- Konu Sahibi reyyannnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy cok hossunuz valla guldum sayenizde ahh bu erkekler ahhhndn boyle her seyi biz dusunuruz ki birazda onlar elini tasin altina koysalar
![]()
Nasıl imrendim size anlatamam5 yıllık evliyiz ve 9 yıldır hayatımda eşim
Kaliteli zaman geçiriyoruz biz,bunun için çabalamıyoruz çünkü birbirimizin zevk aldığı şeyleri çok iyi bildiğimizden doğaçlama yaşıyoruz hayatı...
Eşim akşamları asla dışarı gitmez,haftasonuda gitmez..Yani bensiz hiç bi yere gitmez...
Arkadaşlarıyla toplanılacaksa eşli olarak toplanırız.
Akşamları evde tv hiç açılmaz bizim,sadece benim bikaç programım var kaçırmadığım ve 1 dizim var onlar varken açıyoruz..
Mesela bu akşam Medcezir var kesin izlicez:)
Spora birlikte gidiyoruz.Haftasonları evde birlikte yemek yapıyoruz,kahvaltı hazırlıyoruz..Haftaiçi mesai günlerinde akşam işten doğru eve gelir birlikte yemek yeriz ve bu neredeyse 1 saati geçer,muhabbet makara
Sonra salona geçeriz,ikimizde rahatımıza düşkün olduğumuzdan koltuklara gömülürüz pc ler kucağımıza direk:)
biraz takılırız birbirimize videolar izletiriz,sonra birlikte oynadığımız online oyunumuza geçeriz
neredeyse 12-1 e kadar oyun oynarız...bu arada çay kahve çerez meyve v.s. atıştırmalık servisleri eşim hazırlar servis eder
Oyun işimiz haftanın en fazla 3-4 günü oluyor..diğer zamanlarda sinemaya gideriz çünkü eşim tam bir film tutkunu,evde yüzlerce arşivi var
Evdede film izlemeyi çok seviyoruz,tüm arşivi hatmettiği için genelde bana seçtirir hangi filmi izleyeceğimizi,tek kişilik koltuğa 2 kişi sığışarak bir film izleme keyfimiz var akılara zarar
Avm dolaşırız,birlikte alışveriş yapmayı seviyoruz..Özellikle ben mutfak tutkunu olduğumdan,mutfak alışverişlerinde bile onu yanımda istiyorum,çünkü hem benim yakışıklı şöförüm hemde harika paket poşet v.s. taşır
arabayla dolaşmayı seviyoruz,gecenin körü atıyorum saat 2-3 olsun hiç farketmez,benim bi kez bunaldım hava alalım demem yetiyor,çıkıp kokoreç yemeye bayılıyoruz çünkü biz pisboğazız
Basketbol tutkunu birde eşim,bikaç yıl Basketbol antrenörlüğü yapmıştı...Bazen burada kapalı spor salonunda ilçe takımlarının maçları oluyor..10-15 günde bir onları mutlaka kaçırmıyoruz acaip iyi bi tezahüratçı yetiştirdi çünkü,ben olmadan olmaz
Puzzle merakımız var 1-2 senedir...Sevdiğimiz resimlerimizi puzzle yaptırıp çerçeveletiyoruz ama asmıyoruz
Şu anda ailelerimizinkileri yapmakla meşgulüz ve yılbaşında hediye olarak göndereceğiz...
pazarları mutlaka çıkarız,ya günü kaçırmamak için erkenden çıkarız akşamüzeri eve geliriz,ya tüm günü evde keyif yaparak geçirir akşam çıkarız.
evliliğim boyuncada,beraberliğim boyuncada daha bir gün sıkılmadım onunla olmaktan,çünkü her anımızı dolu dolu yaşıyoruz..
Haftaiçi ben gündüz evde iken yemek,temizlik,bikaç arkadaşımla dedikodu,kitap,pc derken zamanımı geçiyorum.ve haliyle onu çok özlüyorum...o yüzden akşam olsun diye resmen saat sayıyorum evde...
Ve bu huzur dolu minik aileme 1 minnak gelsin diye dualar ediyor sabırla bekliyoruz![]()
5 yıllık evliyiz ve 9 yıldır hayatımda eşim
Kaliteli zaman geçiriyoruz biz,bunun için çabalamıyoruz çünkü birbirimizin zevk aldığı şeyleri çok iyi bildiğimizden doğaçlama yaşıyoruz hayatı...
Eşim akşamları asla dışarı gitmez,haftasonuda gitmez..Yani bensiz hiç bi yere gitmez...
Arkadaşlarıyla toplanılacaksa eşli olarak toplanırız.
Akşamları evde tv hiç açılmaz bizim,sadece benim bikaç programım var kaçırmadığım ve 1 dizim var onlar varken açıyoruz..
Mesela bu akşam Medcezir var kesin izlicez:)
Spora birlikte gidiyoruz.Haftasonları evde birlikte yemek yapıyoruz,kahvaltı hazırlıyoruz..Haftaiçi mesai günlerinde akşam işten doğru eve gelir birlikte yemek yeriz ve bu neredeyse 1 saati geçer,muhabbet makara
Sonra salona geçeriz,ikimizde rahatımıza düşkün olduğumuzdan koltuklara gömülürüz pc ler kucağımıza direk:)
biraz takılırız birbirimize videolar izletiriz,sonra birlikte oynadığımız online oyunumuza geçeriz
neredeyse 12-1 e kadar oyun oynarız...bu arada çay kahve çerez meyve v.s. atıştırmalık servisleri eşim hazırlar servis eder
Oyun işimiz haftanın en fazla 3-4 günü oluyor..diğer zamanlarda sinemaya gideriz çünkü eşim tam bir film tutkunu,evde yüzlerce arşivi var
Evdede film izlemeyi çok seviyoruz,tüm arşivi hatmettiği için genelde bana seçtirir hangi filmi izleyeceğimizi,tek kişilik koltuğa 2 kişi sığışarak bir film izleme keyfimiz var akılara zarar
Avm dolaşırız,birlikte alışveriş yapmayı seviyoruz..Özellikle ben mutfak tutkunu olduğumdan,mutfak alışverişlerinde bile onu yanımda istiyorum,çünkü hem benim yakışıklı şöförüm hemde harika paket poşet v.s. taşır
arabayla dolaşmayı seviyoruz,gecenin körü atıyorum saat 2-3 olsun hiç farketmez,benim bi kez bunaldım hava alalım demem yetiyor,çıkıp kokoreç yemeye bayılıyoruz çünkü biz pisboğazız
Basketbol tutkunu birde eşim,bikaç yıl Basketbol antrenörlüğü yapmıştı...Bazen burada kapalı spor salonunda ilçe takımlarının maçları oluyor..10-15 günde bir onları mutlaka kaçırmıyoruz acaip iyi bi tezahüratçı yetiştirdi çünkü,ben olmadan olmaz
Puzzle merakımız var 1-2 senedir...Sevdiğimiz resimlerimizi puzzle yaptırıp çerçeveletiyoruz ama asmıyoruz
Şu anda ailelerimizinkileri yapmakla meşgulüz ve yılbaşında hediye olarak göndereceğiz...
pazarları mutlaka çıkarız,ya günü kaçırmamak için erkenden çıkarız akşamüzeri eve geliriz,ya tüm günü evde keyif yaparak geçirir akşam çıkarız.
evliliğim boyuncada,beraberliğim boyuncada daha bir gün sıkılmadım onunla olmaktan,çünkü her anımızı dolu dolu yaşıyoruz..
Haftaiçi ben gündüz evde iken yemek,temizlik,bikaç arkadaşımla dedikodu,kitap,pc derken zamanımı geçiyorum.ve haliyle onu çok özlüyorum...o yüzden akşam olsun diye resmen saat sayıyorum evde...
Ve bu huzur dolu minik aileme 1 minnak gelsin diye dualar ediyor sabırla bekliyoruz![]()
Nasıl imrendim size anlatamam
Bizde sizin kadar dolu dolu olmasa da çocuktan önce böyledik.
şimdi akşam eve gelip yemek faslından sonra karı koca ufaklıkla araba sürüyoruz,
birimizin elinde sarı, birimizin elinde kırmızı araba
akşam saat 11 e doğru güç bela arabaları ile birlikte beşiğine gidiyoruz.uyusun diye.
oğlum kendi beşiğinde araba sürmeye devam ederken ve bizde onun uyumasını beklerken
biz ondan önce uyuya kalmış oluyoruz.onun dışında haftasonları alışveriş merkezlerinde,parklarda geçiyor.
uzun zamandır sinemaya,tiyatroya gitmediğimi farkettim.
ama işte yine de güzel oluyor.
Rabbim sağlık,huzur versin
İnşallah mutlu yuvanız bir bebekle taçlanır![]()
çok teşekkür ederim aminnn cümlemizin bozulmasın,katlanarak artsın inşallahiletişiminize bayıldımAllah ağzınızın tadını bozmasın
birlikte tv izliyoruz bişey yoksa birlikte candy crush oynuyoruzmaç izler bende sever izlerim oyun oynar bende seviyorum oynuyorum çay kahve film o bu derken gece oluyor zaten
buzamanda tvyi kapatıp teknolojiden uzak durup sohbet etmek pek mümkün değil hoş biz hep sohbette ediyoruz bunları yaparken
ben memnunum daha fazla ne olucakki hafta sonlarıda dışarı çıkıyoruz kışın başka atraksiyon ne olurki
Arkadaslar evde esinizle nasil vakit geciriyorsunuz. Bn soyleyeyim esim isten gelir yemegini yer hooppp tv karsisina elinde cayi. Tabi birde akilli telefonlarimiz var tv de bisey olmayinca telefona saril. Oyun oyna maclari takip et vss.. Diyorum beraber bi seyler yapalim beraber kaliteli vakit gecirelim diyo sen biseyler soyledide bn yapmadiim mi illa bnm mi soylemem lazim biraz da sen dusun diyorum diyologramiz boyle. Siz esiniLe cocugunuzla beraber evde nasil vakit geciriyorsunuz beraber neler yapiyorsunuz yada ne yapilabilir hadi bi fikir verin tv basinsa olmaz boyle monotonlukdan cok skldm![]()
Sahilde rollerblade yaptiktan ya da bisiklet surdukten sonra eve gelip beraber dusa gireriz.birbirimize guzel yaglarla vucut masaji yapariz hatta bazen biseyler izlerken birimiz oburune ayak masaji yapar.rituellerimiz vardir mesela geceleri the mentalist 1 bolum izleyip oyle uyuruz.nargile icip saatlerce kaliteli,hayat hakkinda sohbetler ederiz.bu gece de sinemaya gidicez mesela..besledigimiz sokak kopeklerimiz var onlari gidip beraberce besleriz.bana yemekler hazirlar beraber friends eski bolumleri izleyerek aksam yemegimizi yeriz.bazen evin burdaki starbucksa yuruyerek gidip birer kahve icip doneriz aksamlari..sarap icip kafayi bulup acaip egleniriz.bazen birlikte temizlik yapip sonra temiz evde dus alip film acip keyif yapariz.onun anadilindeki dergileri bana cevirerek okur ve beraberce yorum yapariz dergiyi beraber okumus oluruz ama ben o dili daha ogrenme asamasindayim.yanyana uzanip kitap okur arada birbirimize laf atip oynasmayayla kitap meselesini son buldururuz.bazen yanyana nette takilip birbirimize ilgimizi ceken seyleri gosterip,laf atariz o da opucuklerle son bulur genelde.2 hafta once beraber dogumgunu keki yaptik(aramzda yemek yapmayi bilen o ve bende ondan ogreniyorum) emirgan parkina gidip piknik yaptik en son cok guzel piknik sepeti almstk icine sandvicler hazirlayip koydu sarapta koyduk gidip piknik yaptik parkta salincakta salladi beni tahteravalliye fln bindik coook guzeldi.arada geceleri cikip sabaha kdr dans edip bir guzel dagitiriz.bazen tum gun sadece yatakta keyif yapip oynasiriz guleriz birbirimize satasiriz fln..yapicak cooooook sey varda vakit yetmiyor tabi eger dogru insanla birlikteyseniz ve dogru ciftseniz :)