sanirim cogu kadinin derdi evde esinizle nasil vakit geciriyorsunuz

:1: bende tek benim esim boyle saniyordum :1: ise gider gelir yemek tv yatak bitdi yeni ev liyiz isyanlardayim annemlerde hep etrafimda birileri vardi simdi evde yalnizim tasindigimiz yerde kimseyide tanimiyorum adeta patliyorum dün cok feci kavga etdik bu konu yuzunden : birde oturup bir güzel agladim :17: ( bu arada konu
sahibine tsk ederim takipdeyim

Rica ederim ne demek bak cnm siz daha yeni evlisiniz nasil baslarsa oyle gdiyor bi plan uapalim bigun tv izlersek ertesi gun bir seyler yapma kurali getirelim bncw:52:

inanın hiç bişey yapmıyoruz,yani kendimizi kurmuyoruz..şu saat şunu yapalım bu saat bunu yapalım diye.
zaten robot gibi bişeye dönüşür insan o zaman,yaptıklarının tadını alamazsın eğlenemezsin...
ben çok hareketli,yerinde durmayan,fazla enerjik,çok konuşan,çok nazlı,çokta şımarık biriyim.
atraksiyonum boldur,bana da yetiyor eşimede:1:
başından beri bu şekilde gittiği için sanırım düenimiz değişmiyor..
sadece ailelerimiz bize geldiklerinde daha oturaklı olmaya çalışıyoruz hepsi bu:52:
başarılı olamasakta çalışıyoruz:52::52::52:

deliiii :))) sevimli buldum takılıyorum yazdıkların çok hoşuma gitti :9:

Bizde artık hergün rutin şeyler. Eşim eve gelir yemek yeriz. Yemekten kalkıp papağanımız var her akşam ilk bendende önce gider onu kucağına alır onla konuşur,onu sever:D daha sonra tabi benm kıskançlık krizlerimle(neden hep benle değilde kuşla ilgileniyor diye:1:) gelir bşrazda benim gönlümü alır .nescafemizi ya da meyve vs hazırlar tavla oynarız.En son dvd takar karşısında uyuyakalırız:1:

İyimis valla:21::ssz::1::1:

almak için önce vericeksiniz .

sevdiği şeyler yapmalısınız . Ne bileyim oynadığı oyuna ortak olun ps3 oynayın sevdiği şeyleri bulun onunla zaman geçirmekten keyif aldığınızı görsün . sonra oda bi şeyleri yanlış yapıyorum benimde onu mutlu etmem lazım diyecektir .

valla biz birbirimize göremiyoruzki kaldıki vakit ayırmak..
iki cocuk,yemek,toplama,uyku vakti :(
sabah iş :(
hayatımız böyle ....
ama birlikte sinema izleyebilirisniz.
gunuduz sen ayarlayabilirsin,sonra sinema.
puzzle alabilirisnz birlikte yapabilirsiniz..:)

Back
X