- 19 Ocak 2021
- 4
- -2
- 1
- Konu Sahibi sacmasapanhayat
Merhaba. burayı yeni keşfettim ve içimi dökebilmek aynı zamanda fikir de alabilmek için derdimi siiznle paylaşıyorum. 23 yaşındayım bir firmada yurtiçi satış sorumlusuyum gelirim iyi. bu benim 2. evliliğim. ilk evliliğim kağıt üstünde bir evlilikti durumumuz kötüydü ve parası için biriyle evlendm ancak ne parasını yiyebildim ne istediğim gibi oldu herşey. babam hayatımızı mahvetti. dedemden kalan serveti karılarla kızlarla yedirdi bitirdi. annem ve 2 erkek kardeşim ve 10 yaşında. onlara bakabilmek için böyle bişey yapmıştım. sonra o adamdan ayrıldım ve yakın bir akrabamızla evlilik yaptım. beni çok sevyor. eşim 28 yaşında. çalışmaz etmez sürekli benden para yer. uyuşturucu bağımlısı. gazi mahallesinde yaşıyoruz ki oralar berbat yerler. babam cezaevine düştü dolandırıcılıktan annem ve kardeşlerimde uzak kalmasın diye onları da gaziye taşıdım. kaynanamla yaşıyorum. çünkü eşim olucak kişi eve kapıya bakmayı bırakın sürekli benden para yiyen birisi. benm çok zor dönemlerim oldu ve onların hepsinde yanımda oldu beni korudu kolladı geçmişimden kurtulmamı sağladı. özünde çok iyi bir insan ama allahın belası şu uyuşturucu onu mahvediyor. bırakması için ailesi herşeyi yapmış bende herleyi yaptım ama bırakamıyor çok ağrıları oluyor. çok zor günler yaşıyorum. tek basıma calısıp annemlere bakıyorum kocama bakıyorum kendime bakıyorum. hayatım o kadar zor ki. sizce napmalıyım. kocamı terkedersem kendisini öldürür ki daha önce gazi ormanında kendini asmışlığı var. bırakamam ama böyle de yaşamak istemiyorum. babam hapisten çıkabilir annem ve kardeşlerimi alıp çok uzaklara gitmek istiyorum.