Sanırım birisinden hoşlanmaya başladım, özgüven, yaş sorunu

Ve özgüvenim gerizekalı eski sevgilim arkamdan gidip "jehaanı o kadar seviyordum ki ne kızlar varmış fark etmemişim" dediği için yeniden diplere indi. Böyle içime filan çekilmek istemiyorum ama birisi yeniden "çirkin" bulacak diye kendimi geri atmaya başladım yeniden.

Ben olsam bu cümleye üzülmezdim.
Kendimi güzel bulurum ama her zaman benden daha güzeli vardır. Hayatımdaki adam başkasını gözü görmeyecek hale gelmişse güzelliğimden öte karakterim ve zekam da iş yapıyor demektir.

Özgüveniniz bu kadar kırılgan olmasın ayrıca. Herkes her şeyi söyleyebilir.
Önemli olan sizin kendinizle ilgili ne düşündüğünüz ve o düşüncelerin altını doldurup dolduramadığınız.

7 yaş biraz fazla bence ama yaşınız 24-31 olduğu için tolere edilebilir bir fark.
Ama aynı iş yerinde çalıştığınız biriyle olmanızı tavsiye etmem.
Hem ilişki süresince sıkıntı yaşayabilirsiniz hem de ayrılırsanız başınız ağrır.

Ben olsam bu cümleye üzülmezdim.
Kendimi güzel bulurum ama her zaman benden daha güzeli vardır. Hayatımdaki adam başkasını gözü görmeyecek hale gelmişse güzelliğimden öte karakterim ve zekam da iş yapıyor demektir.

Özgüveniniz bu kadar kırılgan olmasın ayrıca. Herkes her şeyi söyleyebilir.
Önemli olan sizin kendinizle ilgili ne düşündüğünüz ve o düşüncelerin altını doldurup dolduramadığınız.

7 yaş biraz fazla bence ama yaşınız 24-31 olduğu için tolere edilebilir bir fark.
Ama aynı iş yerinde çalıştığınız biriyle olmanızı tavsiye etmem.
Hem ilişki süresince sıkıntı yaşayabilirsiniz hem de ayrılırsanız başınız ağrır.

Sanırım alınganlık yapacağım tuttu birkaç şey üst üste gelince. Tam bi aptal olduğu için lafını bilmeden konuşmuş. Üstelik kesinlikle kıyas için demiyorum ama şu an bitkiye olduğu kızla aramda tip olarak bir fark yok. Aynıyız.

Bende minyon bir bayanım eski sevgilim benden 6 yaş büyüktü aslında ama sanki 15 yaş fark var gibi idi büyük gösterirdi gayet güzel anlaşırdık kulakları çınlasın. Maksat gönüller bir olsun tıp boy pos yakışıklı güzel bunlara takılmayın

Hanımlar selam ^^

Sanırım birisinden hoşlanıyorum, ya da normal bi beğenme bilmiyorum ama yürürken bile böyle uzun uzun bakasım geliyor resmen ahhaha. Malasef iş yerinden :/ benden 7 yaş filan büyük. Şu an tanıdığım kadarıyla evli değill kız arkadaşı yok ama yaş farkı kafama takıldı. Ben biraz küçük gösteriyorum. (24 yaşım ama 21-22 gibi duruyorum) ve işin kötüsü eskiden masalar vs yanyanaydı şimdi baya uzakdayız. İletişim hepten kesildi yani. Kafam allak bullak bana bakmaz gibi geliyor. Böyle düşündükçe iletişime geçmek bile istemiyorum ama allam iş yerinde gördükçe resmen içim açılıyor çocuğu.

Ve özgüvenim gerizekalı eski sevgilim arkamdan gidip "jehaanı o kadar seviyordum ki ne kızlar varmış fark etmemişim" dediği için yeniden diplere indi. Böyle içime filan çekilmek istemiyorum ama birisi yeniden "çirkin" bulacak diye kendimi geri atmaya başladım yeniden.

Ya sizce 7 yaş fazla mı? Ve ben nasıl nasıl iletişime geçebilirim çünkü baya anlaşılacak diye konuşamıyorum hiç ahahha
Amann şu yaş takıntısını hiç anlamıyorum valla ben 30 yaşındayım ama minyon olduğum için ayrıca genetik aileden gelen bir durum 23 -25 arası görünüyorum 18 yaşındayken bara filan almıyorlardı beni nüfus cüzdanımı gördükleri halde eskiden çok üzülürdüm şuan avantajını yaşıyorum sevgilim 51 yaşında 3 yıldır birlikteyiz ilk zamanlar bir kuşak çatışması oldu ama şimdi gayet uyumlu ve mutluyuz önemli olan kalpler anlaşsın gerisi önemli değil

Back
X