Sanirim biraz rezil oldum?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Bir ergen konusuyla karsinizdayim

Hemen kisa bir ozet Geciyorum bu yil universiteye basladim siniftan hoslandigim cocuk herkese cok mesafeli yani bazi erkekler butun kizlarla canim cicim olur ya bu onun tam tersi. Gerektigi kadar hatta daha da az konusuyor. Muhabbetimiz yok denecek kadar az sadece bir kere yaina gittim sen nerelisin falan filan 5 dakika konustum onun disinda kalemin var mi silgin var mi tarzi bir muhabbetimiz oluyor cok nadiren.

Neyse iste whatsappten grup yapmislar butun sinifin dahil oldugu, tarik diye bir cocuk hadi konu bulun sohbet edelim yazmis ben de herkes memleketine mi gitti yazdim. Sonra hic tahmin etmiyordum hoslandigim cocuk ben gitmedim yazmis ki bunu ile yazmasina cok sasirdim sandim ki muhabbete katildi "ben de gitmedim odevler olmasa gidecektim" yazdim. Gordugune eminim ve cevap vermedi resmen afedersiniz "mal" gibi kaldim ve rezil oldum kimse yazmadi su an :1::1: cok sacma bi konu farkindayim ama ben bozuldum yani madem konusmayacan ne demeye cevap veriyosun diye sorarlar adama. Umit verip kacti haha:1: gerci ne cevap yazabilir di ki, keske yazamasydim :18::18:

Aman bende başlığı okuyunca bişey oldu sandım yahu. Davranışında absürd bişey yok ki, arkadaş cool takılıyor herhalde. boşver. :8:

:27: ne rezil be ortada bir şey yok rezillik için
sadece mesaj konusunda biraz takıntlı birisine benziyosun. Ama ben olsam bende senin gibi olurdum çünkü bende öyle oldum bir kaç kere :17:

şu heyecanlar güzel çok güzel

Aman bende başlığı okuyunca bişey oldu sandım yahu. Davranışında absürd bişey yok ki, arkadaş cool takılıyor herhalde. boşver. :8:

Hehe, yanlis alarm icin uzgunum :1:
:27: ne rezil be ortada bir şey yok rezillik için
sadece mesaj konusunda biraz takıntlı birisine benziyosun. Ama ben olsam bende senin gibi olurdum çünkü bende öyle oldum bir kaç kere :17:

Insanlarin beni kaale almamasina cok sinir oluyorum kim olursa olsun, gidip de hep boyle "cool"lari bulurum zaten ben de :D

Canım rzil oluncak bi durum yok ortada rahat ol eminim o arkadaş ben gitmedim yazdığını bile unutmuştur senin cvbını da öylesine okuyup geçmiştir rezil olmamışsın bence sen hoşlandığın için böyle hissettin tatlım ama çoook hoş duygular. Hayırlısı.....

Çok güzel telaşlar bunlar o yılları özledim (: cevaba gelince; kesinlikle rezil olmamışsın , güzel bir üniversite hayatın olmasını dilerim tadını çıkar sevgiler..

Ne güzel ya 2013'te whatssapplı ergen kafası...

Valla bak olayı küçümsediğimden değil,
ben üni.deyken cep telefonu dediğimiz cihaz;20x50 ebatlarında,sağ üst köşesinde 80 cm. uzayabilen anteni olan garip bir cisimdi..

Valla ne güzel,çok özendim sana...
Zaten ortak konuşma yapıyormuşsunuz,
o yazmış,sen yazmışın..
yarın başkası alakasız bir şey yazar..

''son görülme'' tarihini kimse hatırlamaz...

Cevap vermemesi onun ayibi bosver. Ama sen yine de agir davran bence. Erkeklerle hep mesafeli ol. Universite baslarinda nasil baslarsa arkadaslik iliskileri oyle gider. Bence biraz mesafe hep iyidir.

Ne tatlı heyecan :16: Kesinlikle rezil olmamışsın ama kaçan kovalanır unutma.
Çocuğun hiç üstüne düşme, ilgisi varsa zaten sana kesin yönelir yoksa da en azından sen peşinden koşmamış olursun.

Rezil olmamisin guzelim. sende bi daha cevap yazma bence. o yazsin yazacaksa. ben nisanliyim evlenmeyo beklitoruz.onceleri bende cok takardim boylw seylere sonravhersey degisiyo. umarim karsona senin istedigin gibi biri cikar. hayirli cumalar

Vaay zor adami oynuyor demek. Ugrasmasi hem eglenceli hem gicik edici ama cok da heyecanli ayni zamanda.

Rezil olmamissindir korkma bir dahakine de sen yazmazsin kendini ceken nasil ilgi goruyor bak ;)

Son düzenleme:
Ayy teşekkür ederim hepinizee:16::16:

Sonra başka biri yazdı falan geçildi o konu ama çocuk resmen beni takmıyor sinir oldum ya :47: Ben gelemem böyle şeylere o da bana ilgi göstermiyorsa uğraşamam yani o cool olacak diye.

Bugün yine aynı whatsapp grubunda konuşuyoruz benim cool ve bı kız tanımadıkları numaraları sordular ben de cevap vermeyecektim de sırf o kız sordu diye yazayım dedim yazdım şu şunun numarası falan diye sonra bizim cool bi numara daha sordu ben de cevap verdim esranın numarası diye (4-5 tane de numara söylemiştim yani) sonra diğer numara soran kız teşekkür etti ama cool beyefendi yine çekti gitti. İnsan en azından bi sağ ol der ya :D Bi de okulda çok konuşan biri değil ama bir iki kızla kendi sessiz olmasına rağmen konuşuyor ama beni takmıyor bile. Buraya kadarmış ben vazgeçiyorum ablalarım sağolun yorumlarınız içinn:16::16::16:

ayyy benmde bu senem bitse ünide aşık olsamda rezil olsam saçmalıklarmla :9:
ne guzel heyecanlar yaa yıllardır yaşamıyorum :9: ayyyy :23:

keşke bu fırsatı degerlendırseydım dıye ıcın ıcını yıyecegıne..
bırseyler ıcın ugras vermek en güzeli..

rezil falanda olmadın,:29:

ayyy benmde bu senem bitse ünide aşık olsamda rezil olsam saçmalıklarmla :9:
ne guzel heyecanlar yaa yıllardır yaşamıyorum :9: ayyyy :23:
Lise son musun sen?:23:
eğer öyleysen mimarlık okuma sakın aşka vaktin kalmıyor da:1:

keşke bu fırsatı degerlendırseydım dıye ıcın ıcını yıyecegıne..
bırseyler ıcın ugras vermek en güzeli..

rezil falanda olmadın,:29:

Teşekkürler:31:
Zaten hep böyle olur bana ya hoşlandıklarım hiç takmaz beni gülsem mi ağlasam mı:1:

Back
X