Sanirim esim beni aldatiyor

Adam aleni aldatıyor daha önce de aldatmış boşanmamışsınız, şimdi kanıt toplayıp ne yapcaksınız ki yine boşnmaya niyetiniz yok ki???

Babası bağırıp çağırdı diyelim eşiniz de max 3-6ay uslu durdu sonra yine rahat durmicak. Eşiniz gibi adamların cibilliyeti belli hayatboyu aldatılcaksınız. Eve bağlansın diye 2. çocuğu da yaparsınız eminim sizinki gibi evlilikler hep bu şekilde oluyor.

Son düzenleme:
Sitenin ismi nedir ?
Eşinizin özelliklerini aratın siteden .Resmi bile çıkabilir .Yasadıgınız şehiri ,yasını vs özelliklerini .O filtreleme de ki çıkan kişilere sabırla bakın belki bi bilgiden yakalarsınız profili .
Eğer üyelere bakmak için üyelik istiyorsa gerekirse üye olup bakın .Hatta çok güzel kadın bi foto koyun şehir vs belirtin onun size yazmanızı saglayın .

Ama bence bunların hiç birine de gerek yok bunları sorunuzun cevabına istinaden yazdım ,asıl bilgi siteye ye üye olduğunu gösteren elinizde ki bilgi içeriği.Yani ne yapıp ne ettiğinin bi önemi yok adamın arayışı belli.Açıklamasının hiç bir hükmü yok özünde.

Aldatmaya fırsat bulup aldatanlardan bile değil, aldatmak için özel gayret sarf eden kişiliği oturmamış ahlak yoksunu erkeklerden .

Merhaba hanımlar,

Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık o yüzden size yazmak istedim direk konuya girmek istiyorum . Biraz karışık yazarsam kusura bakmayın.
Bundan yaklaşık bir yıl önce eşimi Instagram’da bir kadına mesajlaşmasını yakaladım daha sonra özür diledi bir şekilde affettim.
O günden beri eşimin telefonu devamlı karıştırırım takip ederim ama onun haberi olmadan gizli gizli elbette ama bu sürede devamlı laf sokmaların hiç bitmedi. En son hatasında ona söylemiştim bir tek hatası daha olsun direk babasına Diyeceğimi.
Son 1-2 haftadır telefonunda farkettim ki bir tanışma sitesine giriyor ama daha sonradan uygulamayı siliyor . Daha önce olduğu gibi ani karar verip hemen hemen ona söylemek istemiyorum yoksa bir şekilde yalan uyduracak konu kapanacak bu sefer kanıt toplamaya karar verdim ama içim içime sığımıyor duramıyorum ve çok dikkatli oluyor tüm kanatları siliyor şu an elimde kanıt olarak sadece bir kadın ona yazışmaları var ama çok kısa onun olduğu bile belli olmuyor ve o siteye girdiğine dair bir Mesaj var. Benim bilmediğim bir email adresinden bu siteye kayıt olduğu için Bir şey yapamıyorum mail adresini bulsam bana yetecek.
ne yapacağım bilmiyorum iki seçenek var ya telefonunu elinden alıp zorla o şifreyi istiycem Ya da bekleyip kanıt toplayacağım ama çok dikkatli olduğu için uzun sürecek ve çok sabırsızım duramıyorum çünkü ona normal davranamıyorum kendimi salak yerine konulmuş hissediyorum Zoruma giden ben onun yanı başındayken o sitelere girmesi.
Daha önce sadece kadınlarla eğlencesine konuştuğunu kesinlikle Görüşmediğinibeni aldatmayacağını söylemişti ama bu da bir aldatma şeklidir ve nedense inanıyorum ileri gitmeyeceğine sadece konuşmadan ibaret olacağını veya bilmiyorum çok safım.

Lütfen sadece eleştirecek olanlar yazmasın yardım istiyorum sadece
Bence eşini üstelememen gerekiyor erkekler sıkılmaya grlmiyor bir bayan bir konuda üstüne giderse o fazlasını yapar sen sadece ona odaklan ve çok çok ilgilrn sevgini göster o zamnla düzelecek inş bol bol dua et krndine belkide bu senin imtihanındır 😞

Daha önce sadece kadınlarla eğlencesine konuştuğunu

nasıl bir eğlence şekli imiş bu sordunuz mu?
bir kere aldatılmak eşinizin ikinci sizin suçunuz.
hala kanıt peşindesiniz ispatlasanız da yapacağınız şey babasına şikayet etmek.
eh kp de tek ayak üstünde durma cezası verir olay kapanır.
siz kendinizi 1 sene boyunca dedektifçilik oynamaya diken üstünde yaşamaya mahkum etmişsiniz.
hayatınızı böyle idame ettirmeyi mi kendinize reva görüyorsunuz?

İnstagram da mistikdiyebiri adlı bir kişi var. Bu konularda iyi. Ona yazabilirsin

yahu koca adamı " beni aldatırsan babana söylerim eee" diye mi tehdit ediyorsunuz? aldatmış işte bir kere ve affetmişsiniz adama da nasılsa affediyor diye açık kapı doğmuş.sizinle baba korkusu için evli kalınca mutlu mu ediyor bu sizi?adamın huyu bu belli , arayışta sürekli.boşanacaksan eyvallah devam et aramaya delil bulup kendine ekran görüntüsü at mahkemede öteki olaydan da tanıklar sunarsın olur biter, boşanmayacaksan adamın huyunu kabullen görmezden gel.

Bi sitede bu yorumları yapmışlar o tanıma sitesine b. ktan basit dizayinin yani sira icinde barindirdigi insanlarin kalitesi de epey boktan olan dating sitesi. acik soylemek gerekirse burada takilan bayan profilinin hepsi cok afedersiniz yoldan çıkmış kadınlar o yuzden bir hata edip account actiysaniz derhal ayni hizda kapatmanizi yelkenleri baska sulara cevirmenizi oneririm :)
30.12.2012 17:00 bizdik
maalesef kayit olma gibi bir hatada bulundum.

fotojenik degilseniz afedersiniz siktir edin.

once cidden konusabilecegim insanlara mesaj yazdim. 3-5 cumle iceren, profiliyle alakali birseyler yazdim, kibarcada cevap bekledigimi soyledim.

direk bloklayani mi bulursun, gorupte cevap vermeyenini mi. artik bu siteye girenler neyi bekliyorsa bilemedim.

neyse dedim, standardimizi dusururuz. yolda yuzune bile bakmayacagim tipleri ekledim, yok anam. yine blokluyorlar. 3-5 kisi kabul etti ama onlara da sanirim anladigim kadariyla kimse mesaj atmamis (anlayin demek istedigimi).

ulan ben bu kadar mi cirkinim dedim, ciktim disari barda hemen 3-5 kadinla rahat muhabbet kurdum rahatladim, ozguvenim yerine geldi.

asil merak ettigim olay ise; ee beni begenmiyosa kimi begeniyo lan bunlar diye baktim. ben karsi cins olsam gordugum 20 profilin 1-2 tanesine evet derdim, ki bunlarin arasinda benim gibi tiplere baktim yani (sosyal statusu iyi olan, gidipte tek gayesi aptal saptal fotograf cektirmeyen, yuzu gozu duzgun tiplerden bahsediyorum; pic heriflerden degil).

sonuc olarak uyeligimi sildim, daha sonra bidaha girip acaba eski teklif yolladiklarim hala sitede mi diye baktim, evet. her gun siteye giriyorlar. e amk neden paso her gun siteye giriyosun, yok iste aradigin tip??? diye kendimi ali koyamiyorum.

Çalışıyor musunuz kendi ayaklarınızın üstünde durabilir misiniz delil olmadan boşanırsanız kocanız hem kızınızı elinden alır hemde size zorluk çıkartır babasına da güvenmeyin kimse bosanıp gelen koca adamı evinde çekmez baktığımız yeter mantığıyla sizi barıstırmaya çalısırlar

Bence kanıt toplayın sabredin. Diğer türlü eğer yaptıysa bahane bulur sizi kandırır. Yapmadiysa siz rezil olursunuz.

Bence eşini üstelememen gerekiyor erkekler sıkılmaya grlmiyor bir bayan bir konuda üstüne giderse o fazlasını yapar sen sadece ona odaklan ve çok çok ilgilrn sevgini göster o zamnla düzelecek inş bol bol dua et krndine belkide bu senin imtihanındır 😞

Cidden anlamıyorum.
Adam aldatmış ve hala aldatmaya devam ediyor. En azından teşebbüs ediyor.
Siz de aman üstüne gitme kocisine ilgi goster, çünkü Paşazade sıkıntıya gelemez ve ilgisizlik nedenine zaten bunları yapmıştır değil mi?
Oysa ki bu durumda koca denen şahsın bir şeyler yapması beklenirken siz tutmuş aldatılan kadına alttan al diyorsunuz.

Anladim arkdaslar bi yanim o msjlarin icergini gormek istiyor bi yanim diyo bosver. :( sizce bu aksam cocuk uyuduktan sonra cekip gitmesini soyliyim mi yoksa takibe devam mi
Yuz Ne bakasim yok resmen rol yapiyorum

Anladim arkdaslar bi yanim o msjlarin icergini gormek istiyor bi yanim diyo bosver. :KK43: sizce bu aksam cocuk uyuduktan sonra cekip gitmesini soyliyim mi yoksa takibe devam mi
Yuz Ne bakasim yok resmen rol yapiyorum
Bence net kanıtlar bul canım inkar şansı bırakma

Karnima agrilar giriyo titreme tuttuyo skkntidan delil toplamak icin ne kadar sabredebilirim bilmiyorum

siz yapsaniz namus cinayeti olur.

yahu anlamiyorum cidden. zaten bosanmayacaksin ne diye adamin telefonunu kurcaliyorsun ki?

cocuk gibi bir daha yapma demek , komedi !

babasi ne yapacak? kulagini mi cekecek ? erkek adam yapar olur arada oyle seyler diyecek.

1 kez aldatilinca karsi taraf, 2.kez olursa siz suclusunuzdur.

siz alismissiniz aldatilmaya. esinizi paylasmaya. hastalik bulasmasa bari size.

yil 2020, 2040 olsa bile kafalar degismeyecek.

Gerçekten çok safsınız. Konuşmalar evrilip buluşmaya dönüşmez mi sanıyorsunuz? Herkesten her şeyi bekleyin bu devirde. Karaktersiz adinin teki evli olduğunuz herif. Siz gibi kadınları üzüyorlar ya nefret ediyorum bu uçkuru gevşek erkek müsveddelerinden.

Serin kanlı olmaya çalışın, eğer boşanacaksanız araştırın yoksa hiiçç ardına düşüp de yüzgöz olmayın. Arsızlığı ele alır hepten.

Gerçekten çok safsınız. Konuşmalar evrilip buluşmaya dönüşmez mi sanıyorsunuz? Herkesten her şeyi bekleyin bu devirde. Karaktersiz adinin teki evli olduğunuz herif. Siz gibi kadınları üzüyorlar ya nefret ediyorum bu uçkuru gevşek erkek müsveddelerinden.

Serin kanlı olmaya çalışın, eğer boşanacaksanız araştırın yoksa hiiçç ardına düşüp de yüzgöz olmayın. Arsızlığı ele alır hepten.
Bu aksam evden defetmeyi dusunuyorum ama inkar edevilir elimde pek bisey yok

Back
X