- Konu Sahibi mutluluk06
-
mrb arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum eşimle küçük bir şey yüzünden kavga ettik,evi terkedeceğimi söyledim,gidersen git dedi beni otogara bıraktı,şuan ailemin yanındayım o kadar üzgünüm kianlatamami,zaten kayınvalidemlerle anlaşamıyorum,onlarda gecenlerde eger bir daha kavga ederseniz boşanacaksınız ,ben devam etmenize izin vermem demişti,hep onlar yüzünden kavga ediyoruz,üst katta oturuyorlar,ben eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama cok gururludur,aileside aramasına izin vermez daha 1 yıldır evliyim,napıcam bilemiyorum
mrb arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum eşimle küçük bir şey yüzünden kavga ettik,evi terkedeceğimi söyledim,gidersen git dedi beni otogara bıraktı,şuan ailemin yanındayım o kadar üzgünüm kianlatamami,zaten kayınvalidemlerle anlaşamıyorum,onlarda gecenlerde eger bir daha kavga ederseniz boşanacaksınız ,ben devam etmenize izin vermem demişti,hep onlar yüzünden kavga ediyoruz,üst katta oturuyorlar,ben eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama cok gururludur,aileside aramasına izin vermez daha 1 yıldır evliyim,napıcam bilemiyorum
nedir bu bayanlardaki evi terketme merakı inanın anlamıyorum
ufak yada büyük her tartışmanın sonunda, evi terketmeler, boşanma lafları , sonrasında da pişmanlıklar....
öfkeyle kalkan, zararla oturur
Bu olaydan sonra, hem eşinizin ailesine, hem kendi ailenize karşı mahçup oldunuz
evlilikte anne baba dahi olsa bazı şeyler gizli kalmalı
ne gerek var tartışmalarınızı ailelere de yansıtmaya?
size tavsiyem; eğer gerçekten pişmansanız ve tartışmanızda siz haklıysanız, yada haksız ama bir evliliği bitirecek kadar önemli bir durum yok ise, eşinizi arayıp konuşmanız ve bir daha evi terketmemeniz
hiç birşey yapma bence. ailende kal ve aramasını bekle. aramazsana üzülme. senin ciddiyetini anlasın. yok gara mara bırakmalar çok ayıp etmiş. ailenin karıştırmalar o da ayrı bir konu.
bende seninkine benzer bi duurmdayım oyuzden hıc ıyı degilim:2:
Ciddiyet mi?? Ne ciddiyeti, arkadas resmen blöf yapmış, kocası da yememiş.
Bu söylediğimi özellikle yeni evli hanimlar dikkate alsınlar; her kadının bir kez bavul toplama hakkı vardır. İkinci sefere iş laçkalaşir ve ya ciddiye alınmazsın, ya da nasılsa tipis tipis döneceğini bildigi için güle güle lafını duyarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?