- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi mutluluk06
-
sizin neyiniz var hayıdır
2 gece önce beni anneme götürmeye kalktı bayagıda götürdü son anda durdurdum geri döndürdüm yuvam içinnn ama kalbim cok fazla kırıldı depresyona girdm sanırım
Nasıl yapabilir böyle bişeyi size neden ??? Çok onur kırıcı bişey bence
mrb arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum eşimle küçük bir şey yüzünden kavga ettik,evi terkedeceğimi söyledim,gidersen git dedi beni otogara bıraktı,şuan ailemin yanındayım o kadar üzgünüm kianlatamami,zaten kayınvalidemlerle anlaşamıyorum,onlarda gecenlerde eger bir daha kavga ederseniz boşanacaksınız ,ben devam etmenize izin vermem demişti,hep onlar yüzünden kavga ediyoruz,üst katta oturuyorlar,ben eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama cok gururludur,aileside aramasına izin vermez daha 1 yıldır evliyim,napıcam bilemiyorum
bnce kadınlarrrrrrr evlerini cok sahipleniolarrr yuvalarını cok sahipleniolar kimsede gidip annemde rahat ettim demez cogunlukla
mrb arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum eşimle küçük bir şey yüzünden kavga ettik,evi terkedeceğimi söyledim,gidersen git dedi beni otogara bıraktı,şuan ailemin yanındayım o kadar üzgünüm kianlatamami,zaten kayınvalidemlerle anlaşamıyorum,onlarda gecenlerde eger bir daha kavga ederseniz boşanacaksınız ,ben devam etmenize izin vermem demişti,hep onlar yüzünden kavga ediyoruz,üst katta oturuyorlar,ben eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama cok gururludur,aileside aramasına izin vermez daha 1 yıldır evliyim,napıcam bilemiyorum
EVLİLİĞİN HENÜZ ÇOK YENİ, EVDEN GİDERİM LAFINI KULLANMAN YANLIŞ OLMUŞ.
TAVSİYEM 1 HATA FİLAN BEKLEYİP KAFANIZI DİNLEDİKTEN SONRA ARA TATLI DİLLE KONUŞ!
EVLİLİĞİN ÖYLE KOLAY BİTMEZ SEVGİ VAR ARADA. SEN KENDİN KONUŞUP ORTA YOLU BULUCAKSIN.
SAKINNN ÜZÜLME!!!
O KAYNANAYA İNAT EVİNİN SIRRINI DA KİMSEYE BELLİ ETME HEMEN Bİ ÇOCUK YAP
annem 19 yaşında evlenmiş ama 15 yaşında nişanlanmış tam 4 sene nişanlı kalmış. Şimdi 33 yıllık evli. Bakıyorumda hiç kavgaları yok babamla. Eskiden kadınlar bu kadar faal olmadıkları için erkeklere karşı ses çıkaramazlarmış ama erkeklerde ezmezmiş. kayınvalidesinden çok çekmiş annem. babaannem ve babamın sülalesi annemi hiç sevmez doğal olarak benide sevmezler. Annem yinede saygıda kusur etmeyip bi kötü söz söylemedi şimdiye kadar.
sanırım biz yeni neslin sorunu bu. zora gelemiyoruz. kayınvalidem cadoloz kocam soğuk ilgisiz eltim kıskanç görümcem şeytan... İyi de biz melekmiyiz. Bizim hiç mi hatamız olmuyor. Alttan almayı biliyormuyuz. Evlilik herkes için ilk zamanlarda zor geliyor. Kavgalar ilk 2 yıl bitmez derler. Bu kavgaları neden yapıcı tutumla sonlandırmak yerine yıkıcı olmayı seçiyoruz.
hani bazı fıkralarda geçer kocanla kavga etmeden önce ağzına su al onu çalkala diye. eşimizle kavga ettiğimizde dönüşü olmayan yola sokacak sözler sarfetmek yerine ağzımıza su alıp onu çalkalasak sinirimiz geçene kadar, eminim eşimizde yumuşar.
iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır derler sorunu önce kendimizde arayalım. evlenmek zor boşanmak kolay hale geldi. kendinize bir şans daha vermelisiniz bence.
annem 19 yaşında evlenmiş ama 15 yaşında nişanlanmış tam 4 sene nişanlı kalmış. Şimdi 33 yıllık evli. Bakıyorumda hiç kavgaları yok babamla. Eskiden kadınlar bu kadar faal olmadıkları için erkeklere karşı ses çıkaramazlarmış ama erkeklerde ezmezmiş. kayınvalidesinden çok çekmiş annem. babaannem ve babamın sülalesi annemi hiç sevmez doğal olarak benide sevmezler. Annem yinede saygıda kusur etmeyip bi kötü söz söylemedi şimdiye kadar.
sanırım biz yeni neslin sorunu bu. zora gelemiyoruz. kayınvalidem cadoloz kocam soğuk ilgisiz eltim kıskanç görümcem şeytan... İyi de biz melekmiyiz. Bizim hiç mi hatamız olmuyor. Alttan almayı biliyormuyuz. Evlilik herkes için ilk zamanlarda zor geliyor. Kavgalar ilk 2 yıl bitmez derler. Bu kavgaları neden yapıcı tutumla sonlandırmak yerine yıkıcı olmayı seçiyoruz.
hani bazı fıkralarda geçer kocanla kavga etmeden önce ağzına su al onu çalkala diye. eşimizle kavga ettiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?