sanırım en kötü hayatı ben yaşıyorumdur

sacmasapanhayat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
4
-2
1
Merhaba. burayı yeni keşfettim ve içimi dökebilmek aynı zamanda fikir de alabilmek için derdimi siiznle paylaşıyorum. 23 yaşındayım bir firmada yurtiçi satış sorumlusuyum gelirim iyi. bu benim 2. evliliğim. ilk evliliğim kağıt üstünde bir evlilikti durumumuz kötüydü ve parası için biriyle evlendm ancak ne parasını yiyebildim ne istediğim gibi oldu herşey. babam hayatımızı mahvetti. dedemden kalan serveti karılarla kızlarla yedirdi bitirdi. annem ve 2 erkek kardeşim ve 10 yaşında. onlara bakabilmek için böyle bişey yapmıştım. sonra o adamdan ayrıldım ve yakın bir akrabamızla evlilik yaptım. beni çok sevyor. eşim 28 yaşında. çalışmaz etmez sürekli benden para yer. uyuşturucu bağımlısı. gazi mahallesinde yaşıyoruz ki oralar berbat yerler. babam cezaevine düştü dolandırıcılıktan annem ve kardeşlerimde uzak kalmasın diye onları da gaziye taşıdım. kaynanamla yaşıyorum. çünkü eşim olucak kişi eve kapıya bakmayı bırakın sürekli benden para yiyen birisi. benm çok zor dönemlerim oldu ve onların hepsinde yanımda oldu beni korudu kolladı geçmişimden kurtulmamı sağladı. özünde çok iyi bir insan ama allahın belası şu uyuşturucu onu mahvediyor. bırakması için ailesi herşeyi yapmış bende herleyi yaptım ama bırakamıyor çok ağrıları oluyor. çok zor günler yaşıyorum. tek basıma calısıp annemlere bakıyorum kocama bakıyorum kendime bakıyorum. hayatım o kadar zor ki. sizce napmalıyım. kocamı terkedersem kendisini öldürür ki daha önce gazi ormanında kendini asmışlığı var. bırakamam ama böyle de yaşamak istemiyorum. babam hapisten çıkabilir annem ve kardeşlerimi alıp çok uzaklara gitmek istiyorum.

Merhaba. burayı yeni keşfettim ve içimi dökebilmek aynı zamanda fikir de alabilmek için derdimi siiznle paylaşıyorum. 23 yaşındayım bir firmada yurtiçi satış sorumlusuyum gelirim iyi. bu benim 2. evliliğim. ilk evliliğim kağıt üstünde bir evlilikti durumumuz kötüydü ve parası için biriyle evlendm ancak ne parasını yiyebildim ne istediğim gibi oldu herşey. babam hayatımızı mahvetti. dedemden kalan serveti karılarla kızlarla yedirdi bitirdi. annem ve 2 erkek kardeşim ve 10 yaşında. onlara bakabilmek için böyle bişey yapmıştım. sonra o adamdan ayrıldım ve yakın bir akrabamızla evlilik yaptım. beni çok sevyor. eşim 28 yaşında. çalışmaz etmez sürekli benden para yer. uyuşturucu bağımlısı. gazi mahallesinde yaşıyoruz ki oralar berbat yerler. babam cezaevine düştü dolandırıcılıktan annem ve kardeşlerimde uzak kalmasın diye onları da gaziye taşıdım. kaynanamla yaşıyorum. çünkü eşim olucak kişi eve kapıya bakmayı bırakın sürekli benden para yiyen birisi. benm çok zor dönemlerim oldu ve onların hepsinde yanımda oldu beni korudu kolladı geçmişimden kurtulmamı sağladı. özünde çok iyi bir insan ama allahın belası şu uyuşturucu onu mahvediyor. bırakması için ailesi herşeyi yapmış bende herleyi yaptım ama bırakamıyor çok ağrıları oluyor. çok zor günler yaşıyorum. tek basıma calısıp annemlere bakıyorum kocama bakıyorum kendime bakıyorum. hayatım o kadar zor ki. sizce napmalıyım. kocamı terkedersem kendisini öldürür ki daha önce gazi ormanında kendini asmışlığı var. bırakamam ama böyle de yaşamak istemiyorum. babam hapisten çıkabilir annem ve kardeşlerimi alıp çok uzaklara gitmek istiyorum.
“Biz kaderinizi sizin çabanıza bağlı kıldık” bu ayet belki aydınlatır seni.. Yaş 23, iki evlilik, eminim devami da gelecektir. Umarım çocuk yapmazsın.

“Biz kaderinizi sizin çabanıza bağlı kıldık” bu ayet belki aydınlatır seni.. Yaş 23, iki evlilik, eminim devami da gelecektir. Umarım çocuk yapmazsın.
dini yorum yapmak yasak. Karşınızdaki kişinin Müslüman olup olmadığını biliyor musunuz?

. kocamı terkedersem kendisini öldürür ki daha önce gazi ormanında kendini asmışlığı var. bırakamam ama böyle de yaşamak istemiyorum. babam hapisten çıkabilir annem ve kardeşlerimi alıp çok uzaklara gitmek istiyorum.
Kendini öldürecegini zannetmiyorum. Zira uyusuturucu kullanmaya devam ederse zaten yasayan bir ölüden farki kalmayacak.
Ona sart kosun. Bir klinige yatip tedavi olmasam bu evlilik biter diyin.
Sirf kocaniza acidiginiz icin kendi hayatinizi mahfedemezsiniz.
Ilerde cocuklariniz olursa en büyük zarari onlar görür.

inanın herşey insanın elinde değildir. bazen çevresindeki insanlar tüm hayatını yönlendrebilir. benim yaşadıklarımı yaşayan biri şuan çok farklı yerlerde olabilirdi. ama ben nolursa olsun sürekli çalışmaya ailemi asla bırakmamaya çalıştım. buraya yazma amacım içimde artık patlama noktasına gelip kimseye bişey anlatamamam. sizleri tanımıyorum sizlerde beni tanımıyorsunuz. bana akıl verin yönlendirin diye yazdımç. bana kurandan ayetler okuyun diye değil veya aşşağılayn diyee değil

belkide daha da kötüleştirmek için her seyi kendiniz yapiyorsunuzdur?
para icin evlenmek falan ne alaka?
bir de yiyemedim demişsiniz adam akıllıymış 🌝
sizi cok sevdigine eminmisiniz simdiki esinizin, her turlu sorumsuzluk gırla uyarici madde kullanan calismayan evine karisina bile bakamayan bir adama siz bakiyorsunuz.
siz yiyememissiniz ama esiniz seviyorum ayagina sizi cok guzel yiyor bilmem farkindamisin

uyuşturucuyu kendi bırakamaz hastaneye gidecek

lakin 23 yaşında yurtiçi satış sorumlusu sıfatınızı ve iyi gelirinizi merak ettim

yani çizdiğiniz 23 yaşında, olumsuz ortamlarda büyümüş birisi yurtiçi satış sorumlusu mertebesine nasıl bu kadar kolay yükseldi

madem geliriniz iyi neden kv ile aynı evdesiniz hatta annenizi alıp aynı semte taşıdınız vs

eşiniz evi geçindiremese bile en azından bir de kv yi geçindirmezdiniz

bana çok gerçekçi gelmedi yazdıklarınız

yine de önerim basit aslında eşiniz evde bırakacağım, ay çok ağrılarım var, gidersen intihar ederim vs dediğinde alıp doktora götürmeniz yahut uyuşturucu almaya gittiğinde ihbar etmeniz

Açıkçası hayatımın en güzel yıllarını böyle bir adamla geçireceğime direkt ayrılırım hiç de umrumda olmaz kendisine ne yapacağı. Rehabilitasyon merkezi değilsiniz bırakın ne yapıyorsa yapsın. Annesi var başında o ilgilensin oğluyla. Her şey sizin elinizde maddi imkanlarınız da iyiymiş, isterseniz hayatınızı güzel bir şekilde yeniden inşa edebilirsiniz

Kendini öldürecegini zannetmiyorum. Zira uyusuturucu kullanmaya devam ederse zaten yasayan bir ölüden farki kalmayacak.
Ona sart kosun. Bir klinige yatip tedavi olmasam bu evlilik biter diyin.

belkide daha da kötüleştirmek için her seyi kendiniz yapiyorsunuzdur?
para icin evlenmek falan ne alaka?
bir de yiyemedim demişsiniz adam akıllıymış 🌝
sizi cok sevdigine eminmisiniz simdiki esinizin, her turlu sorumsuzluk gırla uyarici madde kullanan calismayan evine karisina bile bakamayan bir adama siz bakiyorsunuz.
siz yiyememissiniz ama esiniz seviyorum ayagina sizi cok guzel yiyor bilmem farkindamisin
babam yok diyorum o karılarla yerken evde 2 tane çocuğa ben bakmak zorundaydım. gittim patronumla evlendim. orospuluk yapmadım yatıp kalkıp günümü gün etmedim evlendim. o da hayatı burnumdan getirdi yaşadıklarıma karşılık rahat bir hayat dahi vermedi bana onu demek istemiştim

En kötü hayatı siz mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, tercihlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz. Hadi ailenize bakma bahanesiyle parası için ilk evliliğinizi yaptınız da, sonrasında bu size bir faydası olmayan para yiyici bağımlı adamla ne demeye evlendiniz? Çok mu lazımdı? Gazi mahallesi ve gazi ormanı detaylarına ise hiç anlam veremedim.

inanın herşey insanın elinde değildir. bazen çevresindeki insanlar tüm hayatını yönlendrebilir. benim yaşadıklarımı yaşayan biri şuan çok farklı yerlerde olabilirdi. ama ben nolursa olsun sürekli çalışmaya ailemi asla bırakmamaya çalıştım. buraya yazma amacım içimde artık patlama noktasına gelip kimseye bişey anlatamamam. sizleri tanımıyorum sizlerde beni tanımıyorsunuz. bana akıl verin yönlendirin diye yazdımç. bana kurandan ayetler okuyun diye değil veya aşşağılayn diyee değil
babam yok diyorum o karılarla yerken evde 2 tane çocuğa ben bakmak zorundaydım. gittim patronumla evlendim. orospuluk yapmadım yatıp kalkıp günümü gün etmedim evlendim. o da hayatı burnumdan getirdi yaşadıklarıma karşılık rahat bir hayat dahi vermedi bana onu demek istemiştim

Sakin ol dostum.......
Üslubunuz cok sert

Son düzenleme:
Anlamadığım şey şu. Madem çalışıyorsunuz niye parası için biriyle evlendiniz ya da niye 2. Evliliği yaptınız. Hani konu para ise zaten çalışıyorsunuz.

Sebepleriniz çok saçma görünüyor. Mantıklı ve tutarlı değil kararlarınız

Boşanın! Kocanız zaten madde kullanarak kendini öldürüyor üstelik finansmanı siz sağlıyorsunuz. Aynı hayatın içinde kalmaya devam edip en kötü hayat benim diye sızlanamazsınız

uyuşturucuyu kendi bırakamaz hastaneye gidecek

lakin 23 yaşında yurtiçi satış sorumlusu sıfatınızı ve iyi gelirinizi merak ettim

yani çizdiğiniz 23 yaşında, olumsuz ortamlarda büyümüş birisi yurtiçi satış sorumlusu mertebesine nasıl bu kadar kolay yükseldi

madem geliriniz iyi neden kv ile aynı evdesiniz hatta annenizi alıp aynı semte taşıdınız vs

eşiniz evi geçindiremese bile en azından bir de kv yi geçindirmezdiniz

bana çok gerçekçi gelmedi yazdıklarınız

yine de önerim basit aslında eşiniz evde bırakacağım, ay çok ağrılarım var, gidersen intihar ederim vs dediğinde alıp doktora götürmeniz yahut uyuşturucu almaya gittiğinde ihbar etmeniz
1. si kendimi bildim bileli hep çalıştım ve satış bölümündeydim. çalıştığım şirkette satış sorumlusu diye geçiyor satış temsilcisi de diyebilirsiniz siz öyle hoşunuza gidicekse .
gelirim iyi ama anneme ve kardeşlerime de bakmak zorundayım aldığımı onlarla kocama veriyorum ayrı eve çıksam kirayı nasıl ödücem evi nasıl çeviricem. şimdi kirayı kayınpederim ve kayınvalim karşılıyor onlar evi geçidiriyorç

insana kendi ebeveyninin vermedigi rahati baska adamlardan beklemek çok sacma ama yasin kucuk daha bunu anlaman zaman alacak.
benim de babam yoktu hemde hic yoktu hic gormedigim bir babadan bahsediyorum ama gidip kimseyle parasi için evlenmedim bunun babasizlikla tek alakasi icinizdeki eksiklik boşluk maalesef.
o adami birak daha genceciksin elin esrarkeş adamini beslemekle falan ne işin var senin?

Düşene bir tekme de sen vur diyemem ama düşenin ayağa kalkmaya niyeti yoksa durum bunu gösteriyor.

Kazandığı 3 kuruşu uyuşturucuya verip senin sırtından geçinen insanın seni çokta sevdiğini sanmam yani kendini falan asmaz.

2 defa hayatını karartmışsın, annene kardeşlerine çok rahatlıkla bakardın ve işin acısı hala hayatını karartmaya devam ediyorsun daha gencecik kızsın ömür boyu böyle mi yaşamayı tercih edersin ?
Yoksa boşanıp annen ve kardeşinle yeni düzende huzurlu yaşamayı ?
Kararını sen ver.

Back
X