- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Erkek arkadasiniz Adammış!!! Ailende sen sevgilinle evlenince bak nasil iyi olcaklar sana gör 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Problemli birimisiniz aileniz hani usanmış olabilirmi sizden dik başlımısınız?Kendım oduyorum o genel tel ft cafeler giyim kusam onları karsılıyor . Nakit almıyorum cok zorda kalmadıkca ama actığımda işte tamam diolar bdaha ses seda yok, para puş mevzunu geceli cok oldı ben . Ama ınanın karakterımde az bozujluk olsa yalnıs yollara sapardım. Hç unutmcm bugunlerımı
Anlıyorum sizi kırılmadım ama paranın nereye gittiğinide merak etmezmiydiniz hiç?Ben olsam bende son ana kadar mudahale etmezdim. Borcu nasil yaptiysa odesin, odeyemiyorsa is hukuki boyuta ulasiyorsa yardim ederdim. Sonuçta borclanirken ailene sormamissin, odeme kisminada o yuzden karismak istemiyor olabilirler. Kirici olmak istemedim kusura bakma ama benim tepkim boyle olurdu
Evet tek isteğim bu. Halollırda zamanla korkun yok paradan.Ne kadar borcunuz. Kredi cekip kapatma imkaniniz yok mu
Sonucta yedi yildir calisip kenara bes kurus para atamadiysan birde onlardan istiyorsan bence kendi haline donup bir bak.
Bu sikintili zamaninda yaninda olmadilarsa evlenirkende fazla birsey bekleme.
Su borcu bir an once kapatmaya bak daha sonrada biriktirmek icin cabala.
Yok bi arkadasa yazmıstım daha onceki msjda 7 yıldır aynı yerde calısan 2-3 arkadası olan 3 yıldır aynı insanla birlikte olan dümdüz bi insanım .Problemli birimisiniz aileniz hani usanmış olabilirmi sizden dik başlımısınız?
Anlıyorum sizi kırılmadım ama paranın nereye gittiğinide merak etmezmiydiniz hiç?
Yok işte imkansız. Para 20.000 ablam 2 doğum yaptı bize 1.5 saatlik mesafede annem haftanın 3 günü onun cocuklarına bakıor 3 günü yazlığa gidiyor 1 gübü ya evde ya değil. Sözde birkikte yasıyoruz ama yasamıyoruz askındaMeblaga bagli. Hem ailen seni gozlemliyordur merak etme. Uyusturucu vs kotu birsey kullansan farkliligini ayirt edebilirler bence
Yok işte imkansız. Para 20.000 ablam 2 doğum yaptı bize 1.5 saatlik mesafede annem haftanın 3 günü onun cocuklarına bakıor 3 günü yazlığa gidiyor 1 gübü ya evde ya değil. Sözde birkikte yasıyoruz ama yasamıyoruz askında