sanırım bu işin içinden tek başıma çıkamıcaam :,,(

hepinize cevaplarınızdan dolayı çok teşekkür ederim..onunla sevgiliyken beni aldattığını öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı,çok kötü günler geçirmiştim.çünkü hala seviyordum ve sanırım yediremiyordum kendime..sonra defalarca izmire gelip gidişi,sürekli özürler dilemesiyle affedip geri döndüm.yaptığım hatada bu affedişle başladı sanırım:( uzmanlar bile söylüyorlar aldatanı affetmeyinki,sizden sonra hayatına girecek insanın değerini bilsinler diye..ama ne yazıkki yapamadım ben bunu,aklımın değilde kalbimin esiri oldum..aileler işin içine girince çok zorlaştı işim,onu hayatımdan benimle ilgilenmiyor diye çıkartmam herkesi çok üzer.ki ailem çok seviyor,saygılı olduğunu düşünüyorlar..ailelerde çok iyi anlaşıyor..ama ben çok mutsuz hissediyorum kendimi..o kadar yanlızım ki,bazen eski arkadaşlarımı arıyorum konuşuyoruz ve kıyaslama yapıyorum saçma sapan..belki bu çok yanlış diyeceksiniz,belki kızacaksınız ama inanın başka arkadaşlarımla telefonda konuşurken çok eğleniyorum.çünkü nişanlımla konuşmalarımız çok sıradan..sürekli iş,ödemeler,senetler,çekler...şuanda bizim evimizi,geleceğimizi,hayata dair planlarımızı konuşacağımız dönem olmasına rağmen herşeye hallederiz diyip konuyu sıkıcı hale getirmesinden bıktım..benimde gün içerisinde işyerimde problemlerim oluyor ama ona yansıtmıyorum sonuçta..ben onun kime borcu olduğuna kadar biliyorum..sanırım artık herşey gözüme batıyor.çevremdeki mutlu sevgilileri,mutlu nişanlıları görünce çıldırıyorum yavaş yavaş..çok üzülüyorum neden ben bunları yaşıyorum,acaba çokmu büyütüyorum diye..ben öyle hayattan çok şey isteyen biride olmadım hiç,tamam iyi para kazandım kimseye yük olmadan kendi ayaklarım üstünde durdum ama maddiyata çok değer vermedim.nişanımızda ve düğünümüzde bile takı talebim yok içinizden ne gelirse onu takın gelmezse takmayın..ben huzur istiyorum sadece dedim..ama huzurum yok..nişanlım sanki 50 yaşına gelmiş insanlar gibi davranıyor,durup durup yaşlandım ben diyor ve her defasında daha çok genciz görecek güzel günlerimiz,gülecek çok vaktimiz var diyorum.acaba içimi geçmiş anlamadım valla,çözemiyorum..

bence daha evlenmeden aranizdaki heyecan bitmis ... insan ne problemleri olursa olsun nisanlisinin sevgilisinin yaninda unutur tum dertlerini .. bence cok iyi dusun daha simdiden mutsuzsan evlendiginde ayni evin icierisinde 24 saat gecireceksin birde o zamanlari dusun ...

seni kaybetmekten korkmuyor sanki. bu anlattıklarından öyle anladım...

adamın yaptıklarını okadar kolay affedip hatta sadece affedip herseye evet dersen böyle mutsuz olursun bre adam zati seni de onu da boynuzlamış tutmuş nişanlanmışsın üstüne üstlük sen ikide bir tutup aileni onlara götürüosun bi kere gittiniz yeter sağlık konuusn da telde gecmiş olsun denilebilir nie her fırsatta tasınıosun azcık agırdan satsana kendini öyle agırdan satmazsan adam bu kolay zati alırım gönlünü der takmaz seni evlendiginde aldatmacagını nerden biliosun onu da merak ettim simdi???

hem nişanlıyım diyorsun hem evlenme teklifini daha etmedi diyorsun bilmiyorumkismile

kuzum adama bu kadar tolerans verip her dediğine atlarsan daha çok beklersin

seni aldatan adamı kabul ettikten 3 ay sonra nişanlanmışsın bu ne perhizdir nası güvendin emin oldun ki hemen ailenle tanıştırdın bi de nişan yaptın üstüne

adam sana para harcamıyor, ilgi göstermiyor, zaman yaratıp gelmiyor

benim kitabımda erkeğin sevgisini 3 şey gösterir: parası, zamanı, ilgisi

Back
X