Benim abim ve eşi de ilk yıl boşanma kararı aldılar sonra her iki aile olarak gittik dinledik soylenecekleri söyledik. Sonra onlar başbaşa kendileri konuştular şuan 6 buçuk yıllık evliler iki melekleri var mutlular da şükür inşallah siz de toparlarsiniz. Ancak sizi hayatına oturtmamissa ve ozlemezse zaten bitmesi gereken bir evliliktir bu. Çünkü insan boşluğu öyle PlayStation la gitarla doldurulacak bir boşluk değildir. Benden size naçizane bir tavsiye eşinize evden giderken bir mektup yazın ama bitirmeye yönelik ya da suçlayıcı değil. Sadece hislerinizi anlatan bir mektup. Onun sizi inciten davranışlarında kendinizi nasıl hissettiginizi yazın . Onun olumlu yönlerini vurgulayın her iki olumlu yönde bir incindiginiz davranışta neler hissettiginizi yazın. İlgisiz kaldığınız da hircinlasmaniz kadar normal bir durum yok bu kadınların doğasında var.
Örnek bi cümle yazicam. Yaptığın yemeği beğenmediği varsayarsak.
Sana yaptığım yemeklere hoş olmayan cümleler kurman beni çok kırdı oysa ben senin seveceğini düşünerek mutlulukla yapmıştım. Gibi kesinlikle suçlayıcı olmayan daha çok kendi duygularınızı anlatan bir mektup. Asla sen bana şunları söyledin , şunu yaptın vs vs cümleler kurmayın çünkü suçlama savunucu yaratır ve evlilikte hiç bir şey kazandırmaz size haklı olmak.