Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değeriniz çok güzel düşmüş besinlerde neyi kestiniz nelere dikkat ettiniz bende şuan lahana gluteni sınırlamaya başladım benim ant tpo 105 çıktışubat ayında korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım mart başı kimyasal geçirdim 1 ay ara verdik nisan sonundan beri istiyorum canım, bu arada benim prolaktin de 38 çıkmıştı ilaçsız 14 e düştü
ilk gittiğimde antikorlar böyleydi
27.05.2020 15:21 ANTİ TİROGLOBULİN ANTİKOR 14 IU/mL 27.05.2020 15:21 TİROİD PEROKSİDAZ ANTİKORLARI (ANTİ TPO) 20.7 IU/mL
şu an böyle
10.10.2020 11:34 ANTİ TİROGLOBULİN ANTİKOR 10.8 IU/mL 10.10.2020 11:34 TİROİD PEROKSİDAZ ANTİKORLARI (ANTİ TPO) 11.9 IU/mL
Hiç ilaç vs kullanmadim zaten 1 yıl önce ths çıktı ilaca başladık onun dışında sorun cikmadi3yil korunmadan önce hormon testi yaptirmis miydiniz
3yil hapla vs mi korundunuz
Biraz bazi vucutlarda tembellik yapabiliyor haplar
Canım zararlı karbonhidratları kestim çay-kahve-asitli içecek-meyve suyu tüketmedim sadece su, sade soda, ayran abur cuburu kestim ama benim ins direnci de olduğu için bunları tüketmedim Tsh için sadece levotron içtim 25 mg lık günde 1 tane hiç aksatmadan, ilacınızı kesinlikle bırakmayın çok etki ediyor düşmesindeDeğeriniz çok güzel düşmüş besinlerde neyi kestiniz nelere dikkat ettiniz bende şuan lahana gluteni sınırlamaya başladım benim ant tpo 105 çıktı![]()
Ne kistiydi acaba canım çikolata kisti falan mı normal yumurtalık kisti miKardesimdede kist yuzunden 1 bucuk sene surdu hamile kalmasi ama oldu daha cok erken cocuk olmuyor demek icin kafana takmadigin an hamile kalirsin
Ths halledilir buyuk sorun degil oHiç ilaç vs kullanmadim zaten 1 yıl önce ths çıktı ilaca başladık onun dışında sorun cikmadi
Normal yumurtalik kistiydi canimNe kistiydi acaba canım çikolata kisti falan mı normal yumurtalık kisti mi
Ya bende de var o geçince mi hamile kaldı yoksa kistle mi hamile kaldiNormal yumurtalik kistiydi canim
Ya bende de var o geçince mi hamile kaldı yoksa kistle mi hamile kaldi
Zararsiz bir kistmis canim ameliyat falan olmadan kendiliginden hamile oldu ama 1 bucuk yil denediYa bende de var o geçince mi hamile kaldı yoksa kistle mi hamile kaldi
Evet zararsız diyo doktor bana da büyğmeidği takdirde,Zararsiz bir kistmis canim ameliyat falan olmadan kendiliginden hamile oldu ama 1 bucuk yil denedi
Kiz kardesim cok agliyordu ayda 4 tane test yapiyor bir gun gecikse aksamina test yapardi ailecek kizdik eside böyle yapacaksan ben istemiyorum dedi kardesimde sonra baktiki esini bunaltıyor birakti iki ay sonra hamile kaldi kafaya takma eger doktorlar sorun yok diyorlarsa uzme kendiniEvet zararsız diyo doktor bana da büyğmeidği takdirde,
Benim ths hariç başka hiçbir problem yok eşimde de sıkınti cikmadi yumurtalama takibi yapıyorumTsh sorun degil ilacla duzene giriyor ..yumurtlama takibini yap birde eşinle birlikte zeytinyaginda bekletilmis incir yiyin henuz erken ..bende 9 sene bekledim ama benik ilk gittigimde tsh 30 du ..hamile kaldigimda troid bezlerim alinmisti zaten ilacla hallolan bisey o ..birde benim esimin sperm sorunuda vardi herseyyy vardi yanii ne yoktu dersen daha kolay cevap veririm ama dogal.yoldan oldu bebegim...6 tane tup ten sonra
Allah herkese nasip etsin...
Edit: bu tur konulara da hep kendimi ornek veriyorum tekrar tekrar okuyan varsa kusura bakmasin amacim herkese umut olmak :)))
Sorun eşimde maalesef canım bende kist hariç sorun yok değerleri düşükKiz kardesim cok agliyordu ayda 4 tane test yapiyor bir gun gecikse aksamina test yapardi ailecek kizdik eside böyle yapacaksan ben istemiyorum dedi kardesimde sonra baktiki esini bunaltıyor birakti iki ay sonra hamile kaldi kafaya takma eger doktorlar sorun yok diyorlarsa uzme kendini
Sperm sayısı düsüklugu icin kutusu 300 yada 400 tl olan bir ilac var ailemizde bir erkek kullanmisti ordan biliyorum ama türkiyede yasiyor kendisi doktorunuzla bir konus bu ilac icinSorun eşimde maalesef canım bende kist hariç sorun yok değerleri düşük
Bende Türkiyedeyim.Sperm sayısı düsüklugu icin kutusu 300 yada 400 tl olan bir ilac var ailemizde bir erkek kullanmisti ordan biliyorum ama türkiyede yasiyor kendisi doktorunuzla bir konus bu ilac icin