sanirim cogu kadinin derdi evde esinizle nasil vakit geciriyorsunuz

:1: eşim de benden şikayetcı bu konuda ya . Sabah 6,30 da uyanıyorum zar zor servıse yetısıyorum her sabah benden kahvaltı beklıyo sırf bıraz zaman gecırelım dıye onu zatn yapamıyorum e bıde cok yoruluyorum ıs yerınde pc basında calıstgmdan gozlerım cok agrıyo eve gıdınce yemekten sonra uyuyorum :) yakında kocam kk ya uye olup bu konuya yorum yaparsa sasırmam :)):1:

canım biz 10 seneyi doldurduk nerdeyse çocuklar uyusunda eşimle başbaşa kalalım diye çocukların uyumasını dört gözle bekliyoruz tv izlemek bile bize lüks geliyor kanepede eşimin kolunda tv izlemek en sevdigim şey akşama kadar 2 çocuk valla benim hiç halim kalmıyor konuşmaya :30:
dışarda herangi bir aktivite sadece bizde pazar günleri olabiliyor oda yazın kış olunca okul bebek dışarı çıksakta erkenden dönmek zorundayız :31:

ikimizde film izlemeyi çok seviyoruz, o yüzden genelde film izleriz evde ..
onun dışında dışarı çıkıp yürüyüş yaparız bazen
akvaryumları temizleriz
evi temizleriz
öyle geçiyor işte..

tv en büyük sorun evdeki. mümkünse tv'nin fişini çekin.
bizim de değişiyor ruh halimize göre :1: bazen işten gelince çok yorgun oluyorum ağzımı açmak bile külfet geliyor. ben uzanıp tv karşısında dalıyorum :60:

ama en az yarım saat kitap okuma saati yapıyoruz. eşim okumayı sevmezdi. bu yüzden anlaşma yaptık sesli okuyoruz bir o ,bir ben.:31:

bazen oyuncaklarla oynuyoruz :9: benim oyuncaklarımla..
bazen sinema günü yapıyoruz.

bu ara ise puzzle aldık.. puzzle yapma telaşındayız. tabii her akşam olmuyor o da.

boool bool konuşuyorum, o dinliyor :9:
sonra gazete okuyor, ben yine konuşuyorum.
sonra kitap okuyoruz birlikte.
vakit varsa film izliyoruz.
mutfakta bana yardım ediyor, puding yapıyoruz, çok sever :56: öyle hazır puding değil, kendimiz yapıyoruz :9:
sonra ben kendimce tasarımlar yaparım o da fikir verir. öyle böyle geçer zaman :31:

ayyy cok hossunuz valla guldum sayenizde ahh bu erkekler ahhh :1::22:ndn boyle her seyi biz dusunuruz ki birazda onlar elini tasin altina koysalar:ssz::ssz:

ne kadar az beklenti o kadar çok huzur.
yapamayacağı şeyleri yapmasını istemenin, değiştirmeye çalışmanın, zorlamanın bir faydası yok
keyif alalım da ayrı ayrı zevklerimiz olsun varsın.
ben 5 sene de kabullenebildim bu durumu ama olsun.:ssz:

2 aylık evliyim. Eşim de ben de konuşmayı çok seven ve çok konuşan insanlar olduğumuz için sürekli konuşarak geçiyor. Tabi bazen ikimiz içinde yoğun geçen iş gününün ardından tv karşısında uyuklama başlıyor.:) Zaman ne getirir bilmiyorum ama biraz kişilikle de alakalı eşim uzun süre hareketsiz duramaz kıpır kıpırdır.

5 yıllık evliyiz ve 9 yıldır hayatımda eşim:nazar:
Kaliteli zaman geçiriyoruz biz,bunun için çabalamıyoruz çünkü birbirimizin zevk aldığı şeyleri çok iyi bildiğimizden doğaçlama yaşıyoruz hayatı...
Eşim akşamları asla dışarı gitmez,haftasonuda gitmez..Yani bensiz hiç bi yere gitmez...:1:
Arkadaşlarıyla toplanılacaksa eşli olarak toplanırız.
Akşamları evde tv hiç açılmaz bizim,sadece benim bikaç programım var kaçırmadığım ve 1 dizim var onlar varken açıyoruz..
Mesela bu akşam Medcezir var kesin izlicez:)
Spora birlikte gidiyoruz.Haftasonları evde birlikte yemek yapıyoruz,kahvaltı hazırlıyoruz..Haftaiçi mesai günlerinde akşam işten doğru eve gelir birlikte yemek yeriz ve bu neredeyse 1 saati geçer,muhabbet makara:52:
Sonra salona geçeriz,ikimizde rahatımıza düşkün olduğumuzdan koltuklara gömülürüz pc ler kucağımıza direk:)
biraz takılırız birbirimize videolar izletiriz,sonra birlikte oynadığımız online oyunumuza geçeriz:1:
neredeyse 12-1 e kadar oyun oynarız...bu arada çay kahve çerez meyve v.s. atıştırmalık servisleri eşim hazırlar servis eder:34:
Oyun işimiz haftanın en fazla 3-4 günü oluyor..diğer zamanlarda sinemaya gideriz çünkü eşim tam bir film tutkunu,evde yüzlerce arşivi var:53:
Evdede film izlemeyi çok seviyoruz,tüm arşivi hatmettiği için genelde bana seçtirir hangi filmi izleyeceğimizi,tek kişilik koltuğa 2 kişi sığışarak bir film izleme keyfimiz var akılara zarar:1:
Avm dolaşırız,birlikte alışveriş yapmayı seviyoruz..Özellikle ben mutfak tutkunu olduğumdan,mutfak alışverişlerinde bile onu yanımda istiyorum,çünkü hem benim yakışıklı şöförüm hemde harika paket poşet v.s. taşır:52::52::52:
arabayla dolaşmayı seviyoruz,gecenin körü atıyorum saat 2-3 olsun hiç farketmez,benim bi kez bunaldım hava alalım demem yetiyor,çıkıp kokoreç yemeye bayılıyoruz çünkü biz pisboğazız:1::56:
Basketbol tutkunu birde eşim,bikaç yıl Basketbol antrenörlüğü yapmıştı...Bazen burada kapalı spor salonunda ilçe takımlarının maçları oluyor..10-15 günde bir onları mutlaka kaçırmıyoruz acaip iyi bi tezahüratçı yetiştirdi çünkü,ben olmadan olmaz:52:
Puzzle merakımız var 1-2 senedir...Sevdiğimiz resimlerimizi puzzle yaptırıp çerçeveletiyoruz ama asmıyoruz:1:
Şu anda ailelerimizinkileri yapmakla meşgulüz ve yılbaşında hediye olarak göndereceğiz...
pazarları mutlaka çıkarız,ya günü kaçırmamak için erkenden çıkarız akşamüzeri eve geliriz,ya tüm günü evde keyif yaparak geçirir akşam çıkarız.
evliliğim boyuncada,beraberliğim boyuncada daha bir gün sıkılmadım onunla olmaktan,çünkü her anımızı dolu dolu yaşıyoruz..
Haftaiçi ben gündüz evde iken yemek,temizlik,bikaç arkadaşımla dedikodu,kitap,pc derken zamanımı geçiyorum.ve haliyle onu çok özlüyorum...o yüzden akşam olsun diye resmen saat sayıyorum evde...
Ve bu huzur dolu minik aileme 1 minnak gelsin diye dualar ediyor sabırla bekliyoruz:16:

Kaliteli zaman geçiriyoruz biz,bunun için çabalamıyoruz çünkü birbirimizin zevk aldığı şeyleri çok iyi bildiğimizden doğaçlama yaşıyoruz hayatı...
Eşim akşamları asla dışarı gitmez,haftasonuda gitmez..Yani bensiz hiç bi yere gitmez...:1:
Akşamları evde tv hiç açılmaz bizim,sadece benim bikaç programım var kaçırmadığım ve 1 dizim var onlar varken açıyoruz..
Spora birlikte gidiyoruz.Haftasonları evde birlikte yemek yapıyoruz,kahvaltı hazırlıyoruz..Haftaiçi mesai günlerinde akşam işten doğru eve gelir birlikte yemek yeriz ve bu neredeyse 1 saati geçer,muhabbet makara:52:
Sonra salona geçeriz,ikimizde rahatımıza düşkün olduğumuzdan koltuklara gömülürüz pc ler kucağımıza direk:)
biraz takılırız birbirimize videolar izletiriz,sonra birlikte oynadığımız online oyunumuza geçeriz:1:
neredeyse 12-1 e kadar oyun oynarız...bu arada çay kahve çerez meyve v.s. atıştırmalık servisleri eşim hazırlar servis eder:34:
Oyun işimiz haftanın en fazla 3-4 günü oluyor..diğer zamanlarda sinemaya gideriz çünkü eşim tam bir film tutkunu,evde yüzlerce arşivi var:53:
Evdede film izlemeyi çok seviyoruz,tüm arşivi hatmettiği için genelde bana seçtirir hangi filmi izleyeceğimizi,tek kişilik koltuğa 2 kişi sığışarak bir film izleme keyfimiz var akılara zarar:1:
Avm dolaşırız,birlikte alışveriş yapmayı seviyoruz..Özellikle ben mutfak tutkunu olduğumdan,mutfak alışverişlerinde bile onu yanımda istiyorum,çünkü hem benim yakışıklı şöförüm hemde harika paket poşet v.s. taşır:52::52::52:
arabayla dolaşmayı seviyoruz,gecenin körü atıyorum saat 2-3 olsun hiç farketmez,benim bi kez bunaldım hava alalım demem yetiyor,çıkıp kokoreç yemeye bayılıyoruz çünkü biz pisboğazız:1::56:
Basketbol tutkunu birde eşim,bikaç yıl Basketbol antrenörlüğü yapmıştı...Bazen burada kapalı spor salonunda ilçe takımlarının maçları oluyor..10-15 günde bir onları mutlaka kaçırmıyoruz acaip iyi bi tezahüratçı yetiştirdi çünkü,ben olmadan olmaz:52:
Puzzle merakımız var 1-2 senedir...Sevdiğimiz resimlerimizi puzzle yaptırıp çerçeveletiyoruz ama asmıyoruz:1:
Şu anda ailelerimizinkileri yapmakla meşgulüz ve yılbaşında hediye olarak göndereceğiz...
pazarları mutlaka çıkarız,ya günü kaçırmamak için erkenden çıkarız akşamüzeri eve geliriz,ya tüm günü evde keyif yaparak geçirir akşam çıkarız.
evliliğim boyuncada,beraberliğim boyuncada daha bir gün sıkılmadım onunla olmaktan,çünkü her anımızı dolu dolu yaşıyoruz..
Haftaiçi ben gündüz evde iken yemek,temizlik,bikaç arkadaşımla dedikodu,kitap,pc derken zamanımı geçiyorum.ve haliyle onu çok özlüyorum...o yüzden akşam olsun diye resmen saat sayıyorum evde...
Ve bu huzur dolu minik aileme 1 minnak gelsin diye dualar ediyor sabırla bekliyoruz:16:
Nasıl imrendim size anlatamam :nazar:
Bizde sizin kadar dolu dolu olmasa da çocuktan önce böyledik.
şimdi akşam eve gelip yemek faslından sonra karı koca ufaklıkla araba sürüyoruz,
birimizin elinde sarı, birimizin elinde kırmızı araba :55:
akşam saat 11 e doğru güç bela arabaları ile birlikte beşiğine gidiyoruz.uyusun diye.
oğlum kendi beşiğinde araba sürmeye devam ederken ve bizde onun uyumasını beklerken :6:
biz ondan önce uyuya kalmış oluyoruz.onun dışında haftasonları alışveriş merkezlerinde,parklarda geçiyor.
uzun zamandır sinemaya,tiyatroya gitmediğimi farkettim.
ama işte yine de güzel oluyor.:31:
Rabbim sağlık,huzur versin
İnşallah mutlu yuvanız bir bebekle taçlanır :nazar:

iletişiminize bayıldım :nazar: Allah ağzınızın tadını bozmasın

eşimle nasıl zaman geçirdiğim tamamen benim psikolojimle alakalı oluyor.

iyi günümdeysem aman da ne güzel bugün birlikte yemek hazırlayıp sohbet ederek yedik diye yorumlarım,

kötü günümdeysem ' öff her gün aynı şeyler ye iç yat' diye yorumlarım.

bence öyle çok da kaliteli zaman diye kasmayın,

pozitif olun,yapılan her işi güzel görmeye çalışın.

Nasıl imrendim size anlatamam :nazar:
Bizde sizin kadar dolu dolu olmasa da çocuktan önce böyledik.
şimdi akşam eve gelip yemek faslından sonra karı koca ufaklıkla araba sürüyoruz,
birimizin elinde sarı, birimizin elinde kırmızı araba :55:
akşam saat 11 e doğru güç bela arabaları ile birlikte beşiğine gidiyoruz.uyusun diye.
oğlum kendi beşiğinde araba sürmeye devam ederken ve bizde onun uyumasını beklerken :6:
biz ondan önce uyuya kalmış oluyoruz.onun dışında haftasonları alışveriş merkezlerinde,parklarda geçiyor.
uzun zamandır sinemaya,tiyatroya gitmediğimi farkettim.
ama işte yine de güzel oluyor.:31:
Rabbim sağlık,huzur versin
İnşallah mutlu yuvanız bir bebekle taçlanır :nazar:

Çok teşekkür ederim aminnn:nazar::16:
bende size özendim şimdi biliyormusun,keşke bir yaramazımız olsunda uyumayalım:)
o arabalar yokmu o arabalarrrr:1:
eşimin evlenirken getirdiği çeyizlerinin içinde bir büyük mukavva kutuda senelerdir sakladığı metal arabaları var:52:
üzerinde de kırılacak yazıyordu,bende zannediyorum yemek takımı tabak çanak v.s.:52:
bi açtım ki şok olmuştum,meğer didik didik saklıyor gözü gibi bakıyormuş..hala da öyle kutuda bekliyorlar..
inşallah bizde yerlerde yuvarlanıp araba süreriz yakın gelecekte bebişimizle,hemde o arabaları,çünkü eşimin hayali o:1:

iletişiminize bayıldım :nazar: Allah ağzınızın tadını bozmasın
çok teşekkür ederim aminnn cümlemizin bozulmasın,katlanarak artsın inşallah:nazar::16:

eve gelir yemeğini yer.. sonra salona geçer.. nerde vurdulu kırdılı film var, onu koyar. yanında da çayı izler..
bende oturma odasına geçerim orda da tv var, hangi dizi varsa işte izlerim..
sonra birden dıt dııııt telime bi msj gelir, canımdan diye..
bi doğrulurum yanıma gel mi yazmış, seni özledim mi yazmış diye,
umudum yerini bi anda hayal kırıklığı ve öfkeye bırakır...
locaya bi fincan çay!! bööööğğğ

Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz eşim beni indiğim yerden alır eve gideriz... Yemek hazırlarız yeriz... Kahvemizi içip spora gideriz :34: Hafta sonları da evde yada dışarıda sinema vs... Su gibi akıp geçiyor bizde zaman...

birlikte tv izliyoruz bişey yoksa birlikte candy crush oynuyoruz :9: maç izler bende sever izlerim oyun oynar bende seviyorum oynuyorum çay kahve film o bu derken gece oluyor zaten :ssz: buzamanda tvyi kapatıp teknolojiden uzak durup sohbet etmek pek mümkün değil hoş biz hep sohbette ediyoruz bunları yaparken :31: ben memnunum daha fazla ne olucakki hafta sonlarıda dışarı çıkıyoruz kışın başka atraksiyon ne olurki

ayyy aynı biz :1:
bende eşim gelince yemekleri ısıtıyor oluyorum
gelince hemen yemek yiyoruz
masamızı birlikte toplayıp çayımızı hazırlıyoruz
bazen önce bi kahve ister
çerezimizi nargilemizi hazırlayıp tv izliyoruz
arada yakın oldugu için sinemaya gidiyoruz
hiçbişey yapmazsak oyun oynuyoruz candy crush :1:
yada tv izlerken dizimde uyuyup kalıyor =)

puzzle yapın,akşamları yarım saatlik yürüyüşler yapın,birlikte farklı bi tarif bulup yapın,pc oyunu oynayın,salep yapıp karşılıklı muhabbetin dibine vurun :27:
ben 1,5 senelik evliyim.
ilk senem dolu dolu geçti,eşimle çok şey yaptık,gezdik tozduk.
fakat şimdi be kpss ye hazırlanıyorum o da 2.üniversitesine başladı.
akşamları ya derste oluyor ya ders çalışıyor.
haftasonlarıda benim dersanem var.
tek ortak buluşma noktamız çalışma odamız ve yatak odamız.
yani asosyalliğin dibine vuruyoruz :27:
eee napalım hiç birşey kolay elde edilmiyor,bu sene sıkacağız dişimizi.
en son kurban bayramında memlekete gidemediğimiz için eşimle çevre illere tur yaptık aracımızla çok da keyifli geçti.
şimdi tek yaptığımız ders çalışırken birbirimize laf,trip,öpücük ve türevlerini atmak :27:

Sahilde rollerblade yaptiktan ya da bisiklet surdukten sonra eve gelip beraber dusa gireriz.birbirimize guzel yaglarla vucut masaji yapariz hatta bazen biseyler izlerken birimiz oburune ayak masaji yapar.rituellerimiz vardir mesela geceleri the mentalist 1 bolum izleyip oyle uyuruz.nargile icip saatlerce kaliteli,hayat hakkinda sohbetler ederiz.bu gece de sinemaya gidicez mesela..besledigimiz sokak kopeklerimiz var onlari gidip beraberce besleriz.bana yemekler hazirlar beraber friends eski bolumleri izleyerek aksam yemegimizi yeriz.bazen evin burdaki starbucksa yuruyerek gidip birer kahve icip doneriz aksamlari..sarap icip kafayi bulup acaip egleniriz.bazen birlikte temizlik yapip sonra temiz evde dus alip film acip keyif yapariz.onun anadilindeki dergileri bana cevirerek okur ve beraberce yorum yapariz dergiyi beraber okumus oluruz ama ben o dili daha ogrenme asamasindayim.yanyana uzanip kitap okur arada birbirimize laf atip oynasmayayla kitap meselesini son buldururuz.bazen yanyana nette takilip birbirimize ilgimizi ceken seyleri gosterip,laf atariz o da opucuklerle son bulur genelde.2 hafta once beraber dogumgunu keki yaptik(aramzda yemek yapmayi bilen o ve bende ondan ogreniyorum) emirgan parkina gidip piknik yaptik en son cok guzel piknik sepeti almstk icine sandvicler hazirlayip koydu sarapta koyduk gidip piknik yaptik parkta salincakta salladi beni tahteravalliye fln bindik coook guzeldi.arada geceleri cikip sabaha kdr dans edip bir guzel dagitiriz.bazen tum gun sadece yatakta keyif yapip oynasiriz guleriz birbirimize satasiriz fln..yapicak cooooook sey varda vakit yetmiyor tabi eger dogru insanla birlikteyseniz ve dogru ciftseniz :)

Arkadaslar evde esinizle nasil vakit geciriyorsunuz. Bn soyleyeyim esim isten gelir yemegini yer hooppp tv karsisina elinde cayi. Tabi birde akilli telefonlarimiz var tv de bisey olmayinca telefona saril. Oyun oyna maclari takip et vss.. Diyorum beraber bi seyler yapalim beraber kaliteli vakit gecirelim diyo sen biseyler soyledide bn yapmadiim mi illa bnm mi soylemem lazim biraz da sen dusun diyorum diyologramiz boyle. Siz esiniLe cocugunuzla beraber evde nasil vakit geciriyorsunuz beraber neler yapiyorsunuz yada ne yapilabilir hadi bi fikir verin tv basinsa olmaz boyle monotonlukdan cok skldm:36::19::19:

ahh ahh benimki yanımda yokkk olsa da monoton bir ev hayatımız olsa..

Bizimki despot evimize tv aldırdı da kanalları göstermiyor. Sadece dvd ye bağlı :) Eve geldiği kısacık zamanlarda her akşam film izleriz. O filmleri de 3 günde tamamlıyoruz filmin yarısında özlem gidermeler başlıyor :))))

Bir ara 3 ay kadar birlikteydik. Her akşam nete giriyorum diye kızıyodu. Zorla kitap okutturuyodu. Bi de roman okimicaksın. Tarih ve politika okicaksın. Romanlar boşmuş. Facebooka falan girmeme izin vermiyo yok vakit kaybı bilmem ne. Telefondan internete girmeme kızıyo. Her bişeyime karışıyo yani. Yine de gelsin yeter ki kitap da okuyimm diyorum. :(

Sahilde rollerblade yaptiktan ya da bisiklet surdukten sonra eve gelip beraber dusa gireriz.birbirimize guzel yaglarla vucut masaji yapariz hatta bazen biseyler izlerken birimiz oburune ayak masaji yapar.rituellerimiz vardir mesela geceleri the mentalist 1 bolum izleyip oyle uyuruz.nargile icip saatlerce kaliteli,hayat hakkinda sohbetler ederiz.bu gece de sinemaya gidicez mesela..besledigimiz sokak kopeklerimiz var onlari gidip beraberce besleriz.bana yemekler hazirlar beraber friends eski bolumleri izleyerek aksam yemegimizi yeriz.bazen evin burdaki starbucksa yuruyerek gidip birer kahve icip doneriz aksamlari..sarap icip kafayi bulup acaip egleniriz.bazen birlikte temizlik yapip sonra temiz evde dus alip film acip keyif yapariz.onun anadilindeki dergileri bana cevirerek okur ve beraberce yorum yapariz dergiyi beraber okumus oluruz ama ben o dili daha ogrenme asamasindayim.yanyana uzanip kitap okur arada birbirimize laf atip oynasmayayla kitap meselesini son buldururuz.bazen yanyana nette takilip birbirimize ilgimizi ceken seyleri gosterip,laf atariz o da opucuklerle son bulur genelde.2 hafta once beraber dogumgunu keki yaptik(aramzda yemek yapmayi bilen o ve bende ondan ogreniyorum) emirgan parkina gidip piknik yaptik en son cok guzel piknik sepeti almstk icine sandvicler hazirlayip koydu sarapta koyduk gidip piknik yaptik parkta salincakta salladi beni tahteravalliye fln bindik coook guzeldi.arada geceleri cikip sabaha kdr dans edip bir guzel dagitiriz.bazen tum gun sadece yatakta keyif yapip oynasiriz guleriz birbirimize satasiriz fln..yapicak cooooook sey varda vakit yetmiyor tabi eger dogru insanla birlikteyseniz ve dogru ciftseniz :)

Kıskandım lütfen bu kadar ballandırmayalımmm :)))

Firsat buldukca konser,tiyatro,sirk gibi istanbuldaki etkinliklere katiliriz.beraber spa da takilip cift masaji yaptirmak henuz 1 kere denedigimiz ama rituel haline getircegimizi sandgm birsey.jakuziyi doldurup orda dizi yada film izleyip rahatlariz arada gidip degsklk olsun diye hafif istanbul dsnda yada icinde otellerde kaliriz.bazen onun favori restaurantina sushi yemeye gideriz genelde disarda cok yeriz zaten.bazen birlikte alisverise gideriz magaza dolasiriz.aklima gelenler simdilik bunlar gelirse size de fikir olsun diye eklicem

Back
X