Sanirim esim beni aldatiyor

Laf yetiştirmek değil, isteyen istediği insanı alıntılayabilir, saygı çerçevesi içerisinde dileyen dilediğine yazabilir. Hala emir vererek konuşuyorsunuz benimle böyle konuşamazsınız. Aynı hadden size bolca lazım.
Evet boşan demek çok kolay, bir evlilikte sadakatsizlik varsa ne yapılır, sizin yapmasını söylediğiniz gibi "nasılsa kadın yok" diyip göz ardı mı etmeli? Siz öyle yaparsınız o zaman. Bir daha alıntılarsanız cevap vermeyeceğim, iyi günler.

Bana had bildirmek senin haddin degil.Sen hangi vasifla had bildiriyorsun ki?

Bence eşini üstelememen gerekiyor erkekler sıkılmaya grlmiyor bir bayan bir konuda üstüne giderse o fazlasını yapar sen sadece ona odaklan ve çok çok ilgilrn sevgini göster o zamnla düzelecek inş bol bol dua et krndine belkide bu senin imtihanındır 😞

imtihan
dua
ahahahahaha
kafalar cok guzeeeel kutsal penis aşkına

Once sen haddini bil dedin.Sen her onune gelene had mi bildirirsin?
Ben size laf yetiştirmedim, haddiniz i bilin benimle böyle konuşamazsınız dedim. Benimle azarlar tarzda konuşma hakkını size kim verdi. İnsan gibi sizi alıntılayıp fikrimi belirttim ama aldığım tepki pek insanca değildi. Laftan anlamayan insanlara karşı alerjim var, bu konuşma burada bitsin diyorum ısrarla yazıyorsunuz, derdiniz nedir?

Bence eşini üstelememen gerekiyor erkekler sıkılmaya grlmiyor bir bayan bir konuda üstüne giderse o fazlasını yapar sen sadece ona odaklan ve çok çok ilgilrn sevgini göster o zamnla düzelecek inş bol bol dua et krndine belkide bu senin imtihanındır 😞
Ha gurursuz olsun, aldatılsa da göz yumsun diyorsun yani. Ok.

Ben size laf yetiştirmedim, haddiniz i bilin benimle böyle konuşamazsınız dedim. Benimle azarlar tarzda konuşma hakkını size kim verdi. İnsan gibi sizi alıntılayıp fikrimi belirttim ama aldığım tepki pek insanca değildi. Laftan anlamayan insanlara karşı alerjim var, bu konuşma burada bitsin diyorum ısrarla yazıyorsunuz, derdiniz nedir?

Şu yazdiklariniz cok nahoş.Simdide insanligimi mi sorguluyorsun? Ya siz nasil mukemmel bir varliksiniz ki had bildiriyorsunuz , insanliklarini sorguluyorsunuz?
Sizinle seviyeli bir tartisma yapmak mumkun degil.Daha fazla seninle.polemige girmek istemiyorum.

Bana laf yetistirmeyi birakta konu sahibine onerin ne onu soyle...
Gelip alinti yapip bana yazan sensin.O sebeple bana laf yetistiyorsun.Sen haddini bileceksin.
Bosansin demek ne kadar kolay degil mi.
Sana cok fazla vakit ayirdim.Yazdilarima cevap yazma.Ben konus sahibine yazdim.Seni ilgilendiren bir durum yok.
Bana had bildirmek senin haddin degil.Sen hangi vasifla had bildiriyorsun ki?
Once sen haddini bil dedin.Sen her onune gelene had mi bildirirsin?
Şu yazdiklariniz cok nahoş.Simdide insanligimi mi sorguluyorsun? Ya siz nasil mukemmel bir varliksiniz ki had bildiriyorsunuz , insanliklarini sorguluyorsunuz?
Sizinle seviyeli bir tartisma yapmak mumkun degil.Daha fazla seninle.polemige girmek istemiyorum.
Evet, sizin seviyeniz buysa ben sizin kadar seviyeli olmak istemiyorum. İyi günler.

Aslında kimse başına gelmeden ne yapacagını bılemez. O an hangı duygu durumuyla bas basa kalacagımızı bılmedıgımızden rahat rahat yazarız sımdı bız sana.İlk yaptıgın gıbı hemen tepkı verme derım ben ama zaman da kaybetme. Aslında ilk gördüğünde atacaktın kafasına o telefonuda neyseki bu sefer fevri olmamıssın. Bır de soz konusu boyleyken aranızda yakınlasmada olmuyor sanırım. Dusunuyorum da bıle bıle lades e nasıl katlanırım ben. Bu bıze yapılan en buyuk haksızlık olurdu heralde.

Ortada 2,5 yaşında bir kızım var o yüzden her şey daha zor . Çok şükür çalışıyorum işim var kimseye muhtaç değilim ama kızımı Düşünüyorum. Şimdi ona konuyu açsam bir şekilde inkar edecek o yüzden sanırım sabredip daha çok kanıt toplamak dediğim gibi dikkatli olup siliyor . Giriş yapmak için kullandığı email adres diğer email adresine bağlı Yani adresi bulsam şifreyi unutum tıklarsam diğer email adresine mail gideceği için şifreyi değiştirebilirim çünkü diğer email adresin şifresini biliyorum. Bana nasıl daha çok kanıt toplayacağını dair fikir verebilir misiniz casus bir program yüklesem olır mu

Takip programı kur..elbet yakalarsın..maile gerek yok

Merhaba hanımlar,

Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık o yüzden size yazmak istedim direk konuya girmek istiyorum . Biraz karışık yazarsam kusura bakmayın.
Bundan yaklaşık bir yıl önce eşimi Instagram’da bir kadına mesajlaşmasını yakaladım daha sonra özür diledi bir şekilde affettim.
O günden beri eşimin telefonu devamlı karıştırırım takip ederim ama onun haberi olmadan gizli gizli elbette ama bu sürede devamlı laf sokmaların hiç bitmedi. En son hatasında ona söylemiştim bir tek hatası daha olsun direk babasına Diyeceğimi.
Son 1-2 haftadır telefonunda farkettim ki bir tanışma sitesine giriyor ama daha sonradan uygulamayı siliyor . Daha önce olduğu gibi ani karar verip hemen hemen ona söylemek istemiyorum yoksa bir şekilde yalan uyduracak konu kapanacak bu sefer kanıt toplamaya karar verdim ama içim içime sığımıyor duramıyorum ve çok dikkatli oluyor tüm kanatları siliyor şu an elimde kanıt olarak sadece bir kadın ona yazışmaları var ama çok kısa onun olduğu bile belli olmuyor ve o siteye girdiğine dair bir Mesaj var. Benim bilmediğim bir email adresinden bu siteye kayıt olduğu için Bir şey yapamıyorum mail adresini bulsam bana yetecek.
ne yapacağım bilmiyorum iki seçenek var ya telefonunu elinden alıp zorla o şifreyi istiycem Ya da bekleyip kanıt toplayacağım ama çok dikkatli olduğu için uzun sürecek ve çok sabırsızım duramıyorum çünkü ona normal davranamıyorum kendimi salak yerine konulmuş hissediyorum Zoruma giden ben onun yanı başındayken o sitelere girmesi.
Daha önce sadece kadınlarla eğlencesine konuştuğunu kesinlikle Görüşmediğinibeni aldatmayacağını söylemişti ama bu da bir aldatma şeklidir ve nedense inanıyorum ileri gitmeyeceğine sadece konuşmadan ibaret olacağını veya bilmiyorum çok safım.

Lütfen sadece eleştirecek olanlar yazmasın yardım istiyorum sadece
boswer dedektifli inan insan kendini yipratiyaor boyle adamlara hic bise yapamazsin cunku esi helaligi varkrn baska heycan aramak ne ama egerki seni ne sekilde aldatiyorsa Allah yanina birakmaz ve karsina cikarir yazikk vallah biz magdur kadinlara yazik

Bı daha olursa bosayacagım seni demek yerine, babana söyleyeceğim nedir?

Bu tip herıflerden bosanmamak ıcın kendinizi kandırmanıza beyhude cabalarınıza akıl sır ermiyor.

Bosan demesi kolay bir yuva kolay kurulmuyorcular gelmeden söyleyim, bosan demesi kadar bosanması da kolay.

Nasıl olsa ayrılamayacaksın o yüzden boşuna çabalama. Kapa gözünü yaşa hayatını. Babasına söylemek için fazla büyük değil mi eşiniz.
Eğer ayrılmaya gücü yoksa bir kadının hiç bu topa girip ortalığı bulandırmayacak. Yoksa erkeklerin gözünde gurursuz, herşeyi affeden biri olarak görünüyorsunuz ve emin olun bu daha kötü görünüyor uzaktan

Yani anlamıyorum işleri buraya nasıl getiriyorsunuz? Tek bir ihanetini gördün duydun yakaladın nasıl miden sindirdi.. nasıl hala evcilik oynadın, bu adam sana ihanet etmiş ihanet sırtından vurmuş seni, nasıl sırtını dönersin yaslarsın ona bir daha, çocuğun var evet onun mutsuz bir yuvada büyümesi kadar kötü birşey ne olabilir? Hep diyorum aldatılan kadınlara; ağla dizlerinin üstüne çök, ama kalk oradan kalk ve kendine onurlu bir hayat kur

Merhaba hanımlar,

Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık o yüzden size yazmak istedim direk konuya girmek istiyorum . Biraz karışık yazarsam kusura bakmayın.
Bundan yaklaşık bir yıl önce eşimi Instagram’da bir kadına mesajlaşmasını yakaladım daha sonra özür diledi bir şekilde affettim.
O günden beri eşimin telefonu devamlı karıştırırım takip ederim ama onun haberi olmadan gizli gizli elbette ama bu sürede devamlı laf sokmaların hiç bitmedi. En son hatasında ona söylemiştim bir tek hatası daha olsun direk babasına Diyeceğimi.
Son 1-2 haftadır telefonunda farkettim ki bir tanışma sitesine giriyor ama daha sonradan uygulamayı siliyor . Daha önce olduğu gibi ani karar verip hemen hemen ona söylemek istemiyorum yoksa bir şekilde yalan uyduracak konu kapanacak bu sefer kanıt toplamaya karar verdim ama içim içime sığımıyor duramıyorum ve çok dikkatli oluyor tüm kanatları siliyor şu an elimde kanıt olarak sadece bir kadın ona yazışmaları var ama çok kısa onun olduğu bile belli olmuyor ve o siteye girdiğine dair bir Mesaj var. Benim bilmediğim bir email adresinden bu siteye kayıt olduğu için Bir şey yapamıyorum mail adresini bulsam bana yetecek.
ne yapacağım bilmiyorum iki seçenek var ya telefonunu elinden alıp zorla o şifreyi istiycem Ya da bekleyip kanıt toplayacağım ama çok dikkatli olduğu için uzun sürecek ve çok sabırsızım duramıyorum çünkü ona normal davranamıyorum kendimi salak yerine konulmuş hissediyorum Zoruma giden ben onun yanı başındayken o sitelere girmesi.
Daha önce sadece kadınlarla eğlencesine konuştuğunu kesinlikle Görüşmediğinibeni aldatmayacağını söylemişti ama bu da bir aldatma şeklidir ve nedense inanıyorum ileri gitmeyeceğine sadece konuşmadan ibaret olacağını veya bilmiyorum çok safım.

Lütfen sadece eleştirecek olanlar yazmasın yardım istiyorum sadece
Çok safsın konusmaya niye yelteniyo saniyosun ayrıca o seni yakalasaydı ilk seferde sence ne yapardı otur düşün ona gore at bundan sonraki adımını

Back
X