Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Benim abim ve eşi de ilk yıl boşanma kararı aldılar sonra her iki aile olarak gittik dinledik soylenecekleri söyledik. Sonra onlar başbaşa kendileri konuştular şuan 6 buçuk yıllık evliler iki melekleri var mutlular da şükür inşallah siz de toparlarsiniz. Ancak sizi hayatına oturtmamissa ve ozlemezse zaten bitmesi gereken bir evliliktir bu. Çünkü insan boşluğu öyle PlayStation la gitarla doldurulacak bir boşluk değildir. Benden size naçizane bir tavsiye eşinize evden giderken bir mektup yazın ama bitirmeye yönelik ya da suçlayıcı değil. Sadece hislerinizi anlatan bir mektup. Onun sizi inciten davranışlarında kendinizi nasıl hissettiginizi yazın . Onun olumlu yönlerini vurgulayın her iki olumlu yönde bir incindiginiz davranışta neler hissettiginizi yazın. İlgisiz kaldığınız da hircinlasmaniz kadar normal bir durum yok bu kadınların doğasında var.
Örnek bi cümle yazicam. Yaptığın yemeği beğenmediği varsayarsak.
Sana yaptığım yemeklere hoş olmayan cümleler kurman beni çok kırdı oysa ben senin seveceğini düşünerek mutlulukla yapmıştım. Gibi kesinlikle suçlayıcı olmayan daha çok kendi duygularınızı anlatan bir mektup. Asla sen bana şunları söyledin , şunu yaptın vs vs cümleler kurmayın çünkü suçlama savunucu yaratır ve evlilikte hiç bir şey kazandırmaz size haklı olmak.
O doldurur o boşluğu... 30 yaşına kadar evlenmemiş hep playstationu gitarıylaydı gayet mutlu mesut yaşar. Mektup olayı çok güzel ama eşimi etkiler mi hiç sanmıyorum...

Ben sizi haksiz buldum bu konuyu okuyunca.Lutfen biraz kendinize disardan bakin objektif olmaya çalışın.
Adamın evde gitari oyunu falan varsa sizde ilgi alanlarinizi hobilerinizi kesfedin ve evi oyle seylerle doldurun.
Esiniz bile olsa hayatınızın merkezi olmasın hic kimse kendinize yönelin.
Sahsen bende surekli ilgi bekleyen ,ufak seyleri problem edip büyüten insanlarla yapamam hayati zorlaştırıyor boyle insanlar.
Esiniz ara verelim dememis ayrica zaten bi plan varmis bu planı bozma demis burdan bile bi ton sey çıkarmışsınız beni sevmeyecek ozlemeyecek diye.
Ne biliyosunuz?
Ayrıca her insanin zaman zaman kafa dinlemeye ihtiyacı vardır esinizin buna ihtiyac duymasi cok normal.
Haklı olabilirsiniz ama daha iki gün önce boşanacaktık zor vazgeçtik belki de erteledik bu yüzden endişeliyim... Yaşım 22 kendi zevklerimi henüz keşfedemedim çünkü evlenmeden önce tamamen ders çalışma odaklı yaşıyordum ne yeteneğim var neler yapmayı severim bilmiyordum hala daha öyle... kendimi vasıfsız hissetmekten yoruldum

Kiyamam sana:anne: Gorucu usulu mu evlendiniz tanima sureciniz oldu mu oncesinden. Hem yasin kucuk hem yas farkiniz var.

Hatani gormen icin sana tavir koymasi iyi bi sey bunun icin ona kizgin olmamalisin senin pismen icin gerekli. Her nazini cekse neler edersin yoksa sen adama allah bilir. Boyle boyle ders aliyor insan. Cekiniyosun bi dahakine simarikca gereksiz huzurluk cikarmaktan.

Kusura bakmayin ama bana cok cocuksu be daha olgunlasmamis geldiniz. Anlatiminizdan cikarilan bu. 22 yasindaymissiniz gayet normal. Esinizde madem kendinden 8 yas kucuk kadinla evlendi bir zahmet daha anlayisli olsun en azindan adam gibi karsisina alip konussun. Sizde kendinize biraz torpuleyin. Evlilik triple fevri olmakla yurutukmez. Ayrica bu kadarda belli etmeyin kaybetmekten korkugunuzu.

Herkez evliligin ilk yili cok kavga oluyor demis ama bizde iki yillik evliyiz hic oyle sacma sapan kavga falan yapmadik. Niye herkez normal demis anlamadim.

Merak etme mutlaka özler. Play station,gitar falan hiç eşin yerini tutar mı? Madem eşinizi seviyorsunuz tolerans gösterebileceğiniz durumları belirleyin ve o konularda çok baskı yapmayın. Mutlaka bir orta yol bulunur merak etmeyin

BirbiriniZe alışmaniz, evliliğin oturması ,yaş kaç olursa olsun evlilikte olgunlaşmanin 2 yıla ihtiyacı var. Bu süreçte geçiceğini bilip iyice saygıyı bitirmeden iki taraflı sabır gösterin birbirinize. Aslında gezin tozun kafanıza birsey takmayın çok basit ve guzel geçebilir. IlerleYen zamanlarda taktiğiniz şeylerin ne kadar anlamsiz olduğunu anlayacaksınız. .
Herşeyi ailelere yansıtmayin ve boşanmadan bahsedip ilişkiyi yipratmayin. Ne olursa olsun ayrı yatağa girmeyin çok fazla gurur yapıp işi ınada bindirmeyin.
Çok kirildiysaniz mesafe koyun (ama kusmeyin)sürekli şöylesin böylesin minvalinde açıklama yapıp ne kendinizi ne eşinizı yorun.

Sizin eski konularınızı da hatırlıyorum gerçekten insanı darlayan birisiniz malesef. Her şey bu konuya yazdıklarınızdan anlaşıldığı gibi masallardaki gibi olsun istiyorsunuz sanırım. Yatağın boş tarafına bakıp özlemek fotoğraflara bakmak normal insanların yapmadığı şeyler diye düşünüyorum eğer müzik klibi falan çekmiyorsanız. Her şeyi kontrol etmeye çalışmaya her şeye kulp bulup son noktadan adamı vurmaya çalışmamanızı tavsiye ederim. Çalışmıyorsanız çalışın kendinize bi meşgale bulun ya da. Yoksa istediğiniz kadar aşık olsun kimse çekmez.

22-30 yaş kritik yaşlar bence. Yine 8 yaş fark olsun ama biriniz 28 diğeriniz 36 olduğunda anlaşmak daha kolay olacaktı büyük ihtimalle.
Eşinize bunları da söyleyin madem daha kendimi keşfedemedim sen kimliğini oturtmuşsun ama benim zamanım var vs diyim anlayacaktır bence.

bir şey daha diyeceğim bu evdeyim çalışmıyorum diyen hanımlardan bazıları neden illa kocalarına sarıyor. ben coronadan beri çalışmıyorum kocamla ilişkim daha da iyileşti resmen sohbetler, yemekler gırla. işten dolayı stresim olmadığı için eşime daha güleryüzlü ve sevecen olabiliyorum. bir de bu yönden bakın.

Sizin eski konularınızı da hatırlıyorum gerçekten insanı darlayan birisiniz malesef. Her şey bu konuya yazdıklarınızdan anlaşıldığı gibi masallardaki gibi olsun istiyorsunuz sanırım. Yatağın boş tarafına bakıp özlemek fotoğraflara bakmak normal insanların yapmadığı şeyler diye düşünüyorum eğer müzik klibi falan çekmiyorsanız. Her şeyi kontrol etmeye çalışmaya her şeye kulp bulup son noktadan adamı vurmaya çalışmamanızı tavsiye ederim. Çalışmıyorsanız çalışın kendinize bi meşgale bulun ya da. Yoksa istediğiniz kadar aşık olsun kimse çekmez.
+ 10000

Haklı olabilirsiniz ama daha iki gün önce boşanacaktık zor vazgeçtik belki de erteledik bu yüzden endişeliyim... Yaşım 22 kendi zevklerimi henüz keşfedemedim çünkü evlenmeden önce tamamen ders çalışma odaklı yaşıyordum ne yeteneğim var neler yapmayı severim bilmiyordum hala daha öyle... kendimi vasıfsız hissetmekten yoruldum
E be çocuğum ne acelen vardı da koştur koştur evlendin?

Back
X