- Konu Sahibi seyrantepe
e
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle durumlarda biraz kıvrak dilli olmak gerekiyor sanırım..yaptığınız şeyi sözcüklerle allayıp pullayıp anlatmak..1 saat gitmişsen bile ''gittim aşkım,şu kadar orada idim,sonrada geldim evde biraz istirahat ettim,annemiz tabiyki yalnız kalmasın,soğumasın,olurmu öyle şey..falan gibi..hatta bazen kraldan çok kralcı olmak gerekse bile...eğer yapabiliyosan bunu tavsiye ediyorum canım,ezik ifadelerle gittiğiğni orada durduğunu anlatman hiç bi işe yaramayacaktır,senin üzerine daha fazla gelmesinden başka.......sert ifadelerle değilde,yılanı deliğinden çıkaracak ifadeler,durumu daha iyi yerlere getirecektir eminim.bu söylediklerimle şu an sizden fedakarlık bekleniyor gibi gözüksede belli bir süre sonra olay lehinize dönecektir inşallah..ayrılın gidin deyip,olayı çözümsüzleştirmek yerine farklı bir metod önermek istedim size.inanın pek çok kadın bu şekilde eşini parmağında oynatıyor..şu an sağlıklı bir doğum,sağlıklı bir bebek büyütmek için bunlar gerekli gibi..ayrılmak şu aşamada size daha fazla yüklenmek olur gibime geliyor,kolay birşey değil çünkü..allah yardımcınız olsun..:Saruboceq::Saruboceq:
sana katılmamak mümkün değil arkadaşım ya bende anlamıyorum neyi sabredicek adam hamile kadına şiddet gösteriyor sebeb ney kaynanasına gitmedi diye yapmayın yaa her gün gitmek zorunda değil canım onlar gelsin onun yanına bence canım git ailenin yanına o adam değişmez ben şiddet gördüğüm biriyle bir saniye bile evli kalmam şahsen çocuğum olsa bileYa bazı arkadaşları gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Yapacak hiçbirşeyin yok sadece sabret diyorlar. Nasıl yani hamile haliyle adamdan fiziksel şiddet görsün ve kendini ve bebeğini savunmak için hiçbirşey yapmasın öyle mi?Tepkisini belli etmesin öyle mi? Onlar kıza istedikleri gibi davransın o da emredersiniz kocacığım ve kaynanacığım deyip emirlerini yerine getirsin öyle mi?