butce yapmaya cabalarlar hep...
huy işte ben çalışan bir kadındım bebek olunca ücretsiz izin aldım aman şimdi çalışmıyorum almıyım demiyorum her zamanki. gibi dışardan. da. yiyoruz. arada alışkanlık meselesi
Annem onlara kukusu altından der kulakları çınlasın
kesinlikle... yoksa dun hemsire konusunda yazdigim mesajdaki gibi hicbir meslek grubunu asagilamak kimseye dusmez. Ev hanimligi da bir meslektir neticede hem de sabir ister planlama ister...
bu çalışan kadınların ev kadınını vasıfsız görmesi çalışmayanın da çalışana çocuğunu düzgün büyütemiyosun, evinle ilgilenmiyorsun diye çemkirmesi bitmedi gitti.
Artık kendi değerini bilme zamanı geçmişte geçiyor. Sen kendine değer vermezsen karşındaki hiç vermez. Ben de bazen alacağım şeyi düşünüyorum ama çalışsaydım ne düşüncem. Bide sizin olan arabaya nasıl izin alıp biyorsun. anahtarı alır gidersin. Eşine gideceğin yeri belirtsen yeter. Eşini bu şekilde alıştırma sonra sorun olur, yavaş yavaş değişime başla bence...huy işte ben çalışan bir kadındım bebek olunca ücretsiz izin aldım aman şimdi çalışmıyorum almıyım demiyorum her zamanki. gibi dışardan. da. yiyoruz. arada alışkanlık meselesi
hemşire konusunu merak ettim valla dillerden düşmüyor ayrıca ev hanımlığı daha zor bence bunu ikisini de tecrübe eden biri olarak söylüyorum
hemşire konusunu merak ettim valla dillerden düşmüyor ayrıca ev hanımlığı daha zor bence bunu ikisini de tecrübe eden biri olarak söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?