• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım dolandırıldım

Kızlar uzun uğraşlarım sonucunda ve avm nim müdürlerinin araya girmesiyle koltuklarıma kavuştum cuma günü çokkkkk mutluyum.Ama çok ders çıkardım bir daha asla böyle büyük bir eşya alırken paranın tamamını vermicem 100 tl kapora nelerine yetmiyo...Sizlerinde aklında olsun büyük alışverişlerde k.kartını hangi mağazadan aldıysanız oraya çektirin,biz bide burdan kaybettik hak iddia edemiyosun çünkü ama sonuç güzel sipariş verdiğim gibi geldi çok şükür:)

Karşı tarafın hesabına çoktan geçmiş para,eşimin arkadaşı icra avukatı ona danıştık adamlar iflas edip kapatıp gittiyse sizde parayı çoktan verdiyseniz bi bardak soğuk su için demiş

Öyle bişey yok canım. Ben özel bi bankanın itiraz Servisi'nde çalıştım 4 yıl. Mal ve hizmeti alamadım diye itiraz ederseniz firma iflas etmiş olsa bile; senin bankan pos cihazının bağlı olduğu bankaya borç kaydı gönderip kartına iadeyi yapar. Borcu adamlardan tahsil etme işi ise posun bankasına kalır. Dert etme hiç bankana dilekçe gönder

Kızlar uzun uğraşlarım sonucunda ve avm nim müdürlerinin araya girmesiyle koltuklarıma kavuştum cuma günü çokkkkk mutluyum.Ama çok ders çıkardım bir daha asla böyle büyük bir eşya alırken paranın tamamını vermicem 100 tl kapora nelerine yetmiyo...Sizlerinde aklında olsun büyük alışverişlerde k.kartını hangi mağazadan aldıysanız oraya çektirin,biz bide burdan kaybettik hak iddia edemiyosun çünkü ama sonuç güzel sipariş verdiğim gibi geldi çok şükür:)

Gözün aydın canım yeni koltuklarında hayırlı olsun.:3::3:

Back
X