• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım evlatlıktan reddettıler

Ben olsam bende son ana kadar mudahale etmezdim. Borcu nasil yaptiysa odesin, odeyemiyorsa is hukuki boyuta ulasiyorsa yardim ederdim. Sonuçta borclanirken ailene sormamissin, odeme kisminada o yuzden karismak istemiyor olabilirler. Kirici olmak istemedim kusura bakma ama benim tepkim boyle olurdu

Ne kadar borcunuz. Kredi cekip kapatma imkaniniz yok mu

Sonucta yedi yildir calisip kenara bes kurus para atamadiysan birde onlardan istiyorsan bence kendi haline donup bir bak.

Bu sikintili zamaninda yaninda olmadilarsa evlenirkende fazla birsey bekleme.

Su borcu bir an once kapatmaya bak daha sonrada biriktirmek icin cabala.

Kendım oduyorum o genel tel ft cafeler giyim kusam onları karsılıyor . Nakit almıyorum cok zorda kalmadıkca ama actığımda işte tamam diolar bdaha ses seda yok, para puş mevzunu geceli cok oldı ben . Ama ınanın karakterımde az bozujluk olsa yalnıs yollara sapardım. Hç unutmcm bugunlerımı
Problemli birimisiniz aileniz hani usanmış olabilirmi sizden dik başlımısınız?

Ben olsam bende son ana kadar mudahale etmezdim. Borcu nasil yaptiysa odesin, odeyemiyorsa is hukuki boyuta ulasiyorsa yardim ederdim. Sonuçta borclanirken ailene sormamissin, odeme kisminada o yuzden karismak istemiyor olabilirler. Kirici olmak istemedim kusura bakma ama benim tepkim boyle olurdu
Anlıyorum sizi kırılmadım ama paranın nereye gittiğinide merak etmezmiydiniz hiç?

Ne kadar borcunuz. Kredi cekip kapatma imkaniniz yok mu

Sonucta yedi yildir calisip kenara bes kurus para atamadiysan birde onlardan istiyorsan bence kendi haline donup bir bak.

Bu sikintili zamaninda yaninda olmadilarsa evlenirkende fazla birsey bekleme.

Su borcu bir an once kapatmaya bak daha sonrada biriktirmek icin cabala.
Evet tek isteğim bu. Halollırda zamanla korkun yok paradan.

Meblaga bagli. Hem ailen seni gozlemliyordur merak etme. Uyusturucu vs kotu birsey kullansan farkliligini ayirt edebilirler bence
Yok işte imkansız. Para 20.000 ablam 2 doğum yaptı bize 1.5 saatlik mesafede annem haftanın 3 günü onun cocuklarına bakıor 3 günü yazlığa gidiyor 1 gübü ya evde ya değil. Sözde birkikte yasıyoruz ama yasamıyoruz askında

Sürekli borçlanan biri misiniz?
Parasını yönetemeyen biriyle uğraşmak çok zordur?
Sizden böyle birşey beklemeseler mutlaka tepki verir çözüm bulmaya çalışırlardı
Torunlara bakan yazlığa giden sıradan normal bi anne var karşımızda
Mutlaka bi sebebi olmalı

Ayrıca erkek arkadaşınızın durumu ne kadar iyi olursa olsun evlenmeden para pul almayın
Hatta pahalı hediye bile kabul etmeyin
Yarın birgün ayrılsanız nolcak

Yok işte imkansız. Para 20.000 ablam 2 doğum yaptı bize 1.5 saatlik mesafede annem haftanın 3 günü onun cocuklarına bakıor 3 günü yazlığa gidiyor 1 gübü ya evde ya değil. Sözde birkikte yasıyoruz ama yasamıyoruz askında

Umrunda olmadigini dusunmuyorum. İki torunuz aramizda 16 yas var ikimizede babaannem evlatlari gibi bakti. İkimize davranislari farkli. Ben daha ozgur buyudum. İstedigimde disari ciktim, istedigim kadar harcadim, kimseye hesap vermedim. Abartmiyorum 13 yasinda da boyleydim 23 yasindayim hala boyleyim kimse hesap sormaz bana. Kendime, aileme zarar vermeyecek bisey yapmayacagimi bilirler, guvenirler.
Kuzenim daha edilgen, dikkatsiz, kendi basina is yapamaz, kendi arkasini toplayamaz, babaannem hep arkasini toplar hep hesap sorar.

Belki boyle biseydir yani annen sana guveniyordur, kendi basinin caresine bakabilir diyordur

Back
X