Erkek İnfertilitesi Sanırım Eşim Kısır

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
medeni durumun bekar yazıyo..2 yıllık evlisin
4 kez kürtaj oldunnnnkafamçokkarıştı

kısır ne kadar kötü bir tabir ,,,şimdi teknoloji ilerlerdi herşeyin çaresi var...

hıçbır problemı olmayıpta yıllarca bebek sahıbı olmayanlar var..
8-10 yıl
kısır demek yanlıs olur..
daha 2 yıllık evlısın..olabılır bebişin senınde..

kısır tabiri de çok kötü ve acımasız..sonuçta rahim 4 kez kazınmış.belki de sebeb sizsiniz
..özel hayatınızı deşifre etmek istemiyorsanız bu konuyu açmanız da çok anlamsız

kısır tabiri de çok kötü ve acımasız..sonuçta rahim 4 kez kazınmış.belki de sebeb sizsiniz
..özel hayatınızı deşifre etmek istemiyorsanız bu konuyu açmanız da çok anlamsız

Siteye üye olmamda ki amaç bilgi edinmek, kimsenin merakını gidermek gibi bir niyetim yok, yok evli yok bekar yok kısır kötü tabirmiş..

Arkadaşlar Bilgisi Olan Benimle Paylaşırsa Çok Memnun Olurum.

canım olur daha yıllarca olmayan ınsanlar var.ınş hıc bır sorununuz yoktur.hayırlı zamnda alırsın bebısnı kucagına uzulme

eşinizi doktora gitme konusunda ikna etmelisiniz başka çareniz yok..

Arkadaşalar ben 2 yıllık evliyim, 2 yıldan beri korunmasız ilişkiye girdiğim halde çocugum olmuyor. Tabi bunu tetikleyen faktörlerde olabilir 4 kez kürtaj oldum üstünden çok zmn geçti, ama doktora gittim bir sorun yok dedi. Ancak eşimden şüpheleniyorum oda erkekliğine yedirip doktora gitmek istemiyor daha doğrusu bahsini bile yapmıyor.Lütfen bana akıl verin neler yapabilirim...

Vakit kaybetmeyin doktora gidin.
Yasiniz kac oda onemli.

canım eşin dr gitmediği sürece bizim yorumlarımız yersiz:1no2:

Ne kadar kurtaj oldugun ya da bu kurtajlari e$inden mi yoksa ba$kasindanmi oldugun kimseyi ilgilendirmez..Sadece buralara vurgulayan mesajlar cok gereksiz ve cahilce..Kimse sorgulayamaz kimseyi..Ve ilgilendirmez kimsenin ozel hayati bir ba$kasini..Bununla birlikte KISIR kelimesi de yanli$ olmu$ hayatim bu guzel bir tabir degil..Bunun bir suru yolu var a$ilamasi var tup bebegi var..Ayrica belki e$inde ve de sende hicbir sorun yok..Cunku boyle orneklerde cok var..
Ya da farzedelim e$inde halledilebilir bir sorun var..Bunlari doktora gitmeden bilemeyiz..E$ine bu konuyu cok onemsemedigini ve cocugunuz olsada olmasada onunla olacagini hissettir..Ilk once psikolojisini bir rahatlat sonra ikna etmesi daha kolay olur hayatim..

sen kendinde bi problem olmadığında eminsen yani rahim filmi falan da çektirdiysen eşini ikna etmelisin bence. ayrıca herkes kolayca hamile kalıyor ama doktorlar da hamile kalmamın gerçekten birçok olasılığın biraraya gelmesi oldugunu söylüyor. aslında çok kolay bişey değil gebelik. beyninin o an gebe kalmakla ilgili hormonları bile salgılaması gerekiyomuş. şu gereksiz yorumları yapan arkadaşlara da kadınlar kulübü yönetimi uyarmalı bence. kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez herkes haddini bilmeli.

sen kendinde bi problem olmadığında eminsen yani rahim filmi falan da çektirdiysen eşini ikna etmelisin bence. ayrıca herkes kolayca hamile kalıyor ama doktorlar da hamile kalmamın gerçekten birçok olasılığın biraraya gelmesi oldugunu söylüyor. aslında çok kolay bişey değil gebelik. beyninin o an gebe kalmakla ilgili hormonları bile salgılaması gerekiyomuş. şu gereksiz yorumları yapan arkadaşlara da kadınlar kulübü yönetimi uyarmalı bence. kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez herkes haddini bilmeli.

cnm sana katılıyorum sağlıklı bir çiftin normal yolla gebe kalma şansı her ay %25, bunu yaş,sigara gibi faktörler de etkiliyor. kadına yada erkeğe bağlı infertilite problemleride eklenince bu oran iyice düşebiliyor. o yüzden umutsuz olmamak ama yinede araştırmak lazım.

Back
X