- 30 Ağustos 2008
- 1.450
- 1.254
- 658
Ablacim çok fevrisin.Biraz sakin.Esle ailesi arasına girme.sen zararlı çıkarsın.bu tavrinla sanki sürekli sorun arayan bir kadın gibi geldin gözüme.Esin tam ideal eş.Evde kari koca takılın işte.yiyin için sevişin.film izleyin romantizmin doruklarına çıkın.Benim eşim de keşke böyle olsaydı.yıllarca anam da anam.babam kardeşlerim.yok onlara para ver.ev yaptır.traktör al.sorunları varmış ilgilen.Arkadaşlar gelsin bizle yaşasın.(bekar erkek arkadaşları)inan cildirdim yıllarca neler yaşadım.sakinleş.eşini ara.güzelce konuşun.Anlamaya çalış adamı.emin ol çok çekmiştir bu raddeye gelene kadar.Evliliğin en tatlı zamanları.ne boşanması.tadını çıkar.güzellikle tatlı dille kısa öz anlat.dinlemezse karışma.iletişim kuralım tıkama kulağını kısaca anlaticam karar senin de.bide böyle dene canim.MutluluklarArkadaslar merhaba uzun zamandir giremiyodum.konusacak kimsem yok bana fikirlerinizi soylemeniz oyle iyi gelecek ki.7 aydir evliyim esim kendi ailesiyle gorusmuyor.ailesi aksam kapida kalmislar beni aradilar ben de kiyamadim gidelim kapilarini acip gelelim dedim.beni susturdu.hosuna gitmeyen bisey oldugu zaman kulagini kapatiyo.bu da beni delirtiyo.israr etmeme sebep oluyo.dinlenmemek gucume gidiyo.neyse sananr onun ailesinden diye de dusundum ama benim kizdigim konu o degil.sen ailene merhamet etmiyosun bana mi edeceksin dedigimde kapiyi gosyerdi bana ben de cantami alip ciktim pesime geldi geri donmedim.dort gundur ayriyiz aramadi ben yazdim konusmal icin demedigini birakmadi.kizlar beni elestirseniz de iyi yaomissin deseniz de birilerinin beni dinlemesini istiyorum.iilk isim is bulmak olacak ve eski hayatima donecem.ama bi tarafim buruk