SANIRIM DÜŞÜK YAPTIM 😭

Kedicik12

Bir iki üç miyav
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
298
63
18
Merhaba hanımlar. Mart 11 de 14 haftalık düşük yaptım doktor bir ay sonra denemeye baslayabilirsin dedi. En son Haziran 10 da adet olmuştum.hep düzenlidir genç kizligimdan beri şaşmaz 28 günde bir nerdeyse saati bile belli i derece..eşimin işi dolayisiyla 6 temmuz İst gitcekti bana değişiklik olsun diye bende gittim. 7 temmuz olmam gerekiyordu olmadım test yapmak için zamanımda olmadı ya oteldeydim ya geziyirduk 4 temmuzda çok silik bı çizgi gördüm kan vermek istemedim hemen gidip gelip öyle veriyim dedim test koyulasmasina da bakamadim.9 temmuzda geri döndük toplam 3 gün ya uçakta otobüste dönüş yoluda kendi aracimizla 11 saat sürdü geldikten bı gün sonra sancı başladı ve pıhtilar boşalmaya başladı benden normalde ilk gün bir damla gelir ve hiç pıhtı olmaz. Ve ilk defa bildiğiniz kan değil resmen bordo renk geliyordu kanamam.acaba test mi yanlıştı yoksa o kadar uzun yolculuktan dolayı mi oldu.esimde kötü olmasın diye ona söylemedim.kafayi yiyorum ben ne yaptım diye

Lütfen sakin olun, sağlıklı bir gebelik öyle yolculukla falan sonlanmaz, eğer gebelikse bile sağlıklı devam etme ihtimali düşükmüş demek ki, memleketinize dönmüşsünüz madem doktorunuza anlatın durumu. Belki hormon tahlilleriyle falan anlaşılıyordur. Bundan sonra ona göre bir yol izlersiniz.

Evet kan vermeyi düşünüyorum belki çıkar diye

Kimyasal gebelik yaşamış siniz çok geçmiş olsun canım lütfen kendini harap etme kadınların çoğu yaşıyor bunu farkında bile olmuyorlar test yapmasaydin sende bilmeyeceksin. Sağlıklı olsaydı devam ederdi. Mart ayında ben de birebir aynısını yaşadım test yaptım pozitifti ertesi gün 7 saatlik yola çıktım ve 2 gün sonra aynı şekilde geldi benden de çok ağladım üzüldüm kendimi sucladim ama sonra anladimki sağlıklı olsa dururdu

Evet kan vermeyi düşünüyorum belki çıkar diye
Üzülmeyin, düşük yapmak annenin suçu değildir. Her kadının başına gelebilecek bir şey, sizin de nasibinizde vardır anne olmak, o bedeni yaratanın verdiklerini sorgulamak mümkün değil, olduğu gibi kabullenip çözüm aramak gerek.

Ah ahh naptım bennn
Siz birşey yapmamışsınız ki. Düşükse zaten engelleyemezdiniz. İsterseniz hiç kımıldamadan yatın, düşecek bebek düşer. Sağlıklı bebek de halter kaldırsanız yine düşmez. Üstelik düşük mü değil mi bilmiyorsunuz da. Bu kadar telaş, endişe neden ki? Gebelik kaybı sonrası adet düzensizlikleri de normal.

Çok istiyorduk kafaya takmaya çalışıyorum eşimde üzülüyor hala atlatamadik hatta daha iki gün önce bayağı oturdu ağladı ilk gebeliğim aklına gelince hiçbir problemimiz de yok yaşımızda çok genç ama kendi hatam belki evde uzansaydim bu şekilde olmayacaktı..kimyasal olduktan sonra ki ay hemen kalınabiliyormus diyorlar doğru mu..siz debemeye devam ettiniz mi

Haklısınız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok yıprandım

Çok istiyoruz eşimde bende..test yapmıştım silik çıkmıştı ama kan vermedim belki gerçekten gebelik vardı da yol yüzünden kendimi suçlu yorum

Ben 7 haftalık hamileyken otobüsle 22 saat yol gittim, bana mısın demedi. Dinlenme falan da yok arada, molalar ne kadarsa o kadar indik otobüsten, emin ol gebelikseydi ve sağlıklı olsaydı etkilenmezdi

Kan verip durumdan emin olun. Ayrıca bu da düşükse ya da kimyasalsa diye bence genetik testlerinizi de yaptırin esinizle tekrar benzer bir durum yaşamamak için.
Genetik testlerimin hepsini ilk düşükten sonra yaptırdık özelde hicbisey yok tertemizz çok şükür ilk gebeliğim de kese yırtılması dan dolayı düşükle sonuçlandı

Çok istiyoruz eşimde bende..test yapmıştım silik çıkmıştı ama kan vermedim belki gerçekten gebelik vardı da yol yüzünden kendimi suçlu yorum
Kendinizi suçlamayın lütfen. Düşükte annenin suçu yoktur. Sağlıksız gebelikleri (daha iyisini yapabilirim diye) vücut kendisi sonlandırır. Biyolojik bir şey yani. Gebeliğin devam edip etmemesi üzerinde bizim bir etkimiz yoktur. İki defa kürtaj oldum ben de. Biliyorum acaba şunu yapmasam böyle olur muydu diyecek çok şey bulacaksınız ama sizinle ilgili değil bu.

Kesinlikle haklısınız kendimi suçlayıp duruyorum rabbim en iyisini bilir.size de geçmiş olsun.rabbim en kısa zamanda mucizelerini nasip etsin bekleyenlere inşallah

Evet canım elhamdülillah Mayıs'ta hamile kaldım 8 haftam bitti. Kağan Kocatepe nim vidyolarini takip et bu konuda çok mantıklı açıklamaları var bende onları dinleye dinleye kendime geldim ve yeniden denedim yoksa üzüntüden mahvoluyordum

Birde burda bir arkadasim var fabrikada claisiyor ama ağır işler yapıyor tam 3 ay hamile olduğunu anlamamis bugün usuttum diye gidiyorlar cinsiyet öğreniyorlar. Dediki hamile olduğumu bilmeden çok ağır işler yaptım kurban olduğum Allah korumuş. Biz elimizden geleni yapalım dikkat edelim ama bazen pamuklara sarsan da durmuyor bazen yasayacaksa her türlü yaşatıyor Rabbim

Sağ salim kucağına nasip etsin rabbim.evet kağan beyi takip ediyorum bende bakalım hayırlısı en iyisi bu ay ovulasyon alıp tam gününde denemek herhalde bilmiyorum kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…