- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
- Konu Sahibi hayatadair34
-
ama niçin bana yeni tanışmış gibi davrandın niçin:26:
yoksa beni hiçmi sevmedin
konu sahibi arkadaş üzülmesin bu kervanda bizde varız toplumun kanayan yarası
benimde evde kalmama az kaldı :) ne dir bu kısmetsizlık anlamış değilim çalışıyorum çalıştığım yerde aday yok tatile gidiyorum memleketime gene yok ne şanssız bir insanmışım ne zaman açılacak bu kısmetim bilemiyorum.Bazılarına bakıyorum isteyenleri çok ballandıra ballandıra anlatıyorlar bana gelince bir tane bile yok olmayınca olmuyor işte.
benimde evde kalmama az kaldı :) ne dir bu kısmetsizlık anlamış değilim çalışıyorum çalıştığım yerde aday yok tatile gidiyorum memleketime gene yok ne şanssız bir insanmışım ne zaman açılacak bu kısmetim bilemiyorum.Bazılarına bakıyorum isteyenleri çok ballandıra ballandıra anlatıyorlar bana gelince bir tane bile yok olmayınca olmuyor işte.
Merhaba arkadaşlar 35 yaşındayım haziranda 36 olacağım giderek korkmaya başlıyorum.. Akrabalarımızdan benden başka bekar olan kız yok. Dışarı çıktığımda komşularımızın bakışları.. Kendimi çok kötü hissediyorum saçlarımda beyazlar giderek artıyor bu arada sorucak olursanız ev kızıyım çalışmıyorum.Derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Önerileriniz yada düşünceleriniz benim için önemli vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
kızlar görücü çıkması değil de işe yarar görücü çıkması mesele
bana çıktı ama hala bekarım
Benim annemin bir arkadaşı vardı annemle yaşıt hatta ben ona cici anne derdim küçükken 39 yaşında evlendi 41 yaşında anne oldu ben onun kızı
yaşındayım fakat benim bebeğimden küçük bebeği var, sizin dediğiniz gibi severek evlenmeyi bekledi sırf yaşı geçti diye evlenmedi yani gayette
mutlu darısı başınıza hiç bir şey için geç değil.
herkes evlenmek zorunda da değil ki neden toplumca böyle bir baskı var halen anlam veremiyorum
kuzenim tam 41 yaşında evlendi şimdi dünyalar tatlısı bi bebişi varr
Böyle düşünmeyin bence yaşla ilgisi yok benim annem 38 yaşında evledi 39da beni doğurdu ve hep babam için evliliği için gerçek aşkı beklediğime değdi diyor.
Merhaba arkadaşlar 35 yaşındayım haziranda 36 olacağım giderek korkmaya başlıyorum.. Akrabalarımızdan benden başka bekar olan kız yok. Dışarı çıktığımda komşularımızın bakışları.. Kendimi çok kötü hissediyorum saçlarımda beyazlar giderek artıyor bu arada sorucak olursanız ev kızıyım çalışmıyorum.Derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Önerileriniz yada düşünceleriniz benim için önemli vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡Böyle düşünmeyin bence yaşla ilgisi yok benim annem 38 yaşında evledi 39da beni doğurdu ve hep babam için evliliği için gerçek aşkı beklediğime değdi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?