Sanırım hamileyiiiiim

Tebrikler :) Değerin normal canım. Geç döllenme de olabilir. 4 hafta 4 gün oluyor sat A göre. Gebelikler son adet tarihinden itibaren 40 hafta olarak hesaplanır. Gebelik takvimi yapabilirsin kendine burdan takip edersin.
teşekkürler canım yaptım takvimi iyi oldu söylediğin heyecandan unutmuşum :)

Önce tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini,adete kaç gün kala kan testi yaptırdın,benim daha 5 gün var arkadaşlar kan testi ysp diye tutturdu ama erken geliyo bana
adete 2 gün kala yaptırmıştım ama negatifdi.aradan 6 gün geçince tekrar yaptırdım pozitif :)

P Pelin anne tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bu kasık sancısı nasıl oldu sende?benim bata on gün var ve bu ay sağ taraftan yumurtladim. Solumda gaz sancim oluyor azıcık bazen de sağımda tanımlayamadigim bir his var. Yani böyle ince bir sizi gibi. Öyle çok adet sancısına benzemiyor. Öyle arada sırada bir burdayım diyor sadece. Bazen anı hareket yaptığımda ya da bir yere uyandığımda hissediyorum. Senin ki de buna benzer miydi?
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Benim ağrım daha çok adet ağrısı gibi. Hatta hiç ümidim yoktu 3 gün olacak diye pedle gezdim Ağrı adet ağrısına çok benziyor ama herkesin bir olmayabilir. Gece uykumdan uyandırdı Sancı. Ayrıca benim en çok hamilelikten Şüphe etmeme sebep olan şey aşırı derecede akıntıydı. Hala var ama çok yoğun değil

Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Benim ağrım daha çok adet ağrısı gibi. Hatta hiç ümidim yoktu 3 gün olacak diye pedle gezdim Ağrı adet ağrısına çok benziyor ama herkesin bir olmayabilir. Gece uykumdan uyandırdı Sancı. Ayrıca benim en çok hamilelikten Şüphe etmeme sebep olan şey aşırı derecede akıntıydı. Hala var ama çok yoğun değil

Anladim. Sanırım ben klimalardan biraz üşüttüm kasiklarim ondan sızladı. Akıntım zaten yok. BAT a 6 kaldı. Sanırım bu ay olmadı gebelik. Neyse nasip, bir daha ki ay deneyeceğiz artık :)

Back
X