- Konu Sahibi otomatikportakal
Merhabalar buralarda yazılanları bayadır okuyordum farklı görüşler, farklı yaşamlar vs görmek için. Yazmaya karar verdim. Yaşım 20 yani biliyorum çok erken çok da düşünmüyorum zaten. Ama fark ettim ki ben aşktan anlamıyorum. Sevgilimden ayrıldım bana çok değer veriyor evet hala da öyle bunu bilmek güzel. Hatta üstünden aylar geçti ve de pişman değilim. Mutsuz olduğumda acaba dediğimde bile bunun böyle olması gerektiğini düşünüyorum nedense. Neden bitti derseniz ilgi, sevgi vs bunlardan boğulduğumu fark ettim. Daha doğrusu herkes sevilmek ister ama sanırım aradığım daha ciddi daha soğukkanlı bir duruş. Hata mı bilmiyorum. Aslında anlatırken de zor oluyor ifade etmesi ama ben özgürlüğüme düşkünüm, romantik sayılmam, duygusal sayılmam elbette ki çooook sever çoook değer verebilirim ama karşımdaki de benim gibi olsun istiyorum. Daha az belli etsin duygularını daha gizli sahiplensin ama daha güçlü dursun. Daha sessiz bir ilişki. Ama daha tutkulu. Sanırım belamı arıyorum. Siz ne diyorsunuz şimdi peki? 4 seneye yakın yanımda olan birinden ayrıldım sırf bu düşünceler vs ile. Sadece birileriyle konuşmak istedim artık.