Sanırım evde kaldım..

sempatik olman güzel olmandan önemli utangaçlığın ne güzel aslında bu erkeklerin hoşuna gider peki hiç sevgilin nişanlın oldu mu

31 yaşındayım yeni evlendim bazen erken mi diye düşünmüyor değilim bir arkadaşım 36 yaşında yeni nisanlanacak yine başka bir arkadaşım 36 yaşında bekar ve kismetleri olmasına rağmen aşık olup evlenmek istiyorum diyor ve gelenleri reddediyor. Kısacası devir anamizin babamızın devri değil evlilik daha geç yaslarda yapılıyor artık. Ama calismamaniz ciddi sıkıntı bence. Muhakkak kendinize göre is bulabilirsiniz. Is ortamında arkadaşlıklar olur komşuları takmazsiniz. Hem iş ortamında tanisacaksiniz belki hayatınızın aşkıyla . Ki is ortamında öyle biri yoksa bile oradaki arkadaşlar mutlaka birilerine aracı olurlar

kesinlikle katılıyorum,ben de etrafımda çok gördüm genç yaşlarda evlenip mutlu olamayan sonrasında 30'u geçtikten sonra hayatının aşkını bulan.

herkes evlenmek zorunda da değil ki neden toplumca böyle bir baskı var halen anlam veremiyorum

Son zamanlarda bu tip konular çok açılır oldu :) Samaranın topiği bunlardan biri mesela...
Neyse konu sahibine gelecek olursam, 36 bence çok geç bir yaş değil benim üni.den arkadaşım ki o zamanlar görüştüğü varmış çok sonra öğrenmiştik kız okulu bitirdi iş buldu sonra 34ünde evlendi şimdi çocuğu var yani nasip kısmet herşey doğru zamanı bekliyor
Bence halk eğitim kurslarına katılıp kendini geliştirebilirsin ve bu yaştan sonra nereden iş bulacağım deme ben 30undan hatta 40ından sonra okuyup iş güç sahibi olan insanlar tanıyorum mesela bir akrabam 37 yaşında ilk kez işe girdi eşinden ayrılıp - o da ilk okul mezunu yani eş için de iş için de umutsuz olma derim.
Bizim sohbet ettiğimiz iki konu var biri Samara'nın konusu bir diğeri de bekarlar topiği şu linkte:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=585336
Gel yaz içini dök, biz dertleşiriz paylaşırız

ben hafızasıyla tanınan bir insanım
sözlük ihtiyacı duymadan çeviri yapabilirim
bana sabah konuştuğu insanı unutan muamelesi yaparsan
şaka yapıyon derim

ama niçin bana yeni tanışmış gibi davrandın niçin:26:

yoksa beni hiçmi sevmedin
konu sahibi arkadaş üzülmesin bu kervanda bizde varız toplumun kanayan yarası

herkes evlenmek zorunda da değil ki neden toplumca böyle bir baskı var halen anlam veremiyorum
evet konu sahibi arkadaşım just arkadaşımıza güven çok takmamaya ve sosyalleşmeye bak

ben hafızasıyla tanınan bir insanım
sözlük ihtiyacı duymadan çeviri yapabilirim
bana sabah konuştuğu insanı unutan muamelesi yaparsan
şaka yapıyon derim

sen alone ile kesinlikle iddialaşma o ne diyorsa doğrudur (unuttuğndan değil arkadaş sana takılıyor)neyse işi geyiğe çevirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…