Sanirim esim beni aldatiyor

Telefonu ıphone sa şifreler kayıtlı kalıyor geçmişten silse bile parmak izi yada yüz tanımayla parolaların hepsine ulaşabilirsiniz

Eşinizi en iyi siz bilirsiniz inkar edecekse delil toplayıp babasınada eşinize de gösterip boşanmak istiyorum diyin ama boşanmayacaksınız bunu yaparsanız sonrasında daha net aleni aldatılırsınız önce göreceğiniz şeylerle boşanackmısınız onun kararını verip ona göre delil toplayın yadahiç birşey yapmayın.

Amacınız kanıt toplamaksa, sabırlı olmanız gerekiyor.
Kendisini yontup, karekterini oturtamamış birini babasının azarıyla rayına koyamazsınız.
Anne baba korkusu bir yere kadar, insanın içinden gelmeli ailesini sahiplenmek ve bunun bilinciyle yaşamak.

Eşinizi aklamak için söylemiyorum ama bana da bazen bu tür mailler geliyor. Hatta sana şu kişiden mesaj geldi diye maillerim de var. Adını sanını duymadığım siteler. Sanırım alışveriş yaparkenki kayıtlarımı kullanıyorlar. İyice araştırmadan bi adım atmayın bence.

Konuşma aldatma sayılmıyor diyorsanız, tek gecelik yada paralı ilişkiler yaşamasıda size aldatma gelmeyecek. Çok uzak bir ihtimal değil bunları yapması... Affetmemeliydiniz.

Kanıt toplayıp boşayın ve donuna kadar alın...

Kullanıcı adını biliyorsanız adamın sizde kaydolun siteye mesajlasin. Kullanıcı adını bilmiyorsanız nasıl olur biledim

Merhaba hanımlar,

Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık o yüzden size yazmak istedim direk konuya girmek istiyorum . Biraz karışık yazarsam kusura bakmayın.
Bundan yaklaşık bir yıl önce eşimi Instagram’da bir kadına mesajlaşmasını yakaladım daha sonra özür diledi bir şekilde affettim.
O günden beri eşimin telefonu devamlı karıştırırım takip ederim ama onun haberi olmadan gizli gizli elbette ama bu sürede devamlı laf sokmaların hiç bitmedi. En son hatasında ona söylemiştim bir tek hatası daha olsun direk babasına Diyeceğimi.
Son 1-2 haftadır telefonunda farkettim ki bir tanışma sitesine giriyor ama daha sonradan uygulamayı siliyor . Daha önce olduğu gibi ani karar verip hemen hemen ona söylemek istemiyorum yoksa bir şekilde yalan uyduracak konu kapanacak bu sefer kanıt toplamaya karar verdim ama içim içime sığımıyor duramıyorum ve çok dikkatli oluyor tüm kanatları siliyor şu an elimde kanıt olarak sadece bir kadın ona yazışmaları var ama çok kısa onun olduğu bile belli olmuyor ve o siteye girdiğine dair bir Mesaj var. Benim bilmediğim bir email adresinden bu siteye kayıt olduğu için Bir şey yapamıyorum mail adresini bulsam bana yetecek.
ne yapacağım bilmiyorum iki seçenek var ya telefonunu elinden alıp zorla o şifreyi istiycem Ya da bekleyip kanıt toplayacağım ama çok dikkatli olduğu için uzun sürecek ve çok sabırsızım duramıyorum çünkü ona normal davranamıyorum kendimi salak yerine konulmuş hissediyorum Zoruma giden ben onun yanı başındayken o sitelere girmesi.
Daha önce sadece kadınlarla eğlencesine konuştuğunu kesinlikle Görüşmediğinibeni aldatmayacağını söylemişti ama bu da bir aldatma şeklidir ve nedense inanıyorum ileri gitmeyeceğine sadece konuşmadan ibaret olacağını veya bilmiyorum çok safım.

Lütfen sadece eleştirecek olanlar yazmasın yardım istiyorum sadece

Google ye etkinliğim yazın arama motoruna ilk çıkan site var welcome to my activity diye ona gir ve arsa doğru indiğimde hangi siteye kaç kez girmiş whataapta instagrama me zaman girmiş görürsün sadece içerik olmuyor ne yazıkki ama sitenin ismini bulsan felan sana yeter fake herpa ac illaki eşini bulursun konuşma başlat delilini topla

Merhaba hanımlar,

Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık o yüzden size yazmak istedim direk konuya girmek istiyorum . Biraz karışık yazarsam kusura bakmayın.
Bundan yaklaşık bir yıl önce eşimi Instagram’da bir kadına mesajlaşmasını yakaladım daha sonra özür diledi bir şekilde affettim.
O günden beri eşimin telefonu devamlı karıştırırım takip ederim ama onun haberi olmadan gizli gizli elbette ama bu sürede devamlı laf sokmaların hiç bitmedi. En son hatasında ona söylemiştim bir tek hatası daha olsun direk babasına Diyeceğimi.
Son 1-2 haftadır telefonunda farkettim ki bir tanışma sitesine giriyor ama daha sonradan uygulamayı siliyor . Daha önce olduğu gibi ani karar verip hemen hemen ona söylemek istemiyorum yoksa bir şekilde yalan uyduracak konu kapanacak bu sefer kanıt toplamaya karar verdim ama içim içime sığımıyor duramıyorum ve çok dikkatli oluyor tüm kanatları siliyor şu an elimde kanıt olarak sadece bir kadın ona yazışmaları var ama çok kısa onun olduğu bile belli olmuyor ve o siteye girdiğine dair bir Mesaj var. Benim bilmediğim bir email adresinden bu siteye kayıt olduğu için Bir şey yapamıyorum mail adresini bulsam bana yetecek.
ne yapacağım bilmiyorum iki seçenek var ya telefonunu elinden alıp zorla o şifreyi istiycem Ya da bekleyip kanıt toplayacağım ama çok dikkatli olduğu için uzun sürecek ve çok sabırsızım duramıyorum çünkü ona normal davranamıyorum kendimi salak yerine konulmuş hissediyorum Zoruma giden ben onun yanı başındayken o sitelere girmesi.
Daha önce sadece kadınlarla eğlencesine konuştuğunu kesinlikle Görüşmediğinibeni aldatmayacağını söylemişti ama bu da bir aldatma şeklidir ve nedense inanıyorum ileri gitmeyeceğine sadece konuşmadan ibaret olacağını veya bilmiyorum çok safım.

Lütfen sadece eleştirecek olanlar yazmasın yardım istiyorum sadece
Çok üzgünüm ama sizi bu duruma düşürmüş düşürüp bu şekilde düşündürmesi bile yeterli bir kanıt.Ayrıca bir kanıt toplamanıza gerek yok sohbet sitelerine girmiş olması bile yeterli bence

Okurken bir daha yaparsan "seni asla affetmem cumlesini beklerken "babana soylerim"i gorunce cok sasirdim...
Babasindan korktugu icin degil, sizi sevdigi icin kızını sevdigi icin, ailesine deger verdigi icin bunu yapmamali aklindan bile gecirmemeli...
Sahsen esim anne baba korkusundan degil de beni gercekten sevdigi icin bu evlilige deger verdigi icin aklindan bunu gecirmemeli bile..
Bırakın allah aşkına babasindan degil de sizi kaybetmekten korksun..

O arkadaslik sitelerinde hic bayan uye yok.Rahat ol enayileri soguslemek icin kurulmus siteler onlar.
Nereden biliyorsunuz? Bütün üyelere tek tek bakıp incelediniz mi? Onu geçtim, hepsi erkek bile olsa aldatmaya yeltenmiş mi yeltenmiş. Devamı gelir.

Size laf yetiştirmiyoruz, haddinizi bilin.
Boşansın.

Gelip alinti yapip bana yazan sensin.O sebeple bana laf yetistiyorsun.Sen haddini bileceksin.
Bosansin demek ne kadar kolay degil mi.
Sana cok fazla vakit ayirdim.Yazdilarima cevap yazma.Ben konus sahibine yazdim.Seni ilgilendiren bir durum yok.

Cok komikmis,esek kadar adami seni babana soylerim diye tehdit etmek. Nasil da korkmustur simdi ;) arkadasim saka mi yapiyorsunuz? Bir kere aldatmis affetmissiniz. Simdi delil toplamak ne isinize yarayacak babasi icin mi topluyorsunuz delilleri?

Gelip alinti yapip bana yazan sensin.O sebeple bana laf yetistiyorsun.Sen haddini bileceksin.
Bosansin demek ne kadar kolay degil mi.
Sana laf yetistiremeyegim.
Laf yetiştirmek değil, isteyen istediği insanı alıntılayabilir, saygı çerçevesi içerisinde dileyen dilediğine yazabilir. Hala emir vererek konuşuyorsunuz benimle böyle konuşamazsınız. Aynı hadden size bolca lazım.
Evet boşan demek çok kolay, bir evlilikte sadakatsizlik varsa ne yapılır, sizin yapmasını söylediğiniz gibi "nasılsa kadın yok" diyip göz ardı mı etmeli? Siz öyle yaparsınız o zaman. Bir daha alıntılarsanız cevap vermeyeceğim, iyi günler.

Back
X