• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım ben yanlış sularda yüzüyorum. Aşktan anlamıyorum.

otomatikportakal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
71
0
86
33
İstanbul
Merhabalar buralarda yazılanları bayadır okuyordum farklı görüşler, farklı yaşamlar vs görmek için. Yazmaya karar verdim. Yaşım 20 yani biliyorum çok erken çok da düşünmüyorum zaten. Ama fark ettim ki ben aşktan anlamıyorum. Sevgilimden ayrıldım bana çok değer veriyor evet hala da öyle bunu bilmek güzel. Hatta üstünden aylar geçti ve de pişman değilim. Mutsuz olduğumda acaba dediğimde bile bunun böyle olması gerektiğini düşünüyorum nedense. Neden bitti derseniz ilgi, sevgi vs bunlardan boğulduğumu fark ettim. Daha doğrusu herkes sevilmek ister ama sanırım aradığım daha ciddi daha soğukkanlı bir duruş. Hata mı bilmiyorum. Aslında anlatırken de zor oluyor ifade etmesi ama ben özgürlüğüme düşkünüm, romantik sayılmam, duygusal sayılmam elbette ki çooook sever çoook değer verebilirim ama karşımdaki de benim gibi olsun istiyorum. Daha az belli etsin duygularını daha gizli sahiplensin ama daha güçlü dursun. Daha sessiz bir ilişki. Ama daha tutkulu. Sanırım belamı arıyorum. Siz ne diyorsunuz şimdi peki? 4 seneye yakın yanımda olan birinden ayrıldım sırf bu düşünceler vs ile. Sadece birileriyle konuşmak istedim artık.

kadınla genelde güçlü erkekleri sever, o sevgiline olan sevgin temelde bu düşünceden dolayı azalmış olabilir. kendini suçlayıp ben aşktan anlamıyorum deme bence. benim de; biraz sert, soğuk, kendi fikirlerini ne olursa olsun savunan, çok fazla taviz vermeyen bir erkek ilgimi daha çok çeker.

canım bende 21 yaşındayım.ve en yakın iki arkadaşımın da senin gibi 4-5 senelik ilişkileri vardı ve onlarda bıkıp ayrıldılar.bunları çok normal görüyorum aslında neden mi?
düşünsene 20 yaşındasın ve 4 senelik bir ilişkin var.çevrede dahil herkes bu ilişkinin evliliğe gideceğini falan söylüyorlardır. ne kadar ağır bir durum...
aşk çok güzel bir şey ama 20 yaşındaki bir kızın 4 snelik bir ilişkiye sahip olması çok da vahim bir şey.

sana tek sözüm iyi yapmışsın.bu yaşta bu kadar bağlanmak niye? yaşlılar gençliklerine dönmek isterken biz neden kendimizi kısıtlıyoruz
kısacası booşver ne derler gencim güzel seni üzerim =) can sıkılcak bir durum yok.senin gibi arkadaşlarım çok çevremde inan şuan daha rahat ve mutlular.git gez toz eğlen arkadaşların dostlarınla nasıl olsa günün birinde elbet ciddi bir ilişkin olacak! şimdiden bu konulara kafa yorma!

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derler,ben aşktan anlamıyorum diye düşünme.Kimisi hep sevgisini göstersin ister kimisi içten içe sahiplensin dakka başı hatırlatmasına gerek yok yeri gelir ufak bi hareketinden hissederim sevgisini diye düşünür.ALLAH gönlüne göre versin.Ama şunuda bilki kimse aşık olduğu insanı seçemiyo bazen sevdiğin için isteklerinde taviz vermen gerekiyo canım benim..

Sadece bana bu kadar değer veren her anımda yanında olan birini böyle bıraktıktan sonra hem biraz kendime kızdım hem de sorguladım. Hani daha ne arıyorum ki diye düşündüm. Sağolun bayanlar rahatladım biraz...

Bende Senin Gibiyim...:27:
İlginin Cılkı Çıkmamalı..
Özgürlüğüme Düşkünüm, Birisinin Karışması Huzurumu Bozar..
Duygusal Değilim, Romantik de Değilim..:27:

Sevdiğime Çok Değer Veririm, Ama Bir Kaşık Su da Boğmam..:27:
Boğulacağımı Anladığım An Terkederim..:27:

Ben Sende Kendimi Gördüm Sanki..:27:
Neyseki Eşim, Anlayışlı..

Aşktan Anlamıyorum Demek te Neymiş..
Bal Gibi de Anlıyorsun İşte..
Aşk, Karşındakini Boğmak Değildir..

Yazıyı okurken sanki bi erkek yazmışta sevdiği kızı bırakmış gibi hissettim..Genelde bizi bırakan erkekler bu şekilde yaklaşır..İlgiden boğuldum,biraz kendi halime bırak vs derler..
Ben çok duygusalım bu yazılanları okuyunca da ben acaba aşktan anlamıyormuyum yada abartıyor muyum diye düşündüm..Sanırım bende abartıyorum
:44:

Yazıyı okurken sanki bi erkek yazmışta sevdiği kızı bırakmış gibi hissettim..Genelde bizi bırakan erkekler bu şekilde yaklaşır..İlgiden boğuldum,biraz kendi halime bırak vs derler..
Ben çok duygusalım bu yazılanları okuyunca da ben acaba aşktan anlamıyormuyum yada abartıyor muyum diye düşündüm..Sanırım bende abartıyorum
:44:

canım bu düşüncen tamamen önyargılardan oluşuyor.genellikle kadınlar boğar erkekler ilgisiz kalır sonrada erkek çekip giden olur ağlayan da biz! belkide bu yargılar yüzünden kaybettik hep.anlayın artık kızlar kaçan kovalanıyor =)) şaka bir yana canım kişiden kişiye farklılık gösterir hatta aynı kişi farklı yaşlarda aynı duygulara sahip olmayabilir

bir örnek veriyim daha iyi anlaşılabilir herhalde;
arkadaşım lisede sınıf arkadaşıyla çıkmaya başladı ve 5 sene sürdü ilişkileri ve arkadaşımın lisedeki halini görseniz sevgi yumağı çiçeği....diyebilirdiniz.ama üniversiteye gidince düşünceleri değişti.o mıç mıç ilişkisinden sıkıldı.daha resmi daha seviyeli daha mesafeli şeyler aradı.demek istediğim bu!

işte bu yüzden otomatikportakal sakın üzme kendini! çünkü eskiden hoşuna giden birşey şimdi gitmeyebilir.eskiden aşık olduğun şimdi istemediğin biri olabilir.çünkü gelişmekte olan bir bireysin.yaşın daha 20!!!!
eğer evli barklı çoluk çocuk sahibi biri olsan ve böyle hissetsen sana kızılabilirdi.ama şuan hayat senin hayatın! bu kararından sadece etkileneceksin ki bence bu olumlu bir etki olacak! inşalah herşey çok daha güzel olacak! keyfine bak canım!

aşktan anlamıyorum diye bir şey yok gerçi ben aşkka çok inanmam aşk geçiçidir önemli olan gerçekten sevmk değer vermek neyse bence böyle üstüne gitme zamana birak zaman sana getirsin götürsün mutlaka karşına istediğin biri çıkacaktır

Merhabalar buralarda yazılanları bayadır okuyordum farklı görüşler, farklı yaşamlar vs görmek için. Yazmaya karar verdim. Yaşım 20 yani biliyorum çok erken çok da düşünmüyorum zaten. Ama fark ettim ki ben aşktan anlamıyorum. Sevgilimden ayrıldım bana çok değer veriyor evet hala da öyle bunu bilmek güzel. Hatta üstünden aylar geçti ve de pişman değilim. Mutsuz olduğumda acaba dediğimde bile bunun böyle olması gerektiğini düşünüyorum nedense. Neden bitti derseniz ilgi, sevgi vs bunlardan boğulduğumu fark ettim. Daha doğrusu herkes sevilmek ister ama sanırım aradığım daha ciddi daha soğukkanlı bir duruş. Hata mı bilmiyorum. Aslında anlatırken de zor oluyor ifade etmesi ama ben özgürlüğüme düşkünüm, romantik sayılmam, duygusal sayılmam elbette ki çooook sever çoook değer verebilirim ama karşımdaki de benim gibi olsun istiyorum. Daha az belli etsin duygularını daha gizli sahiplensin ama daha güçlü dursun. Daha sessiz bir ilişki. Ama daha tutkulu. Sanırım belamı arıyorum. Siz ne diyorsunuz şimdi peki? 4 seneye yakın yanımda olan birinden ayrıldım sırf bu düşünceler vs ile. Sadece birileriyle konuşmak istedim artık.

benim gibi insanlar da varmış demek ki. arkadaşlarım bana "odun" der.

:4: evet tatlım sen bela arıyosun dört yıldır çıkmışsın dört yılını vermiş sana sende almışsın hiç mi alışmadın hareketine huyuna istediğini bulursun türkiş te çokk öle erkek ama sevgisini gösterebilen azz :50: bende kocişi senn suan istediğin gibi seçtim daha az belli etsin cıvık vıcık veya mıncık olmsasın dedim bak şimdi kavgalarımız neden hep ciddisin neden sevgini bu kadar az gösteriosun vs vs vs az güler az konuşusur saka gırgır samata zaten hiç görmedim nerdiyse sarjlı olduğunu düşünmek üzereyim şarjı bitecek donup kalacak die korkuyorum :) hatta bi ara robot olduğunu bile düşündüm söle bi mıncık yaptım off dedi içim rahatladı oysamki benim kocişş gercekmiş :) saka bi tarafa senn istediğin gibisiyle zaman gecmio hayatı doya doya yasayacagın bi ömürü dolu dolu paylaşabilecegin bir eş arkadaş yoldaş bulman dilegiyle her zaman mantık iyi sonuç vermiooooo

Son düzenleme:
Gerçek Aşkı tadana kadar bu hayaller
onu hissettiğin an arada öyle sıcaklık samimiyet istersin ki tamamen onla bütünleşmek...
O meret insanı bir cıvıştırır bir hallere sokar sonra gezersin aşk böcüğü modunda:))
Senin söz ettiğin erkekler yok bizimkiler anlamaz derin düşünce bakışlar hareketler
masallarda o prensler:)
Bizimkiler sevdimi ya kabasakal olur yada temel reyis:)

Merak etme ben de öyleyimdir. Asla soğuk olduğum için veya aşktan anlamadığım için değil,aksine gerçek anlamda sevmek nedir ve duygularını tanımlamayı bilen biriyimdir.

Fakat erkek demek güç demek kuvvet demek sahiplenilmek demek..
Biraz tatlı-sert erkek istiyoruz. Yani yeri geldiğinde şiddet asla kullanmadan ama erkek olduğunu hissetirecek kadar da bazen yumruğunu masaya vuracak şekilde(lafın gelişi olarak) ilkesi,kaideleri olsunisteriz. Çünkü bayanlar fıtraten daha duygusal,zayıftır. Birbirinin tamamlanması için bu gerekir. Duygusallığı kadın gibi olmayan fakat sert görünüşün ardında şefkatli ve anlayışlı bir yüreğe sahip kişi görmek isteriz.

Her şeyde denge.. Birinden biri olmayınca sorun..

Bir arkadaş demiş derin bakışlar falan vs diye. Gerçekten de derin ve güzel bakışlar, içten içe düşünceli tavırlar, kendigüvenen bir duruş. Çok mu zor bunlar. Fazla mı film izliyorum. Hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim bu arada. Sanırım böyle bir dönemde kimseyle bir şeyler yaşamamam düşünmem biraz daha doğru olacak.

Back
X