• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Aynen katılıyorum.
8 dk geç yazması değil mesele.
1 saat geç yazsaydi ama daha samimiyet dolu olsaydı.
Ben de seni seviyorum cevap olsun diye yazılmış gibi.
Değer veren insan- başlatan karşı taraf iki cümle ile uzatır. Bir özledim ilave eder ne bileyim.
Kendine iyi bak bana iyi dön falan der.
Bilmem ben mi çok şey bekliyorum.
Öyle çok romantik bir tip de değilimdir ama..
Yani mesela ben olsam devam etmek istesem bir bahaneyle mesajlaşmayı uzatırdım yada 1 2 saat sonra iletişime geçer bi şekilde buluşma ayarlamaya çalışırdım gel geleyim gibilerinden.. ya çok dolmuş ya da bitirmek istiyo ama konu sahibi üzülmesin diye yavaş yavaş yapmaya çalışıyo.. yada burnunu sürtüp isteğini yaptırmaya calisiyo

Yani mesela ben olsam devam etmek istesem bir bahaneyle mesajlaşmayı uzatırdım yada 1 2 saat sonra iletişime geçer bi şekilde buluşma ayarlamaya çalışırdım gel geleyim gibilerinden.. ya çok dolmuş ya da bitirmek istiyo ama konu sahibi üzülmesin diye yavaş yavaş yapmaya çalışıyo.. yada burnunu sürtüp isteğini yaptırmaya calisiyo
Yani ben eşyalarımı toplamak için bile olsa bir şekilde Evime gideceğim bu da muhtemelen bayram sonuna denk gelecek Hani öyle alıştırmaya çalışmasına da gerek yok zaten Oraya gittiğim zaman da söyleyeceğim ne karar verirse versin saygı duyacağım yapacak bir şey yok artık. dolduysa bu kadar bıktıysa tamam diyeceğim. Ve ben üzülmeyeyim diye böyle yapmasına gerek yok, böyle ikimizin de zamanınds çalmış olur ancak.

Biraz sabrlı olun bende 21 evlendm 2 yıllık evliyim ve daha dün kavga ettik haklıda olsam barışmak için gün boyu uğraştım ama hemen ayrılmaya boşanmaya karar verdi hemen sabah barıştık ama erkekler snrlenince agzının ayarı yok bekleyin derim biraz daha seviyorsa döner sevmıyorsada daha çok küçük yaşınız bende 23 yaşındaym şimdi okuyun çalışın derim seviyorsun ama sabretmek şart atma msj arama uğraş bul kendine eşyalarını toplamaya gitsen adam direk boşanmak istiyo bu bende boşanmak istedgmi söylim btsin der evlilik sabır fedakarlık işi

Evliliğimin ilk 2 yılı felaketti.1.5 yılinda çocuklar olmasına rağmen boşanmaya karar verdik.Dava açıldı mahkeme günü verilmesi eşimin benim adresimi yanlış vermesinden dolayı herhalde uzadı.Önce ağladım sızladım ama 1 kere bile aramadım.Sonra toparlandim ailesi saçma sapan yazdı.Benim olan,beni seven adam boşanamaz bosverin karışmayın dedim.Hayatimi düzene sokmaya çalıştım.İse başladım full olmasa da çalıştım.3 ay geçti ve çıktı geldi.
Yani demem o ki sen ağır ol bekle git diyen o madem aradığında olumlu konuş ve gelmesini bekle.Kendinde eksik hata varsa sende bu süreçte düşün

valla kim ne derse desin 30 yasindaki adam 11 gundur karisini aramiyorsa mesaj atmiyorsa kimse burda umut dolu komusmasin sende hic hayallere kapilma sen bayram onemli degil diyosun da bayramda insan sevdikleriyle ailesiyle olmak ister siz aile olamamissiniz ozmn hic kusura bakma her gecen gun adam rahatina dusecek evlilikden soguyacak emin ol
Yanılıyorsunuz.Biz 3 ay ayrı kaldık.Bayram geldi geçt o süreçte.Cantada keklik sandığının kaçan balık olduğunu anlayınca işler değişti.Esi şuan burnunu sürttüyor tabi zaten kıza gel dese gelecek bilio keyfine bakıyor.Konu sahibinin bu durumu alt etmesi lazım ama nasıl onu da kendi bilir 😐

Bir girişimde bulunmayıp bekleyin. İnsan bazen dinlenmek istemeyebiliyor. Eşinizden ya da ailenizden kimseden ilgi beklememek lazım, değilse mutsuzluk kaçınılmaz oluyoruz. Kendinize mutlu ve küçük bir dünya kurun. Dikkatinizi eşinizden başka şeylere yöneltin. Bırakın o dahil olmaya çalışsın

Yanılıyorsunuz.Biz 3 ay ayrı kaldık.Bayram geldi geçt o süreçte.Cantada keklik sandığının kaçan balık olduğunu anlayınca işler değişti.Esi şuan burnunu sürttüyor tabi zaten kıza gel dese gelecek bilio keyfine bakıyor.Konu sahibinin bu durumu alt etmesi lazım ama nasıl onu da kendi bilir 😐
aslinda ayni seyi soyluyoruz adam bu kizin geleceginden okadr eminki suan nekadr yanliz yasarsam kâr gozuyle bakiyor ve iyice evlilik hayatindan uzaklasiyor konu sahibi de sirf kaynanasiyla bayram gecirmemek icin gitmiyor bana kalirsa yoksa cokdan gitmisti cunku evimi ozledim esimi ozledim diyor kendisi.ama adam hayatindan gayet memnun simdi konu sahibi bosanicam dese belki adam geri vites atacak gel barisalim dicek sizin dusundugunz gbi ama nasilsa bosanalim da demiyor ana evindende gelmiyor bende gunumu gun edeyim gbi bi tavri var adamin.umarim bunu yurekden soyluyorm biz yaniliyoruzdur insallah guzel bir evlilik hayati olur insallah🤲

Abla, annem mantıklı olmam için çabalıyor, annemin ağzına bakmak değil ki bu. Annemi arkadaş gibi görüyorum ben. Sadece tavsiye veriyor o kadar ve deneyimli olduğu için dikkat ediyorum. Ayrıca annem kova burcu ve adamı darladığımı o da söylüyor. Hala kafanda kuruyorsun dediğin ilk günlerdi. Şu an daha iyiyim, sağlıklı düşünüyorum. İkimiz için de iyisi olsun istiyorum.
İyi de bu sayfaya yazmışsın kesin evde müstehcen videolar izliyordur diye kurmaya devam ediyorsun işte.Sen kendi kafanla hareket et annenin değil.Ayrıca evdeki sorunlarını annene yansıtma.Karı koca arasında olan karı koca arasında kalır.Öyle saçma sapan şeylerde hemen ayrılık konuşmayın.Evden de çekip gitme.Valla öğrenmen gereken çok şey var hiç yaşla ilgili değil ben 25 yaşında evlendim 2 senedir senin yaşadıklarının onda birini yaşamadık 22 ile çok da uçurum bi farkı olduğunu düşünmüyorum.Kendini geliştirmen lazım evlilik nasıl bir şey bir fikrin yok.Evliliği sevgililikle karıştırıyorsun.Anneni evliliğine karıştırma tavsiye de alma sen kocanla konuşup halledeceksin.Evdeki sorunlar evde kalacak.

Abla, annem mantıklı olmam için çabalıyor, annemin ağzına bakmak değil ki bu. Annemi arkadaş gibi görüyorum ben. Sadece tavsiye veriyor o kadar ve deneyimli olduğu için dikkat ediyorum. Ayrıca annem kova burcu ve adamı darladığımı o da söylüyor. Hala kafanda kuruyorsun dediğin ilk günlerdi. Şu an daha iyiyim, sağlıklı düşünüyorum. İkimiz için de iyisi olsun istiyorum.
Bu arada buradan bir arkadaşın lafıyla da gidip seni seviyorum falan yazmışsın adama.Madem bi halt yedin evden annenin yanına gittin bari burnunu dik tut da adam özleyince peşinde koşsun.Sen seni seviyorum demişsin yani döneceğinin sinyalini vermişsin.Çantada kekliksin ve adam senin burnunu sürtmek istiyor ve çok da iyi başarıyor.Ya sesini cıkarma senden haber alamasın merak etsin ya da beceremiyorsan eve dön

Bu arada buradan bir arkadaşın lafıyla da gidip seni seviyorum falan yazmışsın adama.Madem bi halt yedin evden annenin yanına gittin bari burnunu dik tut da adam özleyince peşinde koşsun.Sen seni seviyorum demişsin yani döneceğinin sinyalini vermişsin.Çantada kekliksin ve adam senin burnunu sürtmek istiyor ve çok da iyi başarıyor.Ya sesini cıkarma senden haber alamasın merak etsin ya da beceremiyorsan eve dön
Hiç mesaj yazmasaydı da bu sefer adam onsuzluğa ve yalnızlığa alışmaz mıydı ?

Hiç mesaj yazmasaydı da bu sefer adam onsuzluğa ve yalnızlığa alışmaz mıydı ?
Mesaj mı buna engel olacak?Yani iki mesaj atınca onsuzluğa ve yalnızlığa alışmamış mı oluyor.Mesaj bu kadar önemli yani:))Onsuzluğa ve yalnızlığa alışacak adam alışacağı varsa mesajla da alışır.Mesaj sadece adamı rahatlattı burnu sürtüyor iyi bari dedi evin daha da keyfini cıkarmaya başladı.Nitekim gercekten de mesajda da kız sevgilim diyor adam hem geç mesaj atıyor hem donuk mesaj atıyor yabancıya atar gibi.Böylelikle kızımız daha da deliriyor ve iyice burnu sürtüyor.Adam elden gidecek diye böyle mesajlara gerek yok.Ya evi terk etmeyeceksin ya da terk ettiysen hakkını vereceksin.

Eşin senin yaşını bilerek evlenmiş sonuçta tamam evlisin ama küçücük bi kızsın aslında ne bekliyodu ki.bence de seni cepte görüyor.yazmasaymışsın keşke mesajı ama olmuş artık.kimse mesajla cartla curtla birbirine bağlanmaz yine aynı şekilde bu kadar zamanda da sensizliğe yalnızlığa alışmaz.önemli olan kafasında olman değilsen istersen dibinden ayrılma bi anlamı yok.o yüzden bence bi kaç saat o kedilerini görebilirsin benim de kedim var çok özlediğine eminim ama tekrar çık gel .ayrıca neden karar merci o boşanalım derse boşanacaksınız devam edelim derse edeceksiz. Boşanılacak bi şey yok bence asla .tek yapmanız gereken ne kadar sürerse sürürsün sessizce beklemek.senin mesajınla seni hatırlasa ne hatırlamasa ne taşıma suyla değirmen dönmez

Yahu benim işim var gücüm var onun keyfini bekleyemem ki aylarca. Farklı şehirlerdeyiz şu an ayrıca gidip kedilerimi görüp de gelemem. Bayram sonu dönmem gerekiyor. Döndüğümde konuşuruz ben şartlarımı sunup elimden geleni yapacağım diyeceğim kabul ederse barışırız mutlu mesut yaşarız etmezse toplarım eşyalarımı önüme bakarım.

Yahu benim işim var gücüm var onun keyfini bekleyemem ki aylarca. Farklı şehirlerdeyiz şu an ayrıca gidip kedilerimi görüp de gelemem. Bayram sonu dönmem gerekiyor. Döndüğümde konuşuruz ben şartlarımı sunup elimden geleni yapacağım diyeceğim kabul ederse barışırız mutlu mesut yaşarız etmezse toplarım eşyalarımı önüme bakarım.
İşine gücüne bakmaman hata zaten.neden işine gücüne bakma işini boşanmaya ya da eve dönmeye bağlıyosun ki.şu an gençsin ama belki 3-5 sene sonra yine belki bu noktaya geleceksiniz.o yüzden evet eşin ama hayatını ona göre yönlendirme bak işine gücüne zaten dahil olmak isterse dahil olur zaten hayatına

aslinda ayni seyi soyluyoruz adam bu kizin geleceginden okadr eminki suan nekadr yanliz yasarsam kâr gozuyle bakiyor ve iyice evlilik hayatindan uzaklasiyor konu sahibi de sirf kaynanasiyla bayram gecirmemek icin gitmiyor bana kalirsa yoksa cokdan gitmisti cunku evimi ozledim esimi ozledim diyor kendisi.ama adam hayatindan gayet memnun simdi konu sahibi bosanicam dese belki adam geri vites atacak gel barisalim dicek sizin dusundugunz gbi ama nasilsa bosanalim da demiyor ana evindende gelmiyor bende gunumu gun edeyim gbi bi tavri var adamin.umarim bunu yurekden soyluyorm biz yaniliyoruzdur insallah guzel bir evlilik hayati olur insallah🤲
Ya ben sadece belirsizliği sevmiyorum eğer uzak kalınca özleyeceğini bilsem tamam. Ama ben eve dönersem de yalvarmaya dönmeyeceğim.. ben de kendimce şartlarımı söyleyeceğim olursa devam olmazsa ben diyeceğim boşanalım diye. Çantada keklik olmak için gitmek istemiyorum, belirsizlik sevmiyorum.

Back
X