sanırım buraya kadar...

Ne yazıkki kayınvalide ile sorunlar oluyor.Çok yakın olmak yada aynı evi paylaşmak gerçekten çok zor.Bilemiyorum ama senin hakkında eşine bir şeyler diyorlar gibime geldi.Soğuyorlar dediğine göre.Burada hata onlarda da var.Senin de bir hayatın var ve arada sırada da yalnız kalmak isteyebilirsin bu çok doğal.Ben de sessizliği yalnızlığı çok severim.Ama bebeğin için biiraz sabretmen gerektiğini düşünüyorum.eşinle sakin zamanında konuş bence.öfkeyle karar verip işleri daha da bulaştırma.Olmadı sakin bir tavırla kayınvalidenle de konuşabilirsin hamilesin hem anlayış göstermeleri lazım.Umarım çözümlersiniz.Kestirip atmak yerine sakince çözüm bulmaya çalış canım.karnındaki bebeğin için biraz çaba:)

canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarının aynısını yaşadım...
doğum yağtığım güne kadar 8 kat merdiven indim çıktım gitmediğim günler kıyamet kopardı evde ...
evimi hiç benimseyemedim ...
yani nasıl bi ruh hali içinde olduğunu çok ii anlıyorum valla hamile olduğun için ayrıl yada ayrılma diyemeyecem
çünki eşini senen ii kimse ilemez burda
sen yinede eşini al konuş bizimde evimiz var de ben seninle bi aile olmak istiyoum de ama ciddi bi konuşma olsun yani,arada eğer böle giderse bu evliliğin mutlu bi evlilik olmayacağını hatta bitebileceğini bi şekilde ima et
hem hamileyken canını yakmasıda hoş diil hatta zalimce bunuda de ....
eğer bu kadar basit bi olay yüzünden hamileyken canıan acıtıyosa ilerde daha kötü şeler yapma potansiyeli var gibi allah korusun:Saruboceq:
allah yardımcın olsun canım umarım bebeğin içinde senin içinde herşey çok güzel olur .........

Yasemincim diger konundada söylemistim tüm sorunlarin kaynagi esin...ailesi ile karisinin arasindaki dengeyi tutamiyor...bircok erkek gibi onunda bu konuda beyni gelismemis...:1closedeyes:

Sen dur hele bir sakin ol...hemen öyle evi terk etmek falan olmaz güzelim...cok cok ciddi birsey olmadan ben hicbir kadinin evini terk etmesinden yana degilim...gittigin gibi dönemesin belki...bunu sakin unutma...:kahve:

Simdilik sen biraz sessiz kal ve sadece izle....8 aylik hamilesin güzelim kendinden cok evladini düsünmen lazim...:teselli:

Alla allaa öyle bahane olurmu ya k.valideye bgün gitmesen soğuyormuş.
Ya ne oluyor bu erkeklere
kimse tamam benimle evlendin anneni at yan tarafa demiyor ki. Anneyle hanımını idare edemiyor ya
değermi yani nedir ki. Bu kadar bencil oluşları insanı çileden çıkartıyor
Yazık değilmi o yavruya onu taşıyan anneye
bilmiyorum ya oraya koyuyorum olmuyor buraa koyuyorum olmuyor ne olacak böyle onuda bilmiyorum:çok üzgünüm:
evlilikler bitiyor aldatmalar,saygısızlıklar vs aldı aşını gidiyor
Allah hepimiz hakkında hayılısını versin.:nazar:

böyle durumlarda biraz kıvrak dilli olmak gerekiyor sanırım..yaptığınız şeyi sözcüklerle allayıp pullayıp anlatmak..1 saat gitmişsen bile ''gittim aşkım,şu kadar orada idim,sonrada geldim evde biraz istirahat ettim,annemiz tabiyki yalnız kalmasın,soğumasın,olurmu öyle şey..falan gibi..hatta bazen kraldan çok kralcı olmak gerekse bile...eğer yapabiliyosan bunu tavsiye ediyorum canım,ezik ifadelerle gittiğiğni orada durduğunu anlatman hiç bi işe yaramayacaktır,senin üzerine daha fazla gelmesinden başka.......sert ifadelerle değilde,yılanı deliğinden çıkaracak ifadeler,durumu daha iyi yerlere getirecektir eminim.bu söylediklerimle şu an sizden fedakarlık bekleniyor gibi gözüksede belli bir süre sonra olay lehinize dönecektir inşallah..ayrılın gidin deyip,olayı çözümsüzleştirmek yerine farklı bir metod önermek istedim size.inanın pek çok kadın bu şekilde eşini parmağında oynatıyor..şu an sağlıklı bir doğum,sağlıklı bir bebek büyütmek için bunlar gerekli gibi..ayrılmak şu aşamada size daha fazla yüklenmek olur gibime geliyor,kolay birşey değil çünkü..allah yardımcınız olsun..:Saruboceq::Saruboceq:

böyle durumlarda biraz kıvrak dilli olmak gerekiyor sanırım..yaptığınız şeyi sözcüklerle allayıp pullayıp anlatmak..1 saat gitmişsen bile ''gittim aşkım,şu kadar orada idim,sonrada geldim evde biraz istirahat ettim,annemiz tabiyki yalnız kalmasın,soğumasın,olurmu öyle şey..falan gibi..hatta bazen kraldan çok kralcı olmak gerekse bile...eğer yapabiliyosan bunu tavsiye ediyorum canım,ezik ifadelerle gittiğiğni orada durduğunu anlatman hiç bi işe yaramayacaktır,senin üzerine daha fazla gelmesinden başka.......sert ifadelerle değilde,yılanı deliğinden çıkaracak ifadeler,durumu daha iyi yerlere getirecektir eminim.bu söylediklerimle şu an sizden fedakarlık bekleniyor gibi gözüksede belli bir süre sonra olay lehinize dönecektir inşallah..ayrılın gidin deyip,olayı çözümsüzleştirmek yerine farklı bir metod önermek istedim size.inanın pek çok kadın bu şekilde eşini parmağında oynatıyor..şu an sağlıklı bir doğum,sağlıklı bir bebek büyütmek için bunlar gerekli gibi..ayrılmak şu aşamada size daha fazla yüklenmek olur gibime geliyor,kolay birşey değil çünkü..allah yardımcınız olsun..:Saruboceq::Saruboceq:

söylediklerinize sonsuz katılıyorum

arkadaşın söylediklerini bir dene istersen canım

Gelinler hergün kaynananın yanına incek diye kanun maddesi mi varmış? Çok özlüyosa kendi gitsin hergün anasının dibine. Eşinin yaşı biraz küçük galiba aile etkisinden kurtulamamış daha.

Çok enteresan. Şahsen ben olsam büyük konuşmıyım ama bir daha kılıma dokunursan ailenin yanına bir daha hiç inmem derdim heralde. Herkes haddini bilsin sen onların kölesi değilsin.

sakın sıkma canını bak ne kalmış şurda doğuma.bebeğini düşün ya...
anlıyorum seni hem de çok..
amademin arkadaşın da dediği gibi bazen kıvrak olmak gerekiyor.gelerek iğnelemek lazım aslında...
insanlar o kadar canileşmiş kii uzaktan gelmiş kızım yerine koyayım diyeceğine...allahın adaletinden hiç mi korkmazlar anlamıyorum...
canım benim sen uzun yolu bu halde gerçekleştiremezsin.o yüzden de herşey eşinde bitiyor.bir süre sessizliğini koru ve uzaktan uzağa izle.eşine de surat falan yapma.herşeyi tatlılıkla halledebilirsin.demiştim ya gülerek laf söylemek...
allah yardımcın olsun canım.sabırlar diliyorum...

sen eşinin bu yönünü hiç mi göremedin hamile kalana kadar be güzelim ya... keşke biraz daha ölçüp tartıp bebek yapmaya öyle karar verseydin. hamile bi kadını inciten adamdan ilersi için bişiler beklemek biraz zor. ama Allah büyüktür umarım en kısa zamanda aklı başına gelir ve sana yaptıklarından pişman olur. Allah yardımcın olsun

güzelim öncelikle roka ya kesinlikle katılıyorum
sadece evliliklerde değil bütün ilişkilerde kraldan çok kralcılık geçiyor artık. yapabiliyorsan onu dene, ben hiç yapamam mesela. ben kızdıysam yada seviyorsam gayet nettir, bu yüzdende hep olan bana oluyor ama allah büyüktür diyorum o zamanda. birde bişey olduğu zaman şikayet gibi değilde mesela, "hayatım bugün böyle oldu şunu şunu yaptım aman bir yoruldum bir yoruldum anatamam, iyicede ağırlaştım artık en ufak birşeyde yoruluyorum, bazen kendimi bile taşıyamıyorum ama bu bizim bebeğimiz herşeye değer" falan de. hem durumdan haberdar et hemde yakınmamış ol. valla artık çevremde bu tarz şeyleri çok gördüğüm için ezberledim yani. sende byle yap, yapmaya çalış enazından hayatım. Allah bebeğinin yüzüsuyu hürmetine yardımcın olsun hayatım.

Koskoca adam olmus ama beyni gelismemis herhalde

Hayretler içindeyim, her gun kaynananin yanina inmek de ne demek ?? ne mecburiyetin varmis ?
Sevmezlerse sevmesinler, sogumak için bahane aramalarina gerek yokki !! zaten oyleler anladigim kadariyla
Fakat bu sekilde bagirarak, tartisarak sadece oglusuna zarar verirsiniz
Lutfen sakin ol
Az kaldi doguma, zaten bebek olunca her gun inemezsin
Bunu tatli dille anlat kocana, tatli dil yilani deliginden çikarir derler bu çok dogru
Sonra otur ve izle...
Bakalim zaman ne gosterecek size
Umarim duzelirsiniz

nereye gidiyosun canım.karnındaki bebeğin ömrü boyunca babasının doğumda bile yanında olmadığını ve bubnun sebebinin sen olduğunu düşünücek.asla baba sevgisini bilmicek.sabret herşey bigün düzelir ama sen yoluna gitmeye çalış.ini bakalım hergün o da bazı şeyleri görücektir zamanla.lütfen sabret zor ama sabret

Ya bazı arkadaşları gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Yapacak hiçbirşeyin yok sadece sabret diyorlar. Nasıl yani hamile haliyle adamdan fiziksel şiddet görsün ve kendini ve bebeğini savunmak için hiçbirşey yapmasın öyle mi?Tepkisini belli etmesin öyle mi? Onlar kıza istedikleri gibi davransın o da emredersiniz kocacığım ve kaynanacığım deyip emirlerini yerine getirsin öyle mi?

canım cok uzuldum yaa ama esler aıle ve es kavramını ayıramıyolar bunu dengede tutamıyolar esınde bence butun hata.hersey onda bıtıyor bıraz daha sabret bebegını dusun rabbımden sabır ıste esınle sakınce konusmayı dene hanı derlerkı tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır dıye canım.

Ya bazı arkadaşları gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Yapacak hiçbirşeyin yok sadece sabret diyorlar. Nasıl yani hamile haliyle adamdan fiziksel şiddet görsün ve kendini ve bebeğini savunmak için hiçbirşey yapmasın öyle mi?Tepkisini belli etmesin öyle mi? Onlar kıza istedikleri gibi davransın o da emredersiniz kocacığım ve kaynanacığım deyip emirlerini yerine getirsin öyle mi?
sana katılmamak mümkün değil arkadaşım ya bende anlamıyorum neyi sabredicek adam hamile kadına şiddet gösteriyor sebeb ney kaynanasına gitmedi diye yapmayın yaa her gün gitmek zorunda değil canım onlar gelsin onun yanına bence canım git ailenin yanına o adam değişmez ben şiddet gördüğüm biriyle bir saniye bile evli kalmam şahsen çocuğum olsa bile

ya bu ana kuzusu erkekler nıye evlenıyorlar
otursunlar analarının dıbınde
tamam anneler basımız tacı buna lafım yokta
eee bu kızada yazık degıl mı ya ustelık hamıle bıde
hıc mı Allah korkusu yok bunlarda
neymıs annesının yanına ınmemıs
bırde hamıle kadına sıddet ne demek yaa
bu nasıl ıs aklım almıyorrr
bu adam nasıl baba olucak
babaannenın yanına gıtmıyon dıye cocugada sıddet uygular bu
arkadasım son karar senın en ıyısını senverıceksın
yasayan eden sensınn