• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım boşanacağım

güzelim hep ben alıyorum,geçen sene hamileyken izne ayrılınca hersabah kalktım karnım burnumda kahvaltılarını hazırladım,el bebek gülbebek bakıyorum,karşılıklı idare edelim birbirimizi diyorum ama ben sinirliyken hiç alttan almıyo hep o haklı

hep alttan alıncaa başıma çıkıyo,kıymet bilse amenna,sürekli alttan almayada insan bi yere kadar dayanıyo

yorgan bahane bence bu adama öür boyu katlanmana gerek yok.Varsın çocuğun babasız büyüsün.sende dünyaya bir kere geldin değmez.Birde erkeklere bu kadar değer verdiğinizi göstermeyin .her işini niye yapıyosun kalksın kendisi yapsın.kendilerini bulunmaz bursa kumaşı sanıyolar sonra.
Kocamı sevmeme rağmen,hiç alıştırmadım ilk günden itibaren.sofrayı kurmama yardımcı olur, salata onun işidir.(söyleye söyleye alıştırdım)toplar, çay,kahve yapar ben istemeden,bir şey istermisin der.
Bunları benim kocam çok iyi demek için yazmadım.Sizde öyle yapın diye yazdım.
asla her dediklerini yapmayın. Çünkü erkek milleti NANKÖR dür.
asla acımayın,çok sevseniz bileee.

yorgan bahane bence bu adama öür boyu katlanmana gerek yok.Varsın çocuğun babasız büyüsün.sende dünyaya bir kere geldin değmez.Birde erkeklere bu kadar değer verdiğinizi göstermeyin .her işini niye yapıyosun kalksın kendisi yapsın.kendilerini bulunmaz bursa kumaşı sanıyolar sonra.
Kocamı sevmeme rağmen,hiç alıştırmadım ilk günden itibaren.sofrayı kurmama yardımcı olur, salata onun işidir.(söyleye söyleye alıştırdım)toplar, çay,kahve yapar ben istemeden,bir şey istermisin der.
Bunları benim kocam çok iyi demek için yazmadım.Sizde öyle yapın diye yazdım.
asla her dediklerini yapmayın. Çünkü erkek milleti NANKÖR dür.
asla acımayın,çok sevseniz bileee.

ona sorsan nankör benim,bi yorgan almadın busene deyince sen yılan gibi nankörsün dedi bana

ona sorsan nankör benim,bi yorgan almadın busene deyince sen yılan gibi nankörsün dedi bana

Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek bir bayansınız ki bütün bayanlar kendi ayakları üzerinde durmalı kimseye muhtaç olmamalı o zaman iyi düşünün bin kez düşünü bir kez davranın ve söyleyin...Umarım iyi kararlar verirsiniz...

Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek bir bayansınız ki bütün bayanlar kendi ayakları üzerinde durmalı kimseye muhtaç olmamalı o zaman iyi düşünün bin kez düşünü bir kez davranın ve söyleyin...Umarım iyi kararlar verirsiniz...

inşallah şuanda kafamda 40 tane tilki dolaşıyo .şu gavur memleketinden nasıl kurtulucam,eminim engel olmaya kalkışacak ve hatta çocuğu elimden almaya kalkacaktır psikopat çünkü.bi defasında tartışırken çocuğu hiçbi yere götüremezsin,ben havaalanı polisini arayıp çocuğun çıkmamasını istedimmi yeter diyodu...

Okurken canım müthiş sıkıldı. Kusura bakmada güzelim senin eşinde tam hödükmüş. Hatta denyonun ve kalasın biriymiş.
Konuşurken adeta kusuyor adam yahu. Bu nasıl hitap tarzıdır bu nasıl bir insanlıktır anlamadım.
Ben çocuklar için evliliğin devam ettirilmesi gerektiğine inanırım bu kuralım sadece aldatma ve şiddette bozulur. Eğer bu ikisi varsa o evlilik bitmiş demektir.
Yapacağın tek şey o manyak hüdökten ayrılmak olmalı.

Hayırlı olsun inşallah...
Hemen Türkiye'ye dönmek yerine kadınları koruyan sığınma evi tarzı bir yerlere başvursan,belki daha iyi olur..
Diyorlar ya; kadına daha çok önem veriyorlar orada diye..
Üstelik şiddet görmüşün,mutlaka kanun senden ve çocuğundan yana çıkacaktır..

ne kadar hak versem az size
kesinlikle haklısınız
harçlık konusunu yeni halletmiştik-öncesinde defalarca tatlı dille anlatmam rağmen,büyük bi kavga ve aylık 100 euro harçlık bırakması için anlaşmıştık,ki 1600 euro alıyor ve türkiyedeki maaşıda işliyor,,türkiyeden görevi nedeniyle 1 yıl oldu geleli ben ücretsiz izindeyim,türkiyede öğretmenim durum onu gösteriyoki işimin başına dönücem

durduğun kabahat :1no2:

Hayırlı olsun inşallah...
Hemen Türkiye'ye dönmek yerine kadınları koruyan sığınma evi tarzı bir yerlere başvursan,belki daha iyi olur..
Diyorlar ya; kadına daha çok önem veriyorlar orada diye..
Üstelik şiddet görmüşün,mutlaka kanun senden ve çocuğundan yana çıkacaktır..

daha dün boşanmak çözüm değil diyodum bugün geldiğim duruma bak

Siz Almanyadamisiniz?
Eger Almanyadaysaniz,allahinizi seversen bir yorgan nekadarki bukadar cimrilik yapabiliyor..Gidin büyük marketlere yada IKIA,ya orda yorganlar 15 euro falan..
Cok sacma bir konudan bukadar laf, bukadar tartisma cikarmi yahu,esiniz bencil ama sizde pasiv kalmissiniz.Gerci kontrol esinizde,ek parada yokki ondan habersiz bir yorgan alipta kullanasiniz....Bu saydiginiz huylarla siz bir koca ile degil,bir Odun ile evlenmissiniz...Umarim hersey yoluna gider,bosan diyemem cünkü o kelime bukadar basit insanlarin agzindan cikmamali..Güzel bir mesleginiz var,bence esiniz isini burda yapsin,siz geri oglunuzla gidin ve mesleginizi yapin..Varlikta yokluk yasamak cok kötü bir olay...

Siz Almanyadamisiniz?
Eger Almanyadaysaniz,allahinizi seversen bir yorgan nekadarki bukadar cimrilik yapabiliyor..Gidin büyük marketlere yada IKIA,ya orda yorganlar 15 euro falan..
Cok sacma bir konudan bukadar laf, bukadar tartisma cikarmi yahu,esiniz bencil ama sizde pasiv kalmissiniz.Gerci kontrol esinizde,ek parada yokki ondan habersiz bir yorgan alipta kullanasiniz....Bu saydiginiz huylarla siz bir koca ile degil,bir Odun ile evlenmissiniz...Umarim hersey yoluna gider,bosan diyemem cünkü o kelime bukadar basit insanlarin agzindan cikmamali..Güzel bir mesleginiz var,bence esiniz isini burda yapsin,siz geri oglunuzla gidin ve mesleginizi yapin..Varlikta yokluk yasamak cok kötü bir olay...

cimriliği yüzünden 6km yol yürüyüp gezmeye gidip,benden geri dönüştede yürümemi isteyincede sonu kavga olmuştu,otobüse binersek git gel 10 euroymuş.

mesele yorgan değilki ,anlayışsızlık,bencillik,gece kaç defa kalkıyorum üstüm açık buz gibiyim,hasta oldum bu yüzden...

allah yardımcın olsun canım....

sizin aranızda saygı bitmiş....

ve saygı biten bi ilişkiden bişey beklemek boş olurdu....

hakkınızda hayırlısı olsun tatlım......

cimriliği yüzünden 6km yol yürüyüp gezmeye gidip,benden geri dönüştede yürümemi isteyincede sonu kavga olmuştu,otobüse binersek git gel 10 euroymuş.
mesele yorgan değilki ,anlayışsızlık,bencillik,gece kaç defa kalkıyorum üstüm açık buz gibiyim,hasta oldum bu yüzden...

Ben iyi anliyorum sizi,Yurt disinin havasi Türkiye havasina benzemiyor,düsün ben köln,deyim hava bu aralar cok güzel 22 derece falan ama aksam olunca ince birseyle yatman icin kombinin acik olmasi,evinin sicak olmasi gerekiyor..Allah kolaylik versin sana,isin gercektende cok zor...Bari üzerine kalin biseyler alda hasta olma,onun acima duygulari körermis,sen o kisiden hayir bekleme,kendi basinin caresine bak derim....

bu başlığı 3 gün önce açmıştım,tek sorun yorgan değil

nereden ve nasıl başlayacağımı inanın bilemiyorum yaklaşık 1 aydır bu bölümü yakınen takip ediyorum ve benzer problemler yaşayanları görüyorum.neyse 4.5 yıllık evliyim,1 yaşında bir oğlum var.eşimle severek evlendik,çok güzel bi nişanlılık döneminin ardından evlendik.evlenmeye 1 ay kala büyünün bozulduğunu hissetmeye başladım ama düğün telaşıdır vs diyerek üstünde durmadım.nişanlıyken nikahımızıda yaptırmıştık tayin işleri için vs. rahat rahat gezdik izinli olduğumuz hiçbi günü kaçırmadık.neyse evlendik tabi borç harç bizimkinin ailesi istemeye gelince biz ona ev verdik (evin yapım masrafınıda eşim karşılamış tüm birikimiyle evlenirken kıyıda bi kuruşu yoktu)başka masrafa karışamayız dediler,ne hikmetse evin kirasını hala kendileri aliyo biz bişey görmedik,evlenecek çocuğumuz çok onlara biriktiriyoruz,senin karın çalışıyo diyolarmış.Allahım ya ilk aylar 1 liranın hesabını yaptık yeri geldi,çok zorlandık ucu ucuna getiriyoduk ayın sonunu.markette aldıklarıma bile karışıyodu,o pahalı,buna ne gerek var vs.neyse bunlar bişey değil evde ruh gibi ben cıvıl cıvıl,sevgi dolu,kıpır kıpır bizimki duvar.evliliğe ve 2 kişi olmaya bi türlü alışamıyor halada öyle bi plan yaparken beni hiç hesaba katmaz sanki ben yokum.evliliğin ilk ayları sanki zindan hayatı sürekli ağlıyorum muhabbet etmez,bişeye kırılsa 3-5 gün konuşmaz,herşeye muhalefet eder,illaki kendi haklı çıkmaya uğraşır,kendine çok önem verir,sanki dünya onun etrafında dönüyor,günlerce benim isteklerim ertelenir,onun bi isteği olmasa kıyamet kopar.

evliliğimizin 10.ayında onun yurtdışı görevi çıktı,6 aylık,ben türkiyede kaldım,1 ay yanına gezmeye gittim.dönüşte 2 ay sonra bi tartışma sonrası bana tokat attı ve hemen ailemi çağırdım ayrılmaya karar verdim.çok zor günlerdi neden ben diye sürekli soruyordum,15 gün ayrı kaldıktan sonra kesinlikle böyle bişeyin tekrarlamamsı sözünü alarak bi araya geldik bi şans daha verdim ona değil kendime elimden gelen herşeyi yaptımmı vicdan azabı duymamayım diye.neyse şuana kadar tekrarlamadı inş bundan sonrada olmaz.

vur sürt biraz daha devam ettik ne ayrılacak kadar kötü nede çok iyi,e ilk başta çocuk istememiştik ve artık 3 yılı geride bırakmıştık,bebek olsun istedik ikimizde.neyse hamilelik doğum vs böyle geçti.

esas sorun şuki bebek 2 aylık olunca tekrar yurtdışı görevimiz çıktı,zaten bekliyoduk,bu sfer uzun 4 yıllığına bende ücretsiz izne ayrıldım bu zaman zarfında.şuanda 7 aydır yurtdışındayız ve bana herşey çok zor geliyor,lisan problemim yok mam sorunun ne olduğunu ve çözümünü bulmuş değilim.ilk zaman çok gelen gidenimiz oldu elimde bebk çok yoruldum haftada 2- 3 gurup misafir hala ara ara oluyo.çok gelen gidenmi,mesleğe ara vermiş olmakmı,daha doğumun ve bebeğin yeniliğimi,evde oturuyor olmakmı,gurbette olmakmı,eşimin bu süreçte hiç yardımcı olmaması kendi işlerinden fırsat bulamaması mi,cinsellikten soğuması ayda 2ye kadar düşürmesimi,yine herşeyi kendine göremi planlaması,iple çektiğim 1 günlük izninde bile başka işler çıkarmasımı bilemiyorum hangisi beni bu noktaya getirdi bilemiyorum ama çok daraldım,sıkıldım ve bunaldım.bana en çok koyan ilgisizliği ve rahatlığı,izin günü biyere gidiyor ve saatlerce gelmiyor sonrada ne var bunda nolmuş diyor bu normalmi

velhasıl kelam çocuğun üzerine çok düşüyor,ayrılsam herhalde filmlerdeki çocuğu anasından ayıranlar ggibi davranır,zaten benim derdim o değil,ben boşanmayı değil bebeğimin babasız büyümesini göze alamıyorum.

onunla nasıl anlaşırım herşeyine koşup ,kendim hiç konuşmayarak ama bunuda ben yapamıyorum nolur bi yardım düzelmesi için neler yapabilirim

özür dilerim çok uzun oldu ama herşeyi anlatsam bukadar daha yazma potansiyelim var şuanda.

sağlığında böyle davranan,hasta olsan zerre kadar bakmaz.O yüzden önce ben diyeceksin. kendini düşüneceksin.Sevgiyi ve saygıyı hakettiği kadar ver .Bence kendi geleceğini garantiye almaya bak,yıllar sonra keşke dememek için.

şu saat oldu eve gelmedi,gelmesi gereken bi saat olduğu halde, bende biraz kıyafet valiz topladım bi kendime bi bebeğe bakalım ne tepki vericek gelince...

Yani yorgan dedigin kac paraki, madem günde 10 € veriyor, aldi lidl de filan 10-20 € ya yorgan lar satiliyor neden almadinki??? günlerce öyle cekistire cekistire yatarak hem kendi hem esinin sinirlerini yiprattin ve sonuc siddet

sizin evliliginiz yürümicek gibi gercekden

sendede suc var, bir magaraya nasil bagirirsan öyle yanki geri gelir,baya bir provoke etmissin esini (sac cekmeler filan)

kendine yapilmasini istemedigini karsindakine yapma

nekadar seversen okadar sevilirsin, nekadar saygi gösterirsen okadar sayilirsin

üzgünüm cocugun icin, bu yüzden evlilik oturmadan birbirinizi iyice tanimadan bebek olmamasi taraftariyim

gülsem mi?
ağlasam mı?
bu muymuş yani evlilik bir yorganı paylaşamama?
evlilik paylaşmaktır paylaşım yoksa zaten bitmiştir...
üstünede şiddet gelip yerleşmiş beklemenin ne anlamı var ki?
bulunduğunuz ülke polisinden yardım alırsınız en basit yol olarak...
orda kimse kocandır döver de sever de demez eminim...
harika bir işiniz var zaten evladınıza doğru bir anne olun babası da olmak istediği yerde olsun

Yani yorgan dedigin kac paraki, madem günde 10 € veriyor, aldi lidl de filan 10-20 € ya yorgan lar satiliyor neden almadinki??? günlerce öyle cekistire cekistire yatarak hem kendi hem esinin sinirlerini yiprattin ve sonuc siddet

sizin evliliginiz yürümicek gibi gercekden

sendede suc var, bir magaraya nasil bagirirsan öyle yanki geri gelir,baya bir provoke etmissin esini (sac cekmeler filan)

kendine yapilmasini istemedigini karsindakine yapma

nekadar seversen okadar sevilirsin, nekadar saygi gösterirsen okadar sayilirsin

üzgünüm cocugun icin, bu yüzden evlilik oturmadan birbirinizi iyice tanimadan bebek olmamasi taraftariyim

zaten 4.5 yıllık evliyim özellikle bebek konusunu çok düşündüm ve kendime göre herşeyin düzene girdiğini hissettiğim bi zamanda bebeğe karar verdim,eşim baştan beri istiyodu yoksa...

tahrik konusundada haklısın kendime hakim olamayarak ve belkide sonucun bu olacağını bile bile tahrik ettim,bi an hiç karşılık vermeyeyim dedim sonra sanki şeytan kanıma girdi.çokmu kötüyüm ya...

Son düzenleme:
zaten 4.5 yıllık evliyim özellikle bebek konusunu çok düşündüm ve kendime göre herşeyin düzene girdiğini hissettiğim bi zamanda bebeğe karar verdim,eşim baştan beri istiyodu yoksa...

öbür mesajinida okudum...

demekki hislerinde yanilmissin yada ciddi problemlerinizini oldugunu görmemezlikden gelmissin, yada bebek olursa düzelir diye düsünmüssün..

herneyse olan olmus

eger evliligini yürütmek istiyorsan genelde bazi seyleri degistirmen gerekiyor canim, misal böyle ufak tefek olaylar icin esini proveke etmekden vazgecmelisin heleki esinin asabi siddete basvuran biri oldugunu biliyorsan...

yok ben altdan almam diyorsan yollarinizi ayiracaksiniz, demekki anlasamiyorsunuz

bazi seyleri düzeltmek icinde gec kalmis olabilirsiniz

yinede bir dene istersen, vede öyle bavulumu topladim bakalim ne dicek gibi seyler yapma
ya toplar gidersin bavulunu yada böyle oyunlar yapma, zaten suan ikinizde sinirlisiniz dahada isin icinden cikilmaz duruma getirme

Back
X