canım kaç yıldır birliktesiniz?
ben de ilgisizlik ve mutsuzluktan eski sevgilimden ayrılmıştım. ama hiç sitem etmeden, dostça. zaten kısa sürmüştü ve bir ilişki bile sayılmazdı, lise flörtü gibiydi. ayrıldığımda çok üzüldüm onu çok özledim ama aylar sonra karşıma başka biri çıktı. ölmek neymiş o zaman anladım. neyseşunu demek istiyorum. mutsuzsan, beklediğin ilgi ve sevgiyi bulamıyorsan ayrıl.
İlişkiniz çok kısa değil yani oturup konuşsanız bu ilgisizliğinden rahatsız olduğunuzu ?
ole yapicam cnm ayrilcam bardagi tasirdi artk...gitsin tozsun arkadaslariyla ne yapiyorsa yapsin onume bakicam biktim bosu bosuna onu dusunup uzulmekten...umarim birgun benim gibi beni seven biri cikar karsima...suan pek umudum yok bu konuda ama yagmurdan sonra gunes dogar dimi...vardir bundada bi hayir...ya bazen su romantik filmleri izlerken nasl cm istiyor ordaki asiklar gibi bi iliskimin olmasini...sevdigim kisinin beni en az benim kdr sevmesini...gercekte varmidir ole birbirlerini sevenler
yarin konusucam cnm icimde ne var ne yok solicem...bitmemesi icin beni gercekten sevdigine inandirmasi lazim ama basarili olcagini hic dusunmuyorum...kesin suclu beni cikarcak "yok bunlattin beni yok bilmem ne"...e oda azck ustume dusseydi belki bende bu kdr bunalatmazdim onu...hatalarim vardir elbet ama en buyuk hatam onu sevmemdi ole bole degil cok seviyordum suan seviyormuyum evt seviyorum yoksa cnm yanarmiydi bu kdr...insan sevince sesini duymak ister sevdiginin yaninda olmak ister ilgiye bogar yoksa ben mi yalnis davranislarda bulunuyorum...sizin icinizdende ole gelmiyor mu sevince?
canım, benim 4 yıllık bi ilişkim vardı. başlarda bulutların üstünde idim, hergün kapıma çiçekler gelirdi, 1 yıl boyunca istisnasız olarak her gün çiçeklerle uyandırıldım aşk mesajlarıyla ve mektuplarla sürprizlerle.. 1 yıldan sonra ilişki çıkmaza girdi, 2 3 derken sürütmeye cabaladım. ama gördüm ki hep benden gitti bişeyler, gördüm ki hep verici ben olmuşum hep affeden hep dönen.. sonra ben de yoruldum 4 yıl sonunda. bi kere de onun yaptıgını ben yapayım ben aramayayım dedim, aylardır arayan soran yok. artık inancım da yok hattımı falan değiştirdim yoluma bakıyorum. kapımda yatan adam, 3. yılda arkadaşlarıyla gitse bana bi mesaj atmazdı, yalan söylerdi nerde oldugunu.. o sebeple, sadece sen onemlisin, bunu asla ama asla unutma canım. ben şimdi öyle öyle pişmanım ki. ilişkide sanırım ''biraz'' bencillik artı katıyor. bunu sakın unutma ve ve ve eğer ki seni eskisi gibi önemsemediğini hissediyorsan arkana dönme çek git.. inan o yükü taşıyamıyorsun 1 süre sonra. sonuç benm gibi anti depresanlara bağımlılığa dönüşmesin. seni hiç tanımıyorum arkadaşım ama dualarım sennle umarım en kısa zamanda yüreğinden atarsın rahatlıkla..
ben de o filmleri izlerken içim gidiyor. ama şu aralar pek izlememeye çalışıyorum çünkü çok depresif bir dönemdeyim. mutsuzluğun dibine vuruyorum iyice:) masal gibi aşklar artık çok nadir yaşanıyor, çoğunun da sonu hüzünlü bitiyor. umudumuzu yitirmeyelim, belki bir gün bir yerden çıkıp gelir gerçek bir sevdicek..
Seninki tabikide normal canım bende sevgilim bi ara ilgiyi kessin hemen üzülürüm konuşurum ne oldu falan diye.
Sen yarın konuş bakalım her şeyi ve zamana bırak ondan sonra adım atması lazım onun...
ben ona bugun konustugumuzda ne zmn dondun diye sorudugmda " dun" cevaibini alinca ve arkadaslariyla odlugnu bugunde olcagini soleyince zaten hemen dile getirdim cnm " afferin ya hic haber vermedin insan bi msj atar" dedim " ben seni 4 gozle beklerken sen neler yapiyorsun" dedim... " ya ole deme mahcup etme beni" demez mi bide arkaaslarindan birinin sesi geldi " kapa kapa telefonu" diye yada ben ole duydum oda " hadi kapatiyorum" dedi " iyi" dedim " saka saka kapatmiyorum" dedi tabi benim moral yerlerde surunuyor artk " sen kapat bekletme arkadaslarini" dedim " yarin gorusuruz" dedi ole kapattik iste...bence ya kendinden sogutmak icn bole davraniyor yada sahiden ilgisiz...her iksiide ayrilik demek...kendini bisey saniyorr ayy iyice sinir olmaya basliyorum
önce konuşun olmuyorsa güle güle dersiniz. kimseye mecbur değilsiniz.
hic unutamiyacaginizi sandiginiz seyler gun geliyoooo ohoooo unutulmus bitip gitmiss onsuz nefes alamiyacaginizi dusundugunuz zamanlarrr gecmiste kalmisss ve derinn derinnn nefes cekip sizi mutlu edecek kisi yani kaderiniz gelip sizi bulmus
her gecenin sabahi aydinlik olduguna gore suan icin uzulup kahrolup ser sandigimiz seylerin ilerde ne kadar hayirli oldugunu anliyoruz yasam boyle bisey ve iste o zaman cekilen acilara aciyan kaplere uzuluyosunuz neden yiprattim bu kadar kendimi diyeee... yani sonuccc hicc uzerine dusme aslinda bakarsan ben ayrilda demiyorum sende o yokmus gibi davran ama misilleme adina deillll
icinde ondan ayril onun seni umursamadigi gibi sende onu umursama aramiyosa birakkkk arama , ilgilenmiyosa ilgilenme kendine yeni mesgaleler edinn o yokkende bi dunyan olabildigini hem kendin gor hem o gorsun
zamana birak bu sekilde
oluyosa kaderde varsa olur yoksa zaten yirtinsanda olmaz
ama
oncelikle kafani rahatlar
asla ilgi gostermiyosun falandi filandi diye cemkirme birazz cool davran bak hersey nasil degisicekkkk
sall cayira tipki onun saldigi gibiiiii
opuyorumm
azicik taktikkkkkkkk
muckss
cunku yarin ayrilsanda gunlerce msj beklicewksin elinde telefon arasin diye bekliceksin niye bu aci kendineee
hicbisey yokmus gibi davran yarin
ama yasaminada devam et onsuz yasam kurrrr
birak o senin yasamina girmek icin zorlasin kendini yada gitsinnn
ay cok konustum
allah yolunu acik etsinnn
mucks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?