Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo arkadas hakli hiç gerçekci deilsin sankimm :)Şöyle söyleyeyim,son zamanlarda eşim ilişki sırasında benden hikaye anlatmamı istiyordu zorlanarak anlatıyordum.Bu son zamanlarda daha uçuk şeyler anlat dedi.Ne gibi dedim.Mesela grup dedi.Oha dedim içimden ve bilmediğim halde uyduruk birşeyler geveledim
Keşke içinden değil dışındanŞöyle söyleyeyim,son zamanlarda eşim ilişki sırasında benden hikaye anlatmamı istiyordu zorlanarak anlatıyordum.Bu son zamanlarda daha uçuk şeyler anlat dedi.Ne gibi dedim.Mesela grup dedi.Oha dedim içimden ve bilmediğim halde uyduruk birşeyler geveledim
Cevaplardan fake olduğunuzu düşünüyorum bendeÖnce afalladım
Sadece anlat diyor ama ben anlatmak istemiyorumDurumun nedir bilmiyorum lohusalıktan bahsetmişsin ama hayata dair bir b planı yapmaya başlasan iyi olur.
Bu arada bu adamın sana hastalık bulaştırma ihtimali olduğunu düşünerek hareket et
Keşke fake olsam inanın şu an en çok bunu isterdimCevaplardan fake olduğunuzu düşünüyorum bende![]()
Grup fantazisi var adamin belli sen de uydurukta olsa anlatiyorsun yarin senin de bundan hoslandigini dusunup teklif etmeyeceginin garantisi yok sapik ruhlu anlasilan.Kızlar grup olalım demiyor dikkatinizi çekerim.Grup hikayesi anlat diyor, sizce bu ne demek oluyor
Kızlar fake değilim yemin ediyorum.Kutsal bulduğum herşeyin üzerine yemin ederim ki fake değilim.Keşke olaydım.Lohusalık sendromum yeni geçti rahat ettim derken eşimin grup bilmem ne olaylarına merakı başladı.Ama sadece fantezi anlatmamı istiyor.Şöyle birileriyle grup olalım demiyor.Çok üzgünüm belli etmiyorum ama içten içe kahroluyorum.Eşim benden grup fantezileri anlatmamı istiyor.Var mı böyle birşey yaşayan ne yapayım gözünüzü seveyim akıl verin
Ayrica sen nasil boyle birsey istersin benden haddini asma diyerek konuyu kapatacagin yere fantazi uydurmussun tebrikler..Kızlar grup olalım demiyor dikkatinizi çekerim.Grup hikayesi anlat diyor, sizce bu ne demek oluyor
O anda söyleyemedim ortamdan kaynaklıAyrica sen nasil boyle birsey istersin benden haddini asma diyerek konuyu kapatacagin yere fantazi uydurmussun tebrikler..
Bence de ben anlatırken kıskandım eşimi o dinlerken hiiç kıskanmadı ve normalde internete resim attığımda çıldıran biridir kendiSenin ki grubu yapmış belli senin de yapmani istiyor sanırım erkek öyle konusmamali bence hiç iyi birşey soylememis sana. Birde sen böyle yaşayan var mi derken şaka yaptın ben öyle anladım böyle bir gerçek olamaz
bugün anlat diyen yarın yapalım demez miSadece anlat diyor ama ben anlatmak istemiyorum