Sanırım Eşim Grup Olmak İstiyor

Şöyle söyleyeyim,son zamanlarda eşim ilişki sırasında benden hikaye anlatmamı istiyordu zorlanarak anlatıyordum.Bu son zamanlarda daha uçuk şeyler anlat dedi.Ne gibi dedim.Mesela grup dedi.Oha dedim içimden ve bilmediğim halde uyduruk birşeyler geveledim

Kızlar grup olalım demiyor dikkatinizi çekerim.Grup hikayesi anlat diyor, sizce bu ne demek oluyor

Şöyle söyleyeyim,son zamanlarda eşim ilişki sırasında benden hikaye anlatmamı istiyordu zorlanarak anlatıyordum.Bu son zamanlarda daha uçuk şeyler anlat dedi.Ne gibi dedim.Mesela grup dedi.Oha dedim içimden ve bilmediğim halde uyduruk birşeyler geveledim
ooo arkadas hakli hiç gerçekci deilsin sankimm :)

Keşke içinden değil dışından :oha: deseydin.

Durumun nedir bilmiyorum lohusalıktan bahsetmişsin ama hayata dair bir b planı yapmaya başlasan iyi olur.
Bu arada bu adamın sana hastalık bulaştırma ihtimali olduğunu düşünerek hareket et
Sadece anlat diyor ama ben anlatmak istemiyorum

:oha:
:skandal:
:KK57:
:olamaz:

Bu kadar emoji yeterli sanırım.
Konuya inanmadım.
Yemin etmeniz neyi değiştirir, neyi ispat eder.
Gerçekmiş gibi varsayarsak
:kusmuk:
Sorunuz nedir?
Grup hikayeleri anlatacak bir cengaver arıyorsanız o burada bulunmaz.
Boşanın.
Hemen yarın mesela, gidin verin dilekçeyi, yenilir yutulur değilki, sormak bile yersiz.

Kızlar grup olalım demiyor dikkatinizi çekerim.Grup hikayesi anlat diyor, sizce bu ne demek oluyor
Grup fantazisi var adamin belli sen de uydurukta olsa anlatiyorsun yarin senin de bundan hoslandigini dusunup teklif etmeyeceginin garantisi yok sapik ruhlu anlasilan.
Haaa alan veren raziysa bize laf soylemek dusmez tabi koca insanlarsiniz...

gerçeksen, tepkini göster, gagasına tükür.
grupta neymiş, pislik herif.
baktın anlamıyo boşan ..

Kızlar fake değilim yemin ediyorum.Kutsal bulduğum herşeyin üzerine yemin ederim ki fake değilim.Keşke olaydım.Lohusalık sendromum yeni geçti rahat ettim derken eşimin grup bilmem ne olaylarına merakı başladı.Ama sadece fantezi anlatmamı istiyor.Şöyle birileriyle grup olalım demiyor.Çok üzgünüm belli etmiyorum ama içten içe kahroluyorum.Eşim benden grup fantezileri anlatmamı istiyor.Var mı böyle birşey yaşayan ne yapayım gözünüzü seveyim akıl verin

sence bu durumda yapılması gereken ne
senin için sorun yoksa anlat
ha sorun var diyosan ki çocuk yapmadan önce sabredip tanısaydın adamı keşke
boşan çok basit çözüm
burda kimse aaa evet biz de grup yapıyoruz tavsiye ederim demicek heralde

Senin ki grubu yapmış belli senin de yapmani istiyor sanırım erkek öyle konusmamali bence hiç iyi birşey soylememis sana. Birde sen böyle yaşayan var mi derken şaka yaptın ben öyle anladım böyle bir gerçek olamaz

Normalde renkli bir karı koca hayatımız var ve sanırım ben herşeyi yapmakla kendime en büyük kötülüğü ettim.Yüz buldukça astar istemeye başladı lütfen fake değilim önerilerinize ihtiyacım var sapık da değilim anneyim ben

Bunu sadece birlikteliğiniz anında konusuyor ve sonra hiç bahsini acmiyorsa fantazi edinmiş kendine .Yani bi nevi renklendirmek istiyor cinsel hayatınızı.

Kadınlar için iğrenç gelse de birliktelik anında hayal kuran erkekler de var.
Hayır yani kadina hemen trolleme yaftası ne.. Tv de medya da hiç mi denk gelmiyor bu üyeler ;swinger operasyonlarına felan.

Senin ki grubu yapmış belli senin de yapmani istiyor sanırım erkek öyle konusmamali bence hiç iyi birşey soylememis sana. Birde sen böyle yaşayan var mi derken şaka yaptın ben öyle anladım böyle bir gerçek olamaz
Bence de ben anlatırken kıskandım eşimi o dinlerken hiiç kıskanmadı ve normalde internete resim attığımda çıldıran biridir kendi

Bugün gruba merak salan yarın swinger ister. Allah akıl fikir versin. Fake'sindir umarım.

Back
X