ben ona bugun konustugumuzda ne zmn dondun diye sorudugmda " dun" cevaibini alinca ve arkadaslariyla odlugnu bugunde olcagini soleyince zaten hemen dile getirdim cnm " afferin ya hic haber vermedin insan bi msj atar" dedim " ben seni 4 gozle beklerken sen neler yapiyorsun" dedim... " ya ole deme mahcup etme beni" demez mi bide arkaaslarindan birinin sesi geldi " kapa kapa telefonu" diye yada ben ole duydum oda " hadi kapatiyorum" dedi " iyi" dedim " saka saka kapatmiyorum" dedi tabi benim moral yerlerde surunuyor artk " sen kapat bekletme arkadaslarini" dedim " yarin gorusuruz" dedi ole kapattik iste...bence ya kendinden sogutmak icn bole davraniyor yada sahiden ilgisiz...her iksiide ayrilik demek...kendini bisey saniyorr ayy iyice sinir olmaya basliyorum
bencede sonu ayrilik cnm ole hissediyorumbu ilişkinin sonu ayrılık. bu adamdan affedersin bi b...k olmaz.
valla cnm bende tam olarak ne soledim ne konustuk kelime kelimesine hatirlamiorum. yalniz o aksam onu aradiktan snra burda paylasmistim ya olanlari icimdekileri vs vs snra ciktiktan snra tam yaticam ondan msj geldi eve donmus sonra konustk iste..."dayanamadim eve geldim" dedi "ben ona gelmissin ama beni aramadin haber vermedin degince kotu olmus ondan duramammis gelmis " ole dedi sonra konustuk iste ben surat asiyorum falan " ya surat asma bole" dedi bende " sen benim yerimde olsaydin asmazmiydin " hakli olduugmu biliyor ama o bole iste...benimde elbette haksiz oldugum yerler var belkide ck ustune gidiyiroum...bana en son gecen dun sey dedi " bana bu kdr baglanmani istemiyorum" ona dedimki "keske seni bu kdr sevmeseydim bu kdr cnm yanmazdi" dedim...belkide soguk durmasinin nedeni ona ck baglanmamam icin uzulmemi istemiyor onun icin eger birgun ayrilirsak vs vs insan kalbine soz gecirebilse aci cekmeyi mi secer?sen bu adama ne söyledin, ne oldu, hala ilgisiz umursamaz mı? hiç birşey açıklamamışsın
ben baskasi olduguna inanmiyorum cnm...yalani sevmez aldatmazda ben o konuda guveniyorum ona hicte aklimdan bole bisey gecmedi....guven zmnla kazanilan bisey dgeil bence karsindakinin sana guven verip vermedgine bagli...ve ben hic bi zmn ondan suphelenmedim kiz konusunda...cok hos cok yakisikli biri ama ole seyler yapmaz.Eger ilgisiz olmaya basliyorlarsa baska kiz oluyor arada,
söylemedi deme
Bir erkek sizi üzüyorsa, mutlu ettigi baska biri vardir..
bu sözü cok severim ve cok inanirim
evt cnm kadin icindekini disa yansitir ama erkek ole degil... bikeresinde bana askim sey dedi " yuzu surekli gulen birinin ici agliyordur " diye ama bunu kendisi icin mi soledi benim icin mi bilmiyorum...Erkekler bizim gibi duygusal değiller.İnce düşünmezler çoğu zaman.Arayıp sormaması sana ilgisinin azalması gibi gelebilir ama o bunu farketmemiştir bile.Sen üzülüyorsun canın yanıyor fakat bu tarz şeyler ona anlamsız gelebilir.Yani demek istediğim sana ilgisinin azalması illa başka bir kız var ya da artık seni sevmiyor anlamına gelmez.Belkide senin fazla ilginden sıkılmıştır ki bence bu çok olası.Boğulmuştur çocuk.Biraz nefes almak istiyordur.Ya da senin bilmediğin sana anlatamadığı başka sorunları vardır.Ona biraz zaman tanı...
Tamam sen özlediğinde hemen sevgilini ararsın özlemini giderirsin.Ama bu senin yöntemin.O özlemini başka türlü gideriyor belki.Belkide senin varlığını hissetmek,senin onu düşündüğünü bilmek bile ona yetiyor.Bu yüzden özlemiyor seni...Çünkü nereye giderse gitsin ,senin her zaman onun yanında olduğunu biliyor.Sen hissetmesen bile,gittiği her yere seni de yanında götürüyor.Hem de nerde taşıyor seni biliyor musun? Kalbinde...Orda güvende olursun diye...
Ya da özlüyor seni hem de çok.İçine kapanık biri ama kendi içinde yaşıyor bu duyguyu.Sana hissettirmekten utanıyor belkide.Utanıyor çünkü; hani erkek ya hani sert ya ona böyle bir görev yüklenmiş.Unuttun mu erkekler ağlamaz bile.Ağlayamazlar zaten duyguları yokmuş gibi davranmak onları daha bir erkek yapar çünkü.Seni özlemek mi peh...
Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.
Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın.
NAZIM HİKMET
"bana bu kadar bağlanmanı istemiyorum" diyen adamla devam etmeye karar verdin yani...
hayat senin biz ne desek boş..
inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?