sanırım buraya kadar...

onu artık anlayamıyorum; sinirlenince deliye dönüyo, ama 10 dk sonra sakinleşince binbir kere özür diliyo hatalıyım affet diyo. ne yapacağımı şaşırdım. sabahtan beri telefonlarını açmadım merak etsin aklı başına gelsin diye. işten çıkıp geldi. özür diliyo; çok ağladım sen hamile halimle bile benim canımı acıttın dedim gideceğim dedim göndermem hiç biyere sabahtan beri çok kötüyüm; çok özür dilerim dedi. normalde bişey olacak die gözünden bile sakınırken ailesiyle ilgili şeylerde aslan kesiliyo. çok konustu dil döktü ama değişeceğini hiç sanmıyorum.

onu artık anlayamıyorum; sinirlenince deliye dönüyo, ama 10 dk sonra sakinleşince binbir kere özür diliyo hatalıyım affet diyo. ne yapacağımı şaşırdım. sabahtan beri telefonlarını açmadım merak etsin aklı başına gelsin diye. işten çıkıp geldi. özür diliyo; çok ağladım sen hamile halimle bile benim canımı acıttın dedim gideceğim dedim göndermem hiç biyere sabahtan beri çok kötüyüm; çok özür dilerim dedi. normalde bişey olacak die gözünden bile sakınırken ailesiyle ilgili şeylerde aslan kesiliyo. çok konustu dil döktü ama değişeceğini hiç sanmıyorum.

bak canım karar senin, çok hassas bir konumdasın çünkü. Ayrılda diyemem ayrılmada ama tepki veren arkadaşlara katılmıyorum. Bişey yapma demiyorum sanırım yanlış anlaşıldı, ama kararı verecek sensin ve buna göre hareket edeceksin, onu demeye çalışıyorum ben.
tabiki bu durumda bunu yapıyorsa sus otur demiyorum ben, sabrette demiyorum. Ama normalde gözünden sakınır diyorsun ailesi olunca böyle diyosun. O zamna sende silahlarını kullan diyorum ben sana. Madem böylede hassasiyeti olabiliyor burnunu sürt diyorum. Yaptığının yanlış olduğunu anlamasını sağla. ama yok bu adam hep böyle düzelmezde diyorsan sen bilirsin, çünkü senin eşin onu en iyi sen tanırsın ve düzelip düzelmeyeceğini anlayabilirsin.

bazı arkadaşlar yorumda bulunmuşlar.sabret dememdeki amacımı.karşımdaki 8aylık hamile bir genç anne adayı.kaç aydır bebeğinin gelişini hayal ediyordur herkes gibi...doğuma az bi zaman kalmış seyehat bu dönemde hiçbir dr önermiyor.sıkılması da erken doğuma( allah korusun) sebep olabilir.bundan ötürü dedim ben sabret diye.köprüden geçene kadar ayı dayı hesabı yani.bebek doğduktan sonra gerisi ona kalmış.anlatabildim mi demek istediğimi bilmiyorum...
eşini de allah hidayete erdirsin canım akıl mantık almıyo hamile bir kadına el kaldırmayı...
allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
bak canım karar senin, çok hassas bir konumdasın çünkü. Ayrılda diyemem ayrılmada ama tepki veren arkadaşlara katılmıyorum. Bişey yapma demiyorum sanırım yanlış anlaşıldı, ama kararı verecek sensin ve buna göre hareket edeceksin, onu demeye çalışıyorum ben.
tabiki bu durumda bunu yapıyorsa sus otur demiyorum ben, sabrette demiyorum. Ama normalde gözünden sakınır diyorsun ailesi olunca böyle diyosun. O zamna sende silahlarını kullan diyorum ben sana. Madem böylede hassasiyeti olabiliyor burnunu sürt diyorum. Yaptığının yanlış olduğunu anlamasını sağla. ama yok bu adam hep böyle düzelmezde diyorsan sen bilirsin, çünkü senin eşin onu en iyi sen tanırsın ve düzelip düzelmeyeceğini anlayabilirsin.

kesinlikle ben de bunu demek istemiştim arkadaşım.duygularıma tercüman olduğun için çok saol!Şeniz

ya inanamıyorum arkadaşım..

nasıl bir erkektir bu ya.
kanma hiçbir sözüne güleryüzüne kanma
kesinlikle ama kesinlikle hamile eşine şiddet uygulayan kocadan ne pişmanlık beklnir nede özür , ondan ne köy olur ne kasaba
ben olsam kesinlikle affetmezdim hamile deilken bile tepkim çok çok fazla olur ama bide ben hamileyken kalkıcak bana vurucak kalbimi kırıcak söylenicek möylenicek
kesinlikle o bebeğe dokunmayı bile haketmiyo, o bebeğin babası olmak onun için çok çok çok fazla bir gurur zaten bununla avunsun dursun ama sendende bişey beklemesin..

denenmişi deneme, aynı suda 2 kez yıkama.. ilerde sana dahada şiddet olarak geri dönecektir kalıbımı basarım

yazıklar olsun böyle insanlara başkada bişey demiyorum, yuva yıkmak kolay değil herkesin 1 şansa ihtiyacı vardır herkes hata yapar gibi zırvalarıda HAMıLE EŞıNE VE DOLAYLI OLARAKDA EVLADINA ŞıDDET UYGULAYABıLıCEK KADAR KÜÇÜLMÜŞ BıR adam için aslada geçerli kabul etmiyorum

şu an da bi tek bebeğinin sağlığını düşün bence...ondan sonra bi çaresine bakarsınız durumun..
ailesinin yanında da büütn gününü geçirmen gerekmiyo..çok seviyosa ailesini iç ayrılmasaymış,evlenmeseymiş..seni böyle bi mecburiyete sürükleme hakkı yok...

eşinizin öfke kontrolü konusunda sıkıntısı var sanırım..
bence onu bir psikiyatristten yardım almaya ikna edin..

Back
X