Sanırım birisinden hoşlanmaya başladım, özgüven, yaş sorunu

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam ^^

Sanırım birisinden hoşlanıyorum, ya da normal bi beğenme bilmiyorum ama yürürken bile böyle uzun uzun bakasım geliyor resmen ahhaha. :/ benden 7 yaş filan büyük. Şu an tanıdığım kadarıyla evli değill kız arkadaşı yok ama yaş farkı kafama takıldı. Ben biraz küçük gösteriyorum. (24 yaşım ama 21-22 gibi duruyorum) ve işin kötüsü eskiden masalar vs yanyanaydı şimdi baya uzakdayız. İletişim hepten kesildi yani. Kafam allak bullak bana bakmaz gibi geliyor. Böyle düşündükçe iletişime geçmek bile istemiyorum ama allam iş yerinde gördükçe resmen içim açılıyor çocuğu.

Ve özgüvenim gerizekalı eski sevgilim arkamdan gidip "jehaanı o kadar seviyordum ki ne kızlar varmış fark etmemişim" dediği için yeniden diplere indi. Böyle içime filan çekilmek istemiyorum ama birisi yeniden "çirkin" bulacak diye kendimi geri atmaya başladım yeniden.

Ya sizce 7 yaş fazla mı? Ve ben nasıl nasıl iletişime geçebilirim çünkü baya anlaşılacak diye konuşamıyorum hiç ahahha

Son düzenleme:
Valla tatlim hayat kisa, öyle kisa ki..
Yakinlas, selam ver, laf at gülümse, sonra muhabbet baslar
Ne güzel icinde kelebekler ucusuyor, bu cok güzel bir duygu
Anlasilsa ne olacak ki, hoslanmak ayip mi
Inan sen kendini sev gerisi gelir
Adim at gerisi gelir
Yas farki da gözüme cok gelmedi simdilik, tanisip görüs, flörtles ondan sonra yasini düsünürsün
7 zaten isnirda bir yas yani, daha fazla olsa olmaz dur derdim ama eh iste simdilik cok hoslanmana veriyorum
Hadi rasgele :dondurma:

Yani bu kadar hoşlanmanızı gerektirecek bir şeyler olmadı mı? Sırf dış görünüşünden dolayı mı bu kadar beğeniyorsunuz?

Tabi ki hayır. Ki öyle çok yakışıklı vs değil ama kafa yapısı, konuşması, ilgilendiği şeyler de etkili oldu

Valla tatlim hayat kisa, öyle kisa ki..
Yakinlas, selam ver, laf at gülümse, sonra muhabbet baslar
Ne güzel icinde kelebekler ucusuyor, bu cok güzel bir duygu
Anlasilsa ne olacak ki, hoslanmak ayip mi
Inan sen kendini sev gerisi gelir
Adim at gerisi gelir
Yas farki da gözüme cok gelmedi simdilik, tanisip görüs, flörtles ondan sonra yasini düsünürsün
7 zaten isnirda bir yas yani, daha fazla olsa olmaz dur derdim ama eh iste simdilik cok hoslanmana veriyorum
Hadi rasgele :dondurma:

Yok yok henüz o kelebek uçma aşaması gelmedi :D

Evet ama hani ben de ufak duruyorum ya o sebeple ama düşününce hemen hemen aynı jenerasyon sanırım
Bende minyonum yasimdan kucuk gosteriyorum ☺ 7 yas sorun degil onu takmayin akisa birakin bakis acisi olarak hobiler olarak birbirinize uygun musunuz ona bakın derim

Bu kadınlar için güzel olmak neden bir zorunluluk hala anlayabilmiş değilim
Farz edin ki gerçekten cirkinsiniz ee? Bu hayatın keyfini çıkarmanıza engel mi ?
Bu dünyayı daha güzel yapmanıza engel mi ?
Bu gerçek ilişkiler kurmanıza engel mi ?
Nedir bu bedensel takıntılar anlayamıyorum, gerçekten anlayamıyorum

Bu kadınlar için güzel olmak neden bir zorunluluk hala anlayabilmiş değilim
Farz edin ki gerçekten cirkinsiniz ee? Bu hayatın keyfini çıkarmanıza engel mi ?
Bu dünyayı daha güzel yapmanıza engel mi ?
Bu gerçek ilişkiler kurmanıza engel mi ?
Nedir bu bedensel takıntılar anlayamıyorum, gerçekten anlayamıyorum

Özündr haklı olsanız da gerçek hayata yansımada malesef ki öyle olmuyor :/ tip, çoğu zaman karakterin de önüne geçiyor genelde. Doğru mu tabi ki dğeil sonra dıştan çok beğenilen tipler azıcık tanıyınca saçma sapan tipler çıkıyor

Özündr haklı olsanız da gerçek hayata yansımada malesef ki öyle olmuyor :/ tip, çoğu zaman karakterin de önüne geçiyor genelde. Doğru mu tabi ki dğeil sonra dıştan çok beğenilen tipler azıcık tanıyınca saçma sapan tipler çıkıyor
Uzun vadede tipin kazandırdığı hic bir şey yoktur .
Çevrenizdeki bütün ilişkilere bakin . Kisa vadeli şeylerde çoğu zaman değersiz .

Bence 10 yaşa kadar normal. Siz onunla iletişime geçmeye çalışın bence. Bir kaç konuşmada ışık var mı yok mu anlarsınız

Aynı iş yerinden biriyle birlikte olmayın. 7 yıllık bir çalışan olarak tek önerim bu

Kesinlikle çok haklısınız ben de yazıda onun için malesef dedim. Birkaç ay evvel iç yerinden çocuğun birisinş aynı işyerinde olduğumuz bahanesiyle reddettim şimdi kendim aynı duruma girdim ahahah

Back
X