• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kurtarsın ceyz
Ev alma komşu al

Ne kadar iyisin ki geliyor
Taşınsan yine gelir bu kadın

Bankadan kredi çekeceğim gel bana kefil ol de
Sen sabaha damlarsin zaten evime burdan da dogruca bankaya gideriz de :KK53:
Çok değil canim 50bin liracik falan de bak nasil gözü seyreyecek:ukala::-):confused::KK30:
Madem o sana rahat vermiyor sen de ona vermeyeceksin.
Korksun sana oturmaya gelmeye
Hahah mantıklı valla
Ceyz dene bunu lütfen yap sonra yaz buraya:spor:

Annen acıyor sanırım. Aklıma ne geldi bizim de çocukluğumda böyle bir komşumuz vardı sürekli gelir yapışırdı annemden yüz bulamadı ama diğer komşular aynı senle annen gibi evini açtılar. Hele bi komşumuzun evinde bildiğin demirbaştı. Ne zaman gitsem koltukta otururdu. Kendi evindeyken de cama yapışıktı gelen giden kim geldi kim gitti kaçta geldin kaçta gittin ne ettin herşeyin cetelesini tutardı. Kocası emekli polisti. Çok sonra öğrendik kocası ruh hastasiymis devamlı kavga dövüş küfür kıyamet. Şiddet. Bide dolandiricilik isleri ceviriyomus meğer. Evden kaciyo bunlar evden. Akıl sağlığını komşuların koltuğuna yapışarak koruduklarına inanıyorlar. Cehalet çok kötü bişey. Kendilerini kurtarmak yerine 2. 3. Çocuğu yapıp iyice düşüyorlar ve komşulara musallat oluyorlar. Üzücü evet ama yardım isteyebilirler bilmiyorum çok zor
Ya önceki mesajımı okudun mu bilmiyorum,onların ailede de bir tuhaflık var. Hala nikahları yok,eşi cok gec geliyor haftasonu da çalışıyor kendi işi.Karisina aksi davranıyor kadını teli yok. Eşim hiç sevmiyor sakin çocukları onunla tek bırakma diyor. Hatta bir kere denk geldiler eşim 'senin evin yok mu her Allahın günü burdasın' dedi. O da güldü çocuk evde sıkılıyor valla bidi bidi konuştu,CeYze kızıyorum o hiç gelmiyor vs.dedi. Suan eşimin saatlerini biliyor o gelmeden kalkıp gidiyor. Topu esime de atabilirim o istemiyor bize gelme diyebilirim,bu sefer de kocasına söyler mi kocası da benim esime niye istemiyorsun diye sorup gerginlik olur mu diye soylemedim

Bankadan kredi çekeceğim gel bana kefil ol de
Sen sabaha damlarsin zaten evime burdan da dogruca bankaya gideriz de :KK53:
Çok değil canim 50bin liracik falan de bak nasil gözü seyreyecek:ukala::-):confused::KK30:
Madem o sana rahat vermiyor sen de ona vermeyeceksin.
Korksun sana oturmaya gelmeye

Hahah mantıklı valla
Ceyz dene bunu lütfen yap sonra yaz buraya:spor:
Kabul eder o potansiyel var onda:KK45:

Ya önceki mesajımı okudun mu bilmiyorum,onların ailede de bir tuhaflık var. Hala nikahları yok,eşi cok gec geliyor haftasonu da çalışıyor kendi işi.Karisina aksi davranıyor kadını teli yok. Eşim hiç sevmiyor sakin çocukları onunla tek bırakma diyor. Hatta bir kere denk geldiler eşim 'senin evin yok mu her Allahın günü burdasın' dedi. O da güldü çocuk evde sıkılıyor valla bidi bidi konuştu,CeYze kızıyorum o hiç gelmiyor vs.dedi. Suan eşimin saatlerini biliyor o gelmeden kalkıp gidiyor. Topu esime de atabilirim o istemiyor bize gelme diyebilirim,bu sefer de kocasına söyler mi kocası da benim esime niye istemiyorsun diye sorup gerginlik olur mu diye soylemedim
Madem oyle esinin ustune at.Yoksa kadin ilerde daha da basina bela olabilir.Hamile diyorsun bu seferde bebege bakmak icin diger cocugu sana birakmak isteyebilir

Madem oyle esinin ustune at.Yoksa kadin ilerde daha da basina bela olabilir.Hamile diyorsun bu seferde bebege bakmak icin diger cocugu sana birakmak isteyebilir
Şuanda söylüyor zaten,saçmalama benimkiler yetiyor bakamam diyorum. Bizim karsida oturan kadına bırakıyor hatta o da dolmuş kenara çekip söylüyor bana:D Bir kac kez anneme de bırakmış annem postaladi tansiyonum var benim dedi:D
Ama dedim ya iyi günlerimiz diye düşünüyorum. O bebeğini de yıkatır,ikisine bakamayıp hiç evine de gitmez öyle bir kadin

Hic bir günümün dostu olmasın hatta ben üstüne 50 bin vereyim gözüme gözükmesin :olamaz:
Umarım kurtulursun takipteyim bende
Sanırım tavsiyeleri kırmamak icin söyleyemiyorsun bole de kurtulamıyorsun
Biraz mesafe demekten başka çaren yok anlamıyor :KK11:

Allah kurtarsın ceyz
Ev alma komşu al

Ne kadar iyisin ki geliyor
Taşınsan yine gelir bu kadın
Inşallah taşınırım insallah. :dua:Herşey ilkokula bağlı daha nereye yollycgimiz belli degil.O eve zor gelir adres vermem asla. Tabi ins.taşınabiliriz

Evet okudum demin. Bizim eski komşu gibi problemli bi tip. Onun çocukları da tuhaftı. Büyük çocukları yazık baltaya sap olamamış tiplerdi küçük de ruh gibi gezerdi ortada, boş boş bakardı çok acırdım o çocuğa :KK43: Seninkinin çocukları da sorunlu gibi, aman dikkatli ol eşin çok doğru demiş. Ne yüzsüz kadın ya, elin adamı bana senin evin yok mu hergün burdasin dese utancımdan yerin dibine girer mahalleyi terk ederim. Uyuz oldum walla. Hiç tahammül edemediğim şey yüzsüzlük. Biz çok küçükken suratsız insanların olduğu, kimsenin kimseye selam vermediği bi Anadolu kasabasında 1 yıl oturmak zorunda kalmışız. Kardeşimle ağlarmışız annem 1-2 kez komşuya götürmüş sıkılıyoruz diye, komşu surat asmış annem bir daha görüşmemis hiçbiriyle. Evde hep sıkılırmışız yazık oyalamaya çalışmış didinmis tek bi komşuya gitmemiş. Bizim canımız yok muydu? Biz de bilirdik konu komşuya yapışmasıni ama bin şükür ki gururlu şerefli insanlarız öyle yetiştirdi ailemiz. Keşke herkes böyle olsa. Ama şahsi fikrim annene de söyle artık katlanamıyorum sağlığım düzenim bozuldu de, kapını pencereni açma kapıyı çalsın çalsın gitsin. Herkes duyarsa duysun sonuna kadar haklısın korkucak bişey yok. Senden değerli mi yani

Şuanda söylüyor zaten,saçmalama benimkiler yetiyor bakamam diyorum. Bizim karsida oturan kadına bırakıyor hatta o da dolmuş kenara çekip söylüyor bana:KK70: Bir kac kez anneme de bırakmış annem postaladi tansiyonum var benim dedi:KK70:
Ama dedim ya iyi günlerimiz diye düşünüyorum. O bebeğini de yıkatır,ikisine bakamayıp hiç evine de gitmez öyle bir kadin
Ayyy dinlen dinlen kaç ondan :) Küserse küssün

Diyecegim yarin. Cumleleri toparlamaya çalışıyorum. Sonra da gel keyfim gel:dua:
Bence bir şeyler söylerken annenizi de dahil edin.
Annemde ben de yalnız kalmak istiyoruz bıktık artık böyle misafirlik olmaz bi insanın evine bu kadar gelinmez ikimiz de bu kadar sık gelmeni istemiyoruz vs.seklinde.
Çünkü bence anneniz yine yüz verir zamanla yine gelmeye başlar sanırım.
Hele bi de doğduktan sonra gene gelir be o bebeğini sizin evde buyutur sanırım.

Cocuklarin istemiyor ceyz....onlardan onemli degil sonucta kirilirsa kirilsin okullar acildi yeni bir duzen kurduk ogretmen evde sessizlik olsun dedi o yizden misafir kabul edemiyorum artik kusura bakma de gec.sonrada yap kahveni ic.valla yakin olsam gelirdim beraber icerdik dermisimmmmm:KK70:

Derdim komsum.Kadin bizim evden cikmiyor,hergun 12-1 gibi gelip 4e kadar duruyor. 4te kizimi almaya krese gidiyorum,arasira benimle geliyordu hava almaya ama kizimin ondan hoslanmadigini anldigimdan beri tek gidiyorum. 6 gibi yine geliyor,ustte annemin ziline bir de bizim zile basiyor. Genelde 2.gelisi anneme oluyor cunku TV de bisey izliyorlar.Yaa kocasi 9da geliyor gelmese herhalde yatiya da kalacak.

Ben isteyken annemle nasillardi bilmiyorum ama ben isten ayrildiktan sonra tozuttu sanki.Ikimizde de 1 yasinda cocuk var. Kadinin kafa dengi yakini yok, benden 4 yas buyuk aramiz fena degil. Arasira gelse yada saatlerce durmasa neyse ama bardak tasti artik. Bu aksam da kahvaltiyi kacta yaptigimi sordu. Ben de yarin gelecegim evden biseyler getirecegim dedi. Tek olmuyormus. Ben de 'belli olmuyor 8de de yaptigim oluyor 11de de ama zaten yarin sabah asiya gidecegim' dedim,olsun dedi. Soguk davraniyorum anlamiyor,yememiz icmemiz beraber,ikram etmesem hem icim rahat etmez hem biz acikiyoruz. Kadin gürcü,acaba onlarda normal mi ya da laf sokmami anlamiyor mu? Bir de haftada 2 kere filan sen bize gelmiyorsun diyip,isim oldugunu soylememe ragmen ogle seansina evine cagiriyor. Camima tas atiyor. Birkere duymamazliga geldim cami kiracakti,sesleniyor da. Napacagimi sasirdim. Küstürmeden yapabilecegim cozum onerileriniz var mi?

GÜNCELLEME - 27 Eylul
Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim. Konuyu acmamin uzerinden 9ay gecmis ve bu komşu iyice tozuttu.Suanki durum; sabah 10 gibi oğlu kızımın adını,benim adimi sayıklıyormus diye bize geliyor. Onun yanında evimi toplayıp yatagimi düzeltiyorum cildiracagim.
12de gidiyor evine eğer sabahın köründe gelmemişse büyük kızımı okuldan alıp 1 gibi evde oluyorum,kapıdan girer girmez daha üstümüzü çıkarırken pat zile basıyor. Arabayi gormesin diye baska yere bile parkettim ama oyle bir uyanik ki dis kpi sesinden anlıyor sanirim.Bilerek acmiyorum annemin zile basıyor. Apartmana girip bu sefer kapıya vuruyor. Suratımın beş karis olduğunu goruyor,1 saat sonra küçüğünün uyku saati olduğunu,o arada da ikisinin karnını doyurmam gerektiğini biliyor! Artık doldum taştım,aksam 5ten esim isten gelene kadar yine bizde veya annemdeyiz diye o da orada.Bir de hamile,bu gunlerimin iyi günler olduğuna adim gibi eminim.Buyuk kızim bu kadın geldiğinde çok gergin,ufağı onun oğluyla bazen kavga ediyor.Bunlari söylüyorum yan yana getirmeyelim diyorum yani bir insan nasıl anlamaz. Artık küsmesi umrumda değil başka ne yapabilirim kızlar?

Belki de “rahatsız olsa söylerdi” diyor olabilir mi? Yada gerçekten anlamıyor da olabilir.. daha açık bir şekilde, biraz çocuklarımla yalnız zaman geçirmek istiyorum de. Kapıyı çaldığında açma, zorlarsa işim var daha sonra görüşelim de... ocak ayından beri bu durum artarak devam etmiş, bir 6 ay sonra ne durumda olur ?
Surat yapma, açık bir şekilde müsait değilim, olunca ararım ben seni de... o çekinmiyor da sen neden çekiniyorsun?

Bende bunun arkadas versiyonu var ne yapip ettiysem kurtulamiyorum yasayan bilir diyorum :)

Pes diyorum ne insanlar var. Eşiniz söylemiş bir de hala yüzsüz:KK57:. Bence açık açık söyleyin gelmeni istemiyorum artık hergün hergün özel hayatım kalmadı deyin. Sizde çok yüz vermişsiniz ama almayın içeri giremezsin müsait değilim hadi güle güle deyin. Bu kadar samimiyet sorun çıkarır.

Ben annemlerin eskiden yasadıgı apartmana tasınmak zorunda kaldım yani yasadıgımız, bir tane gürcü abla var beni cocuklugumdan tanıyor tabi apartmanın yüzde sekseni de tanıyor bunun en kücük oglu benim oglumla yasıt cocukları bahane ederek gelip gitmeye kalktı tabi ben onun huyunu bildigim icin kapı duvar oldum,bizim karsı komsudan 24 saat cıkmıyor cıkmıyorlar ayak yolu bellemisler sadece o da degil 4 komsu cocuklarıyla surekli arara gurere bu kadında evin icinde 20 kisiyi geciyor cogu zaman sesler benim evin icinde yankılanıyor yüz verseydim simdi ben o durumda olabilirdim.Ayrıntıya girsem neler neler var daha bu konu hakkında bu kadının evi onların marketi,kafesi haline gelmis adeta kadın da halinden memnun arkalarından beddua etse de yüzlerine gülüyor vesselam.Ne yap et kurtulmaya bak.

Back
X