Biraz karmaşık anlatmışsınız.
Sorunlarınız nedir ki sizi bu noktaya getirdi?
Asıl önemli olan bu.
Sizi bu kadar seven bir adam, anladığım kadarıyla saygısızlıkta yapmıyor.
Aileler malesef ki her evliliği dönem dönem yıpratıyorlar.
Bu noktada sizin ve eşinizin sağlam durması ve mantıklı düşünerek hareket etmesi gerekiyor.
Duygular ile hareket edildiğinde, gereksiz kavgalar, çatışmalar ve anlamsız atışmalar çıkıyor ortaya.
Şöyle birşey yapamaz mısınız?
Bizim yaşadığımız sorunlarda her daim işe yaramıştır.
Bir haftasonu eşiniz ile başbaşa vakit geçirme imkanınız var mı?
Çocuğunuzu kayınvalide veya annenize bırakarak, başbaşa vakit geçirip sorunlarınızı masaya yatırsanız.
En azından birbirinizi daha iyi anlayıp dinler, daha doğru şekilde sorunlarınızı çözebilirsiniz.
6 senelik evliyim, 2 çocuğum var, yeri geldiğinde biz de eşimle çığırdan çıkıyoruz.
Ancak bizim sorunlarımız büyük şeyler değil.
Yorgunluk, uykusuzluk ve 2 çocuğun harala gürelesinden oluşan saçma sapan mevzulardan oluyor.
Daha bu sabah eşim benim halimi görünce "sağlam dur hayatım, seni çok seviyorum, biliyorum çok bitkiniz, ancak sağlam dur, sen benim herşeyimsin" diyerek sabah uğurladı.
Daha başka ne ister bir insan...
Diyeceğim o ki, eşinizi bu kadar seviyorsanız (ki zor bulunan birşey inanın) ve o da sizi bu kadar seviyorsa, muhakkak aranızdaki sorunları kaldıracak yöntemler arayın ve bulun.
Herkesin yöntemi, anlatma şekli ve anlama şekli farklıdır.
Siz de kendi formülünüzü bir an önce bulun.
Evladınız için, eşinize duyduğunuz sevgi için, evliliğiniz için bunu yapın lütfen.
Ayrılığı bir kenara bırakın, eşinizin de sağlıklı düşünebilmesi için o alanı yaratın.
Erkekler huzur ister, eve geldiğinde dinginlik ister.
Eşinin güler yüzünü, şefkatini bekler.
Siz de biraz kendinize gem vurun.
Her durumda ve olayda parlamayın.
Durup düşünerek, fevri davranmadan hareket ederek ilerleyin.
Herşey daha kolaylaşacaktır inanın.