• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım boşanacağım

gülsem mi?
ağlasam mı?
bu muymuş yani evlilik bir yorganı paylaşamama?
evlilik paylaşmaktır paylaşım yoksa zaten bitmiştir...
üstünede şiddet gelip yerleşmiş beklemenin ne anlamı var ki?
bulunduğunuz ülke polisinden yardım alırsınız en basit yol olarak...
orda kimse kocandır döver de sever de demez eminim...
harika bir işiniz var zaten evladınıza doğru bir anne olun babası da olmak istediği yerde olsun

son iki haftadır gerginiz aslında mesele yorgan değil zaten sadece öyle olduğunu düşününce tabiki çok saçma geliyo .2 hafta önce tartıştık aldım karşıma konuştum,ben mutlu değilim seninde olduğunu sanmıyorum ,yürümüyor ayrılalım fln dedim.sadece dinledi,sonra yatınca geldi sarıldı vs güya barışmıştık .sonra izin günü bana söylemeden araba fln bakmaya gitmiş bende evde bekliyorum gelipte dışarı gezmeye gideriz diye.gelince akşama doğru niye gelmedin bi izin günümüzü niye değerlendiremiyoruz deyince nolmuş 2-3 saat biyere gitmişsem diyo,yani yaptığı hatadan hiç pişmanlık duymuyo

ben bu olaydan sonra affedersem biliyorumki ben yumşayınca aynen devam edecek.burnunu sürtmek istiyorum ama nasıl

ya hayir kötü filan deyilsin:teselli:, dedim ya günlerdi yorgani cekistirerek bu hale gelmis, zamaninda yeni yorgan alsaydin ne sen sinirlenirdin nede esin

bak gercekden birak bu bavul toplama isini

belkide yurtdisinda oldugunuz icin ikinizde böyle streslisiniz, biraz daha zaman verin düzelecektir

stress sinir yapan olaylari oldukca uzaklastir evinden

esinden isden dolayi stresslidir, sende ona karsi anlayisli ol

bi oturun konusun mutlaka esinde pisman dir sana bböyle davrandigina

öbür mesajinida okudum...

demekki hislerinde yanilmissin yada ciddi problemlerinizini oldugunu görmemezlikden gelmissin, yada bebek olursa düzelir diye düsünmüssün..

herneyse olan olmus

eger evliligini yürütmek istiyorsan genelde bazi seyleri degistirmen gerekiyor canim, misal böyle ufak tefek olaylar icin esini proveke etmekden vazgecmelisin heleki esinin asabi siddete basvuran biri oldugunu biliyorsan...

yok ben altdan almam diyorsan yollarinizi ayiracaksiniz, demekki anlasamiyorsunuz

bazi seyleri düzeltmek icinde gec kalmis olabilirsiniz

yinede bir dene istersen, vede öyle bavulumu topladim bakalim ne dicek gibi seyler yapma
ya toplar gidersin bavulunu yada böyle oyunlar yapma, zaten suan ikinizde sinirlisiniz dahada isin icinden cikilmaz duruma getirme

tamamen gitme modundayım ama tepkisini merak ediyorum
üzülecekmi,özür dileyecekmi yoksa güle gülemi diyecek

Yorgan sembol burada,bir yastıkta kocayın derler bi de eskiler,adama baksana koca yorganı paylaşamıyor,yastığı çerez niyetine yer alimallah :kızgın:
Yahu adam koca yorganı üstüne çekiyor.Aslında örtmesi gereken başka şeyler var bence.Mesela saygısızlığını örtsün açmamacasına,ağzını örtsün hakaret edeceğine,kötü sözler saçacağına.
Sen de açmışsın ağzını onun aksine,açılan üstünün hırsıyla...Yani çok mu kötüyüm diyorsun ya,mazeretin var bence.:delphin:
Ben olsam bu kadar da sabretmez,onu o çok sevdiği biricik yorganla paket yapar, koyardım kapı önüne :mymeka:

ya hayir kötü filan deyilsin:teselli:, dedim ya günlerdi yorgani cekistirerek bu hale gelmis, zamaninda yeni yorgan alsaydin ne sen sinirlenirdin nede esin

bak gercekden birak bu bavul toplama isini

belkide yurtdisinda oldugunuz icin ikinizde böyle streslisiniz, biraz daha zaman verin düzelecektir

stress sinir yapan olaylari oldukca uzaklastir evinden

esinden isden dolayi stresslidir, sende ona karsi anlayisli ol

bi oturun konusun mutlaka esinde pisman dir sana bböyle davrandigina

bakalım bi eve gelsinde sakin sakin konuşalım.şuanda sabahki kadar sinirli değilim,ama onun pişman olduğunu sanmıyorum,beni tahrik ettin sende bana vurdu ödeştik diyecektir eğer onu tanıyorsam...çok genişşş,extra large ve bu beni geriyo

tamamen gitme modundayım ama tepkisini merak ediyorum
üzülecekmi,özür dileyecekmi yoksa güle gülemi diyecek

karar tabiki senin canim, madem öyle git türkiyeye, belkide bir müddet ayri kalmaniz ikiniz icinde iyi olabilir, ikinizde ayri ayri bir düsünürsünüz, nasil devam edeceginize karar verirsiniz

Yorgan sembol burada,bir yastıkta kocayın derler bi de eskiler,adama baksana koca yorganı paylaşamıyor,yastığı çerez niyetine yer alimallah :kızgın:
Yahu adam koca yorganı üstüne çekiyor.Aslında örtmesi gereken başka şeyler var bence.Mesela saygısızlığını örtsün açmamacasına,ağzını örtsün hakaret edeceğine,kötü sözler saçacağına.
Sen de açmışsın ağzını onun aksine,açılan üstünün hırsıyla...Yani çok mu kötüyüm diyorsun ya,mazeretin var bence.:delphin:
Ben olsam bu kadar da sabretmez,onu o çok sevdiği biricik yorganla paket yapar, koyardım kapı önüne :mymeka:

evet yorgan sembol,eşim paylaşmaya çok zor alıştı halada problem yaşıyo ,sen bi türlü benlikten çıkıp biz olamadın dediğimde bunu kabul ediyo.ilk evlendiğimiz zaman diş macununu bile ayrı kullanırdı,herhalde 11 yaşından sonra okumak için hep yurtlarda yetişmesinin sonucu

öncelikle geçmiş olsun senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin..

wweeeeee
bawulumu topladım gelmesini bekliorum diosun ne bekliosun gitme demesinimi bence demicek..hatta belkide tekrar şiddet kullanıcak yada çocuğunu elinden alıp sana kapı orda git dicek..eğer gerçekten gitmeyi düşünüosan toparlanıp o gelmeden çık..olay dahada büyümesin..
yada daha sakin ol we son kez konuş..son kez olduğunu bilsin..baktınki bişi değişmio yarın gidersin..

başka ne denir bilmiorum...ama bir anne olarak bebeğinize üzüldüm...
Allah yardımcın olsun..seni merak edicem...

öncelikle geçmiş olsun senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin..

wweeeeee
bawulumu topladım gelmesini bekliorum diosun ne bekliosun gitme demesinimi bence demicek..hatta belkide tekrar şiddet kullanıcak yada çocuğunu elinden alıp sana kapı orda git dicek..eğer gerçekten gitmeyi düşünüosan toparlanıp o gelmeden çık..olay dahada büyümesin..
yada daha sakin ol we son kez konuş..son kez olduğunu bilsin..baktınki bişi değişmio yarın gidersin..

başka ne denir bilmiorum...ama bir anne olarak bebeğinize üzüldüm...
Allah yardımcın olsun..seni merak edicem...

toparlanıyorum ama havaalanı uzak nasıl kiminle gideceğim ve sadece biletime yetecek kadar türkiyeden nolur nolmaz diye getirdiğim para var

hep benim diyen insanla uğraşmak çok zor .biraz daha çaba göster konuşmayı dene uzun süre küs .yok olmadı boşanmaya karar verirsen.restleşmeden barışmış gibi yap ailenden biri hastaymış gibi bahane bul yol parasını ailem verecek de türkiyeye gel Allah korusun şiddet uygular daha kötü olur .eşin kendi dünyasında yaşasın .insan dünyaya bir kere geliyor.cimriliğide çok itici geldi eşinin insan bir yorgan için para gitcek diye nasıl karısı üşüsün razı gelir. vicdan ya

Canım eşinin gelmesi yakın değildir inşallah .önce plan yapıp öyle gitseydin evden Allah yardımcın olsun .

Çok garip neden yorgan almıyorsunuz bizde o kadar cok yorgan vardır ki bir ordu gelse yeter...3kuruşluk şey....eşinizle bence temelde ,derinde sorunlr var bunlar bahane bence konuşun ortaya cıksın..

aslında yaz tatili biletim alınmıştı aylar önce,1 ay sonra kayınvalidemlerin yanına geçip,2 hafta orda kalıp ordan annemlere geçecektm.öylemi yapsam idare ediyo gibi yapıp,vakit gelince gitsem zaten o gelmeyecek tatile

çok agresif çocuğumu elimden alır diye korkuyorum,türkiye değilki Allahın almanyası gideri dönemem çocuğumu göstermez fln,ben herşeyi çocuğumuda götürürsem göze alıyorum yoksa OĞLUM OLMADAN ASLA....

aslında yaz tatili biletim alınmıştı aylar önce,1 ay sonra kayınvalidemlerin yanına geçip,2 hafta orda kalıp ordan annemlere geçecektm.öylemi yapsam idare ediyo gibi yapıp,vakit gelince gitsem zaten o gelmeyecek tatile

çok agresif çocuğumu elimden alır diye korkuyorum,türkiye değilki Allahın almanyası gideri dönemem çocuğumu göstermez fln,ben herşeyi çocuğumuda götürürsem göze alıyorum yoksa OĞLUM OLMADAN ASLA....

dedigin gibi yap bir ay daha sIk disini

simdi böyle görürse belki olay cikar yine vurur filan, cocugu alir saklar

öfkeyle kalkip zararla oturma

planli yap herseyini

bence öyle yap yaz tatilini bekle hem boşanma kararının hiç tereddütü kalmaz .şu an eşinle konuş ama mesafeli ol biraz pusuya yat bakalım ne olcak biraz daha sabret oğlunla huzurlu bir şekilde gel türkiyeye garanti olsun

ya bu isin yorganla alakasi yok, herkes iki yorganla mi yatiyor. bosa mi bir yastiga bas koymak denmis evlilik icin. evlilik paylasimdir. senin esin daha ben'den biz'e gecememis. ama en kotusu ve en tehlikelisi merhametsiz olmasi. sen orda sogukta almanya gibi biryerde yatagin kosesinde sinmisken sana Allah rizasi icin bile olsa acimasi lazimdi. merhameti olmayan insandan korkacaksin... Allah yardimcin olsun. cok uzuldum senin icin.. insallah cikar yol bulursun...

bu arada eger trye gelip burda ayrilmayi dusunuyorsan, mumkunse ordan bir darp raporu fln edinmeye bak. burda isine yarar. :1no2:

Bu erkekler nasıl varlıklar.. iyisi iyi kötüsüde tam kötü...
Seni anlıyorum canım çeken bilir... ne büyük yıkım olmuştur senin için,
Birde bebeğin var... offf bu erkekler ne istiyor...kendilerini ne sanıyorlar
Bencede tatili bekle sabret al oğlunuda git.. ama tabi gercekten bittiyse
Şunuda unutma daha iyisi vardır deme.... nede olsa çocuğunun babası
Seviyorsan kal derim.... yok çekilmeyecek gibiyse
Her şey zamanında oluyor yaşın çok gecerse cesaret edemezsin..

bu arada eger trye gelip burda ayrilmayi dusunuyorsan, mumkunse ordan bir darp raporu fln edinmeye bak. burda isine yarar. :1no2:

Hayatım darp raporu alıcam diye kadın dayakmı yesin..:bbo:
Nasıl akıl vermek bu...ha denk gelirse diyosan tamam o olur...

Back
X