Sanirim bosanacagim

Arkadaslar merhaba uzun zamandir giremiyodum.konusacak kimsem yok bana fikirlerinizi soylemeniz oyle iyi gelecek ki.7 aydir evliyim esim kendi ailesiyle gorusmuyor.ailesi aksam kapida kalmislar beni aradilar ben de kiyamadim gidelim kapilarini acip gelelim dedim.beni susturdu.hosuna gitmeyen bisey oldugu zaman kulagini kapatiyo.bu da beni delirtiyo.israr etmeme sebep oluyo.dinlenmemek gucume gidiyo.neyse sananr onun ailesinden diye de dusundum ama benim kizdigim konu o degil.sen ailene merhamet etmiyosun bana mi edeceksin dedigimde kapiyi gosyerdi bana ben de cantami alip ciktim pesime geldi geri donmedim.dort gundur ayriyiz aramadi ben yazdim konusmal icin demedigini birakmadi.kizlar beni elestirseniz de iyi yaomissin deseniz de birilerinin beni dinlemesini istiyorum.iilk isim is bulmak olacak ve eski hayatima donecem.ama bi tarafim buruk
Ablacim çok fevrisin.Biraz sakin.Esle ailesi arasına girme.sen zararlı çıkarsın.bu tavrinla sanki sürekli sorun arayan bir kadın gibi geldin gözüme.Esin tam ideal eş.Evde kari koca takılın işte.yiyin için sevişin.film izleyin romantizmin doruklarına çıkın.Benim eşim de keşke böyle olsaydı.yıllarca anam da anam.babam kardeşlerim.yok onlara para ver.ev yaptır.traktör al.sorunları varmış ilgilen.Arkadaşlar gelsin bizle yaşasın.(bekar erkek arkadaşları)inan cildirdim yıllarca neler yaşadım.sakinleş.eşini ara.güzelce konuşun.Anlamaya çalış adamı.emin ol çok çekmiştir bu raddeye gelene kadar.Evliliğin en tatlı zamanları.ne boşanması.tadını çıkar.güzellikle tatlı dille kısa öz anlat.dinlemezse karışma.iletişim kuralım tıkama kulağını kısaca anlaticam karar senin de.bide böyle dene canim.Mutluluklar

Nazik dedigin de su evin icinde pervane olurdu bana yardimci olirdu ev islerinde bensiz yan odada oturamazdi.ben de kurdum bi yuva durayim diyodum
Yan odada duramaz mi.. sorunlari var bence.. yani bir insan biz bize yeteriz kimse gelmesin diyorsa aslinda nazik yolla sizi kisitlamaya yalnizlastirmaya calisiyor bu da sevgi degil zaten.. insanin hayatinda anne de kardes te sevgilide hepsinin sevgisi de yeri de ayridir.. bir sevgili annenin yerini nasil dolduracak yada anne sevgilinin yerini nasil dolduracak da yetecek, birbirimize yeteriz olacak.. sacmalik

Aslinda bize gore ufak mesele gibi geliyor dusununce cok mantikli. Benim esim sinirlendiginde annesine vurmustu yillar sonra ayni hareketi bana yapmisti. O yuzden tavrinizi koymannz inanki iyi olmus
Arkadaslar merhaba uzun zamandir giremiyodum.konusacak kimsem yok bana fikirlerinizi soylemeniz oyle iyi gelecek ki.7 aydir evliyim esim kendi ailesiyle gorusmuyor.ailesi aksam kapida kalmislar beni aradilar ben de kiyamadim gidelim kapilarini acip gelelim dedim.beni susturdu.hosuna gitmeyen bisey oldugu zaman kulagini kapatiyo.bu da beni delirtiyo.israr etmeme sebep oluyo.dinlenmemek gucume gidiyo.neyse sananr onun ailesinden diye de dusundum ama benim kizdigim konu o degil.sen ailene merhamet etmiyosun bana mi edeceksin dedigimde kapiyi gosyerdi bana ben de cantami alip ciktim pesime geldi geri donmedim.dort gundur ayriyiz aramadi ben yazdim konusmal icin demedigini birakmadi.kizlar beni elestirseniz de iyi yaomissin deseniz de birilerinin beni dinlemesini istiyorum.iilk isim is bulmak olacak ve eski hayatima donecem.ama bi tarafim buruk

Ablacim çok fevrisin.Biraz sakin.Esle ailesi arasına girme.sen zararlı çıkarsın.bu tavrinla sanki sürekli sorun arayan bir kadın gibi geldin gözüme.Esin tam ideal eş.Evde kari koca takılın işte.yiyin için sevişin.film izleyin romantizmin doruklarına çıkın.Benim eşim de keşke böyle olsaydı.yıllarca anam da anam.babam kardeşlerim.yok onlara para ver.ev yaptır.traktör al.sorunları varmış ilgilen.Arkadaşlar gelsin bizle yaşasın.(bekar erkek arkadaşları)inan cildirdim yıllarca neler yaşadım.sakinleş.eşini ara.güzelce konuşun.Anlamaya çalış adamı.emin ol çok çekmiştir bu raddeye gelene kadar.Evliliğin en tatlı zamanları.ne boşanması.tadını çıkar.güzellikle tatlı dille kısa öz anlat.dinlemezse karışma.iletişim kuralım tıkama kulağını kısaca anlaticam karar senin de.bide böyle dene canim.Mutluluklar
Tesekkur ederim.benim ailesini savundugum falan yok.ama barismalarini da istiyorum yalan degil.yine mesafeli olsun.ama onlardan dolayi girdigi borcu benim bogazimdan kesiyo inanin konustukca cikiyo.ki onlar o borcu oderler hic de zorlanmazlar.calismama da izin vermiyo kendi geliri anca karnımızı doyuruyo.herkesin gulu kendine kokar

Tesekkur ederim.benim ailesini savundugum falan yok.ama barismalarini da istiyorum yalan degil.yine mesafeli olsun.ama onlardan dolayi girdigi borcu benim bogazimdan kesiyo inanin konustukca cikiyo.ki onlar o borcu oderler hic de zorlanmazlar.calismama da izin vermiyo kendi geliri anca karnımızı doyuruyo.herkesin gulu kendine kokar
haklisin canim ama öderlerse yeni borç istemeye yüzleri olur.Esin bundan çekiniyordur.Sakin barıştırma bazı aileler sinir bilmiyorlar.gece gündüz gelip yatıya kalsalar.borcunuzu ödedik deseler.ki borç onlarin biliyorum.siz çalışmaya bakin.onun dışında.Eş aileleri ülkemizde genelde hep baskın ve zorlayıcı oluyor.yine de karar sizin

Bana karsi nazikti bensiz duramazdi ama kimse bizim evimize gelmesin biz sadece ikimiz yasayalim diyen biri.benim icin son damla oldu diyebilirim.sadece bunun icin cikmadim evden beni susturmasi gucume gidiyodu.patladim.ve beni sucluyo.
Bence en. Guzeli. Onu surekli borca harca sokan onu dusunmeyen bir aile simdi de belki sizi kullaniyor. Ama adamin da size git demesi kotu olmus

Aslinda bize gore ufak mesele gibi geliyor dusununce cok mantikli. Benim esim sinirlendiginde annesine vurmustu yillar sonra ayni hareketi bana yapmisti. O yuzden tavrinizi koymannz inanki iyi olmustesekkur ederim

Bence en. Guzeli. Onu surekli borca harca sokan onu dusunmeyen bir aile simdi de belki sizi kullaniyor. Ama adamin da size git demesi kotu olmus
O zmsozunden dolayi ciktim zaten evden.

Buradaki çoğu kadın zil takıp oynar ailesiyle adam görüşmüyor diye
Ama bence sen haklısın
Ailesine merhamet etmeyen sana hiç etmez
Yarın çocuğun olur adam bırakır gider
Bende olsam buna takardım

Bence haklısınız. Ailesiyle sorun yaşamış olsa bile çözmeye yanaşmıyor olması sabit fikirli ve iletişim sorunu olduğunu gösteriyor. Sizi de baskılıyor. Sevgisiz bir insan profili çiziyor. Bugün onlara yapan, yarın size yapar. Daha yolun başındasınız. Bu şartlar altında siz nasıl çocuk yetiştiresiniz, yuva kurasınız?

Sorunu defalarca kavga etmisler enistesini tutmuslar.borca sokmuslar ama herseyi telafi etmeye hazir insanlar.fevri ettim ama surekli hosuna gitmeyen konularda beni hep susturur.bu da benim hosuma gitmiyo
Esimin ailesi de yillarca enistesine para verdirmisler. Asla borc almamasina ragmen ortak girdikleri bi is batinca annesiyle kiz kardesi damada koydugu paranin kac katini odetmislerde hala susmamislar para para diye. Bu yuzden senelerdir dogru duzgun gorusmuyor ailesiyle esim. Zoruna girmistir. Hic araya girmeyin. Kendisi bulsun orta yolu. Olan size olur.

Benim eşim de babası ile konuşmuyor .Ben ısrar etmem sonuçta babasını o tanıyor.Onun aile işlerine sen karışma.Aman boşversene ya zaten fazla samimiyet tez ayrılık getirir bence eşin konuşmuyorsa ailesini bilir herkes.Evlilik kolay mı çekip gittin.Bir defa giden hep gider diye düşünecek zaten ondan açmıyor telefonunu da.Bence kimse için yuvanı bozma herkes bir şansı hakeder

Benim eşim de babası ile konuşmuyor .Ben ısrar etmem sonuçta babasını o tanıyor.Onun aile işlerine sen karışma.Aman boşversene ya zaten fazla samimiyet tez ayrılık getirir bence eşin konuşmuyorsa ailesini bilir herkes.Evlilik kolay mı çekip gittin.Bir defa giden hep gider diye düşünecek zaten ondan açmıyor telefonunu da.Bence kimse için yuvanı bozma herkes bir şansı hakeder
Ben kararsizim zaten ama konusmaya da yaklasmiyo.geri adim da attim.sabit fikirli ilk defa da bana karsi bu kadar sert

O zmsozunden dolayi ciktim zaten evden.
İyi de canm boyle tartismalar olabilir. Boyle dedi diye ne bosanmasi. Kafasini toplayamamistir inadiniza gitmistir. Siz aramayin birakin o arayacak zaten sizi. Daha bisi yazmayin. Bosanmaktan da bahsetmryin. Boyle seyler jcin bosanma mi olur. Bence barisinca da ailesiyle ilgili mevzulara asla karismayin. Bi gun buraya kocam paralarini ailesine veriyor zor durumdayiz dediginiz zaman oste asil bosanma ssebebi o.

Ben kararsizim zaten ama konusmaya da yaklasmiyo.geri adim da attim.sabit fikirli ilk defa da bana karsi bu kadar sert
Konuşmasın sen de geri gel kapıyı çal seviyorsa içeri alır seni,açmazsa ikinci kez çalma kapıyı eğer ailen destek olursa onların yanına veya ablan falan varsa bir iki gün misafir ol bakalım arayacak mı ?Aramıyorsa dua et hayırlısı olsun.Bir hatada seni affetmiyorsa zaten sevmiyordur çocuk yokken bitmesi hayırlıdır belki ama sen yuvayı bozmamak için uğraş mübarek ramazan ayı Rabbim eşinin kalbine ferahlık versin.Yuvayi bozmamak için uğraşın der peygamber efendimiz sen de fevri olma işin mi yok onun ailesine kafa yoruyorsun git TV izle kitap oku ..Bidaha da ailesi hakkında tek kelime etme..Seni tabiri caizse süründürmek içinde açmıyor olabilir kapıyı

Erkekler hiç sevmez ufacık şeyde boşanma lafı edeni ve evi bırakanı..bu onları korkutur ve gurur yaparlar demekki beni bırakabiliyor diye..

Konuşmasın sen de geri gel kapıyı çal seviyorsa içeri alır seni,açmazsa ikinci kez çalma kapıyı eğer ailen destek olursa onların yanına veya ablan falan varsa bir iki gün misafir ol bakalım arayacak mı ?Aramıyorsa dua et hayırlısı olsun.Bir hatada seni affetmiyorsa zaten sevmiyordur çocuk yokken bitmesi hayırlıdır belki ama sen yuvayı bozmamak için uğraş mübarek ramazan ayı Rabbim eşinin kalbine ferahlık versin.Yuvayi bozmamak için uğraşın der peygamber efendimiz sen de fevri olma işin mi yok onun ailesine kafa yoruyorsun git TV izle kitap oku ..Bidaha da ailesi hakkında tek kelime etme..Seni tabiri caizse süründürmek içinde açmıyor olabilir kapıyı
Tesekkur ederim

Ben de eşime bir tartışmada "neyse ya ikimiz için de hayırlısı olsun dedim ve eşim ağladı.ben de 7 aylık evliyim..Eşimle hiç sorunum olmadı bizim de onun ailesi sorunlu..Ailesi yüzünden devamlı eşime patliyorum ve o da susuyor.Bir ara sadcee bu evlilikte ikimiz için de hayırlısı dedim adamın gözleri doldu ve yanıma geldi "benden ayrılacak misin diye..erkekler kolay kaldıramaz ağır lafları veya çekip gitmeyi

Back
X