sanırım doğum başladı bana dua edin nolur..

biricik61

http://biricikbirtek.blog
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
588
8
68
İstanbul
sancılarım vardı ama şiddeti artmaya başladı çok korkuyorum eşim yolda yanıma geliyor hastaneye gidicez dualarınıza çok ihtiyacım var nolur bana dua edin.şuan çok zor yazıyorum canım acıyor dualarınız benden eksik etmeyin nolur.kızımla geri gelmek üzere şimdilik hoşcakalın..

Allah yarımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini dualarım seninle

korkma canım... Dünyanın en güzel duygusunu tadacaksın:) kutlarım seni.Dualarımızla yolcu ediyoruz...

Mübarek vakitlerdeyiz, inşallah Allahım hiç acı çektirmesin. Kolayca doğumunu yap:)

Canım benim insallah saglıcakla bebegini kucagına alırsın, kolay bir dogumun olur insallah..
Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Dün gece resmen dua istedin biricik61 arkadaşım.
Gece oruç tutmak için sahura kalktım, sonra vazgeçtim yarın tutarım dedim bir internete bakayım derken, mesajını gördüm.
Yani yataktan kalkıp sana dua etmek varmış kısmette.

Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etisn canım bir avazda zorlanmadan inşAllah...

bu saatlerde doğurmuşsundur inşallah canım,sağlıkla alırsın inşallah kucağına,darısı bizlerin başına

Mubarek günde doğum yaptım ne kadar güzel.inşallah sıkıntısız almışsındır yavrunu kucağına .Rabbim yardımcınız olsun canım. yavrunu analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Allah yardimcin olsun cnm. Bebegini sagsalim kucagina alirsin insallah..

Allah sizlerden razı olsun duaların bana kadar ulaştı şimdi bebeğim yanımda kısa bir zamanda çok zorlanmadan geldi kızım. doğuma diye gittiğim gece doğum gerçekleşmedi bir hafta hergün hastaneye gittim geldim acılma olmuyordu ama sonunda suni sancı ile kısa zamanda doğum yaptım.kızım çok zorlamadan beni geldi dünyaya hepinize çok çok tşk ederim.darısı bebeğini bekleyen tüm annelerin başına Allah kolaylık rahatlık versin kızım ellerinizden öper teyzeleri..

hayırlı olsun biricikcim sonunda sağlıkla kucagına aldın
inş. bizlerede dua ettin kokla kızını benım için öptm

Çok sevindim:)

İnşallah sağlıkla büyüt kızını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…