:( Sanırım Çirkinleşiyorummmmm

adet dönemi yaklaşmıştır..
yada stres..
sabun kurutuyor cildi..
bir süre kullanıp ve makkaj yapmayablirsin

adet dönemi yaklaşmıştır..
yada stres..
sabun kurutuyor cildi..
bir süre kullanıp ve makkaj yapmayablirsin

suan 17ci haftmdayım gecen hafta adet haftamdı ve hamıle kaldıgımdan berı her adet gunume yakın bır ıkı tane cıkıp hemen sönüyordu ama suankıler cogalıyor resmen :( makyaj yapmayan bir insanım zaten :))

ben 29. haftamdayım bende de çıktı kızlar.dudağımın kenarına yakın hem de kocaman iki tane ve çok acıyorlardı.iyice büyüyünce patlattım şimdi kurumaya başladılar

ben 31.haftamdayım burnum eskisine oranla en az 3 kat büyüdü. Dudaklarım ise yanlış silikon dolgusu ameliyatı geçirenler gibi şiş..Bir de sabah kalkar kalmaz aynayla karşılaşmak kabus...Sanırım evdeki tüm aynaları bir süreliğine yok etmeliyim..

ben 31.haftamdayım burnum eskisine oranla en az 3 kat büyüdü. Dudaklarım ise yanlış silikon dolgusu ameliyatı geçirenler gibi şiş..Bir de sabah kalkar kalmaz aynayla karşılaşmak kabus...Sanırım evdeki tüm aynaları bir süreliğine yok etmeliyim..

Canim kiz bebek mi bekliyorsun merak ettim:)
Ben ilk kizimda cok cirkinlesmistim.lekelenmeler felaket derecedeydi.
Simdi 2. Kizima hamileyim bunda leke cok cok az oldu. Sivilcelenme oldu baya..Su derinin altindan cikan kocaman sivilceler varya ondan var Su anda sinir oldum..
Bide ilan varmi bilmiyorum ama 20 lik disimin arkasinda iltihap sivilcesi gibi oldu. Sakiz cignedim ve agzimin icine bosaldi butun iltihap..

Canim kiz bebek mi bekliyorsun merak ettim:)
Ben ilk kizimda cok cirkinlesmistim.lekelenmeler felaket derecedeydi.
Simdi 2. Kizima hamileyim bunda leke cok cok az oldu. Sivilcelenme oldu baya..Su derinin altindan cikan kocaman sivilceler varya ondan var Su anda sinir oldum..
Bide ilan varmi bilmiyorum ama 20 lik disimin arkasinda iltihap sivilcesi gibi oldu. Sakiz cignedim ve agzimin icine bosaldi butun iltihap..

yok canım benim oğlum olacak..Ben de daha önce kız bebekte bunların olduğunu duymuştum ama kız değil erkek geliyor bebek

Hmm anladim:) allah Hayirli evlatlar etsin:)
Bende bu sefer cirkinlesmedim diye erkek sanmistim ama kiz bekliyorum:)

arkadaşlar yapmayın Allah aşkınaaaa.... niye çirkinleşesiniz. aslında en özel şekilde donatılıyorsunuz.çok şükür Rabbimizeki bizlere bu güzelliği nasip etti.benimde kızım olacak evet kocaman bir karnım var dudaklar kocaman burnum suratımı kaplıyor.sivilcede çıkıyor.üstelik vücudum pürüzsüzken şimdi çatlaklarım var.ama olsunnnn....ben anne olacağım.muhteşem bir mucizeyi kucağıma alıcam. biliyorumki bunların hepsi geçici.kısa zaman sonra yine herşey normale dönecek ve yanımda da en güzel meleğim olacak.kendinizi böyle hissettiğiniz anlarda lütfen forumdaki infertilite paylaşımlarına ya da düşük yapan arkadaşlarımızın hissettiklerini paylaştıkları yazılara göz atın.kendinizi çirkin değil çok çok şanslı olarak hissedecek ve şükredeceksiniz.yaşadığınız bu günlerin ve elinizdekinin kıymetini bilin.

Desert_roses arkadasim ne güzel söyledin :) gercekten de öyle.. Gecici bir durum bütün bunlar. Hamileliginizin tadini cikarin. Su an karnimdaki tekmeler eslik ediyor yazima :)

Arkadaşım elbetteki fazla kilolar,sivilceler dert edilecek birsey degil ama benim durumumu yaşamış o kadar çok insan var ki..
Bıyık bolgemde burnumun tamamında ve yanaklarimin neredeyse tamamında sanki alipda çamur sivamissin gibi lekelenmeler olmustu ve doğumda çeyreği gecti tamamının geçmesi 1 seneyi buldu.bıyık kismimda da bir miktar hala var..

Çirkinleştiğini söyleyen anneler bebekleriniz kız mı hep batıl inanç diyorum yine sormadan duramadım

Back
X