Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+medeni durumun bekar yazıyo..2 yıllık evlisin
4 kez kürtaj oldunnnnkafamçokkarıştı
medeni durumun bekar yazıyo..2 yıllık evlisin
+
eşinin -kısır-teşhisini nasıl koydun?madem kısır neden 4 kez kürtaja gerek duydun?
hıçbır problemı olmayıpta yıllarca bebek sahıbı olmayanlar var..
8-10 yıl
kısır demek yanlıs olur..
daha 2 yıllık evlısın..olabılır bebişin senınde..
kısır tabiri de çok kötü ve acımasız..sonuçta rahim 4 kez kazınmış.belki de sebeb sizsiniz
..özel hayatınızı deşifre etmek istemiyorsanız bu konuyu açmanız da çok anlamsız
medeni durumun bekar yazıyo..2 yıllık evlisin
+
eşinin -kısır-teşhisini nasıl koydun?madem kısır neden 4 kez kürtaja gerek duydun?
canım olur daha yıllarca olmayan ınsanlar var.ınş hıc bır sorununuz yoktur.hayırlı zamnda alırsın bebısnı kucagına uzulme
konuya yorumunuz varsa yapın yoksa kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.
Arkadaşalar ben 2 yıllık evliyim, 2 yıldan beri korunmasız ilişkiye girdiğim halde çocugum olmuyor. Tabi bunu tetikleyen faktörlerde olabilir 4 kez kürtaj oldum üstünden çok zmn geçti, ama doktora gittim bir sorun yok dedi. Ancak eşimden şüpheleniyorum oda erkekliğine yedirip doktora gitmek istemiyor daha doğrusu bahsini bile yapmıyor.Lütfen bana akıl verin neler yapabilirim...
sen kendinde bi problem olmadığında eminsen yani rahim filmi falan da çektirdiysen eşini ikna etmelisin bence. ayrıca herkes kolayca hamile kalıyor ama doktorlar da hamile kalmamın gerçekten birçok olasılığın biraraya gelmesi oldugunu söylüyor. aslında çok kolay bişey değil gebelik. beyninin o an gebe kalmakla ilgili hormonları bile salgılaması gerekiyomuş. şu gereksiz yorumları yapan arkadaşlara da kadınlar kulübü yönetimi uyarmalı bence. kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez herkes haddini bilmeli.