Sanırım Boyum Problem :(

Geçen evli çift gördüm, kız 180 vardı rahat, adam ise 170 idi yaklaşık, dikkat çekecek kadar fark vardı yani aralarında, ama onların umrunda değildi:34:
Birkaç cm kısa ya da eşit olmasından bir şey olmaz bence sizin boyunuzdan, umarım daha uzun bulursunuz tabi:1:

Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.

Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...

valla canım haklısın türkiye standartlarında işin çok zor. ben bile 1.67 boyumla 1.80'den aşağısını adamdan saymıyorum:D benim de yakın bir arkadaşım var kızın boyu 1.77 falan ama yok yani inan hobbitler ülkesinde yaşıyoruz sizin işiniz çok zor. bence yurtdışına açılmalısın:)

180 boyunda bir bayan eğer çok hantal bir vücuda sahip değilse her erkeğin hoşuna gider bence,bayan olarak benim hoşuma gidiyor
en azından.
mesele erkeklerin kısa boylu bayan sevmesinden değil egolarından kaynaklanıyor.
erkekler bayanları hep zayıf,güçsüz,yardıma muhtaç tipler olarak algılamak istiyor.
hani kollarının altında mini mini olan,yanındaki erkek olmadan hiçbir işe gücü yetmeyecek bayanlar olsun istiyorlar,çünkü egoları şişiyor.
yoksa 180 boyundaki bir bayana eminim dibi düşer herkesin:7:

Boyun ortalama bir bayana göre uzun elbette. Ama en büyük sorun bence boyun değil, birlikte olmak istediğin erkekte aradığın boy kriteri. Yani her şeyden önce erkeklerde boya bakıyorsun belli ki. Türkiye'de erkeklerin boy ortalaması da malum; kısacası karşına çıkan her 10 erkekten ancak 2-3 tanesi senden uzundur. Bu da diğer özelliklerini incelemeden o kişiyi elemene sebep oluyor. Bence çok ciddi bir fark yoksa (3-5 cm aşırı dikkat çekmez) bunu çok fazla kafana takıp önceliğin haline getirme. 1.75 boyun üzerindeki bir erkek eğer topuklu giymezsen senin yanında çok fazla sırıtmaz.

Erkekler de kendilerinden uzun kadınlardan genelde özgüven sebebiyle uzak dururlar, doğrudur. Bunu tersine çevirmek de senin elinde; senden bu konuda aykırı bir davranış görmeyen erkeklerin de bu özgüven sorunları ortadan kalkacaktır.

sana gore boyuna gore seninde bir yerlerde kaderin bekliyor :))) oooh massallah super boyun var manken gibisindir eminim. uzerine her giydiginde yakisir. benimde boyum 176. bende uzunum. cogu kisi beni 185 zannediyor. sevgilimde 182.
guzel guzel giyin. havana takil erkekler gelir pesinden :))

Seni gözümde canlandirdim ne güzel alimlisindir :12:
Keşke ben de öyle uzun boylu olsaydim
Boyum aslinda normal ama sana göre kisa denirim 164 :1:
Ben bu boyla hep 185 falan istemiştim vakti zamaninda ama kismetimde 179luk adam varmiş:1:
Senin uzun istemen çok dogal

Ayni boyda olsan göze batmaz , senden kisa olsa da sorun degil öyle çok kişi var etrafta
İnşallah istedigin boyda bulursun ama takma fazla kafaya bosver canim ya tadini çikart güzelliginin:32:
Karşina çikacaklar düşünsün taksin kafasina :34:

1.56yım ve nişanlım 1.83 inanın hiç aramadım o buldu beni... edi&büdü = biz... minyatür gibi kalıyorum yanında :D ufak tefek seviyor adam yapcak bişi yok tahminen strest topu yapcak beni atcak tutcak yuğurcak (ki yapıyoda) ayı yavrusunu severken öldürürmüş gibi bişi oluyo bizimki.. :9::9::9:

Bi arkadasin dedigi gibi kisa boylularada ne yorumlar yapiliyo, benim boyum 1.52
Millet laf sokunca hep espriyle cevap verdim halada oyle. Kendimle barisigim, kendimi seviyorumda banane kim ne dusunurse dusunsun. Once kendinle barisik ol seni cazip hale getirecek olan bence bu.
Kimi kadin cazibesi, kimi akli, kimi cilvesi, kimi boyu, kimi konusmasi, kimi guzelligi sevdirir.
Herkesin sevilme nedeni farkli yani o yuzden mutlaka etkilenebilecegin ve senden etkilenecek biri olacak. Sakin kendini standart disi gorme.
Esim benden baya uzun solemiyim simdi millet laf sokunca bizim kalbimiz ayni boyda siz rahat olun diyodum, artik laf uzatamiyolar. Elticigim hala cekemezde bende iadei laf la konduruyorum espiriyle.
Esimde bazen sakasina takilir, bende sen beni otururkenmi gordun yada gozlerinmibozuktu almasaydin, ben kendimi seviyorum sende ister sev ister sevme derim:-)
Gokte kiyilan nikah yerde bozulmaz.
Kismetin karsina ciksin ne kendi boyunu nede onun boyunu hic dikkate almicaksin bile:-)
Bide kismetinizde kapali olabilir, buda deginilmesi gereken ancak incelenmesi uzun bir konu:-)

Okadarda karamsar olma..

Ben 176 boyundayım hiç düşünmedim boyuma göre birini bulabilirmiyim diye bi şekilde çıkıyo zaten insanın karşına : )

Eşim 192.. boy olarak gayet güzel anlaşıyoruz: ))) Evlenince tek dert boy olsa keşke :52: :52: :52: :52:

Zaten yeterince uzunsun. Topuklu falan giyme. Kısmetin gelip seni bulur merak etme :) Kafiyelide oldu haa :52:

Benim boyum 1.76. Bacaklarım çok güzeldir. Yazın topuklu ayakkabı, etek elbise giyerim. Çok şık görünürüm. Kendini ve boyunu sev.

Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.

Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...
Hep özeniyorum 175 üstü kızlara 😕 benim boyum 168 hep derim 5 cm daha uzun olsam diye. Ne güzel manken gibi boyun var erkeklerin boyunu niye takıyosun onlar kısaysa allah sana uzununu nasip eder

Takma kafana nasip işi bulursun hem 1.80 bile olur bence valla senden 5 cm almak için neler vermezdim 1.60 boyum var eski iki erkek arkadaşlarımdan biri 1.85 diğeri 1.83 dü ben bu halimle bulduysam ohooo 😂 yanlışlık olmasın bu boyları gömmek değil ama düşünsene çocuğun neresindeydim topukluyla 😅 bulursun ya daha 23 yaşındasın uzun boylu çok erkek var illa ki olur

Back
X