kredi kartınızın ait olduğu bankaya bilgi ve dilekçe verin.banka bu gibi durumlarda parayı hesaptan geri çekebiliyor.
banka mutlaka iade eder cnm merak etme
10 sene sonra heves ettim koltuklarımı yenilemek istedim başıma gelene bakın,bide evdeki koltuklarıda attım 4 tane minder üzerindeyim şu an.beklicez bakalım önümüzdeki çarşamba getiricez demişler eşime ama ne kadar güvenilir
Karşı tarafın hesabına çoktan geçmiş para,eşimin arkadaşı icra avukatı ona danıştık adamlar iflas edip kapatıp gittiyse sizde parayı çoktan verdiyseniz bi bardak soğuk su için demiş
inanın çok üzüldüm sizin adınıza
10 seneden sonra değiştirmek iste sen bu gel başına
ve 4 tane minder ile kal...
Inşaallah rabbim bu gğünler hürmetine gönlünüze göre versin
inş adamalrda insaflıdırda getirirler mobilyanızı
nerden bilcektinki iflas edeceklerini mal ellerinden gitmediyse verirler ama onlara da haciz geldiyse bilemiyorum.siz yinede bankaya bir sorsanız vakit çok geçmeden....
Merhaba,biz eşimle bi alışveriş merkezinden(sadece mobilya beyaz eşya satan)koltuk takımı aldık,k.kartıylaylada parasını çektirdik.10 gün sonra teslim dediler ama adamlara ulaşamadık cepleri kapalıydı.16 gün oldu firma sahibine ulaştığımızda iflas ettiklerini ve o alışveriş merkezinden de çıktıklarını öğrendik,şimdi bize haftaya bişekilde teslim edicez dediler ama güvenemiyorum,eğer etmezlerse adamlarıda bulamayız parayıda verdik beklemekten başka çare yok.Bildik yerlerden asla şaşmamalı....Çok moralim bozuk(
hesaba geçmiş bile olsa bankalar kendi aralarında dolandırıcılık olduğu için para transferi yapabilirler.ben böyle biliyorum.şikayetçi olun ve dava açın.10 gün içerisinde bir firma iflas etmez bu %90 dolandırıcılıktır.firmayı takip edin iflas ettiğine dair resmi gazete ilamı varmı şirket kapanışı verilmişmi bunlar gerçekleşmişse bile en azından elinde kalan malların icrasını yaptırabilirsiniz.
canım neden sen halen burdasın neden bekliyorsun, zaman geçirmeden resmi yerlere müracat et !
böyle işlerde yarısını peşin verilir geri kalanı eve teslim edildikten sonra verilir die biliyorum.
madem 10 gün sonra demişler 10 gün sonra geldiğinde bana haber verin ben gelip parasını ödeyim deseydiniz keşke...
canım k.kartı slipi mevcut anladığım kadarıyla peki fatura,fiş vs bir evrak varmı elinizde ?
olan olmuş inş düşündüğünüz seneryoların aksine gelişir herşey
dava açılacak bi firma yok şu anda belki satın almamıza aracı olan avm için olabilir onlarıda ne kadar bağlar bilmiyorum.ordanda bi yanıt bekliyorum zaten
Merhaba,biz eşimle bi alışveriş merkezinden(sadece mobilya beyaz eşya satan)koltuk takımı aldık,k.kartıylaylada parasını çektirdik.10 gün sonra teslim dediler ama adamlara ulaşamadık cepleri kapalıydı.16 gün oldu firma sahibine ulaştığımızda iflas ettiklerini ve o alışveriş merkezinden de çıktıklarını öğrendik,şimdi bize haftaya bişekilde teslim edicez dediler ama güvenemiyorum,eğer etmezlerse adamlarıda bulamayız parayıda verdik beklemekten başka çare yok.Bildik yerlerden asla şaşmamalı....Çok moralim bozuk(
Geçmiş olsun canım mobilyalaları aldıgınız avm ye gidebilirsiniz onların elinde bir bilgi ve adres mutlaka vardır ayrıca karşı taraf paranızı iade etmeden banka size geri ödeme yapmaz şuan sizin durumunuz farklı dolandırıcılık olayı farklı dolandırıcılık olayında bazı bankalar hesaplara el koyabiliyor ama burada talimatı siz verdiginiz için banka geri iade yapmaz sadece karşı taraf yaparsa ödemenizi alabilirsiniz.Size verilen slipte isim ve soy isim vardır onlara dava açabilirsiniz.
kendi fikrim aranızda yazılı sözleşme var ise sıkıntı yok o zaman gerekli müracatlar yapılıyor ki mobilya beyaz eşya alımlarında karşılıklı sözleşme düzenlenir teslim adresi felan fiyatının ödeme şartlarının yazılı olduğu teslimat fişide olabilir eğer öyle bir evrak varsa elinizde şikayetçi olun ispatlayabilecekseniz yoksa boşuna avukata para ödemeyin sen ödemeyi yaptığın gibi malı almış başka yere kaldırmış saklamış yada satmış oladabilirsin karşı tarafta bunu iddia edecektir mahkeme hukuk işleri delile ispata bakar teslim almadan neden ödeme yaptınız ki sanırım spot mağazalardan birinden aldınız keşke 100-200 kapora bıraksaydınız teslimatta ödeme deseydiniz anlaşırken neyse sağlık olsun gelen mala gelsin cana gelmesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?